Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Vesivolkkariharrastajat netissä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Vesivolkkariharrastajat netissä?

    Rohkaistun tulemaan kaapista...

    Erinäisten sattumusten kautta mulle on tulossa 25-vuotias Golf Country. Vesivolkkareihin mulla ei ole mitään paloa, mutta jokin tuossa vehkeessä kuitenkin kiehtoo.

    Volkkariharrastajia on maalima väärällään ja varmaan tältäkin palstalta niitä löytyy. Mutta onkos vesivolkkariporukoilla jotain tätä palstaa vastaavia foorumeita, joilta löytyy tietoa muustakin kuin karvanoppien värivalinnasta? Ja mitäs verkkokauppoja Euroopasta löytyisi osien hankintaan?

    Muutenkin saa esittää osanottonsa ja kertoa muita vinkkejä elämään Volkkarin kanssa. Julkisella paikalla tuosa ei varmaan kehtaa ilman aurinkolaseja nousta ulos :D

  • #2
    ffp on ainakin yksi paikka mihin kannattaa tutustua jos vesivolkkareihin sekaantuu.

    Comment


      #3
      http://www.fvwa.fi/phpbb/viewforum.php?f=34
      http://www.vagarena.fi/

      Comment


        #4
        FFp varmaan lähimpänä sitä mitä haetaan. Siellähän Kakkikset on eräänlaisia kulttiautoja.

        VAGarena painottuu enemmän 2000-luvun autoihin ja varsinkin aivan uudenkarheisiin. Vanhojen autojen tuntijoita palstan työsuhdeautoilijoista/tehdastilausten tekijöistä ei välttämättä kovin montaa löydy.

        FVWA ei näytä kauhean vilkkaalta paikalta ja painottuu enemmän ilmajäähdytteisiin, vaikka uudemmistakin on juttua. Lienee kuitenkin tuohon takoitukseen toiseksi paras heti FFp:n jälkeen.

        Comment


        • #5
          Kiitokset, pitänee alkaa tarkemmin tutkailla FFp:tä ja Volkkariyhdistystä, ties vaikka anoisi jäsenyyttä... Taitaa olla enemmän ulkomailla hulluja, jotka pitäisivät Countryä harrasteautona.

          Comment


            #6
            Tölkkifoorumilla voisi myös olla korotetusta kiinnostuneita, maastossa mönkiminen on siellä monella lähellä sydäntä. Verkkokauppoja on vwclassicparts, werk34, vwheritage ja monia muita.

            Comment

            Working...
            X