Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mihin reissuun perheen kanssa?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Mihin reissuun perheen kanssa?

    Löytyisikö täältä ideoita minne suuntaisi aamulla perheen kanssa reissuun?
    Tarkoitus oli lähteä autolla Pärnuun, mutta keli näytti siellä ukkosta niin lykättiin se toiselle viikolle. Nyt olisi tarkoitus ottaa viikonlopun reissu johonkin Suomessa, mutta pää lyö tyhjää kun miettii mihinpäin lähtisi.
    Helsingistä olisi tarkoitus lähteä ajelemaan ja maanantai iltaan olisi aikaa.
    Kaksi lasta mukana 11 ja 14 vuotiaat. Jos on hyviä ehdotuksia niin olisin kiinnostunut.

  • #2
    Poriin, Yyteriin? Uusikaupunki oli hämmentävän nätti paikka kanssa, kun joskus siinä keskustassa pyörähdin. Eikös siellä ole autotehtaalla jotain näyttelyjäkin?

    Comment


      #3
      Ihan sama mihin meet, perheen kanssa siellä on tylsää. Paras A-luokan reissu on kavereitten kans. B-luokan reissu vaimon kanssa. C-luokan reissu oman vaimon kanssa.

      Comment


      • #4
        Kipaiseppa Kuopiossa, kaikenlaista löytyy. Jopa meitä umpikieroja Savolaisia;).

        Oikeestaan, kesällä ihan katsottava paikka, tosin torikeskeinen ja satamaan ja Puijoon, ehkä myös Saaristokaupunkiin hieman painoittunut pläjäys.

        Silti tervetuloa, et pety.

        Ps. Rauhalahen leirintäalue (viistähtee) sieltä majoitus.

        Comment


          #5
          Naantaliin tuli lähdettyä, saatiin kiva kaksikerroksinen sviitti kylpylästä pariksi päiväksi risteilyn hinnalla. Toivotaan että kelit on kohdillaan vielä huomenna ja meikäläisen päivän kruunaa formulat+jalkapallo.
          Ihmeen vähän löytyi houkuttelevaa markkinointia netistä suomen sisältä. Kuopioon pitäis mennä joskus, polttarit aikoinaan rällättiin siellä ja hauskaa oli, Yyteri hyvä myös mutta kelit vaikuttaa loman laatuun tosi paljon.

          Comment


          • #6
            Porin yyterissä oltiin yksi viikko majoituksessa viimme kesänä töiden takia. Huone missä oltiin oli luultavasti alkuperäis kunnossa huh huh mikä murju. Kylpylän puoli oli taas sitten huoneisiin nähden loistava.

            Comment


              #7
              Lainataan topiccia. Ensi viikolla lähdössä perheen kanssa Puuhamaahan (likka 3.5v). Onko lähialueella asuvilla heittää vinkkejä? Viikonpäivällä väliä, ruokapolitiikka, parkkipaikat ja mahdollinen yöpyminen.

              Comment

              Working...
              X