Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Corsa ääntelehtii

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Corsa ääntelehtii

    Laitetaan tänne "kaatopaikkapuolelle" jos vaikka sen verran tietoa täältäkin löytyisi. :) Systeri tuossa soitteli, että hänen 1995 vuosimallin 1.4 isolohkolla varustettu B-Corsa on alkanut pitää kummaa vinkunaa. Kävin kurkkaamassa ja selvästi kierrosten mukana koveneva vinkuna tulee laturin suunnilta. Vai mitä mieltä raati on; https://www.dropbox.com/s/pdr22124sb...36.45.mov?dl=0. Puhaltimen kun tyrkkää täysille ja pitkiä valoja päälle niin selkeästi havaittavissa äänen muutos kun kuormaa tulee lisää.

    Itse en ole niinkään rasvanäpiksi syntynyt, mutta näytti olevan sen verran helposti irroitettavissa laturi ja hihna tuosta kapistuksesta, että voisin sen vaihtaa. Ei taida muuta tarvita ottaa huomioon? :) Ei ole hinnalla pilattuja osat Opeliin. http://www.ebay.de/itm/Lichtmaschine...item2c8dbd25db

    #2
    Kokeile vielä ilman hihnaa, jos helposti irroitettavissa, niin sillähän sitä saa kavennettua vikakohteita, jos ääntely loppuu. :)

    Comment


    • #3
      Ei tuosta videosta saa mitään selvää, mutta kirjoituksen perusteella suosittelisin tarkistamaan laturista diodit. Diodivika aiheuttaa laturin vonkumista, joka kovenee, kun laturin kuormitusta lisätään. Diodivika voi näkyä myös normaalia matalampana latausjännitteenä.

      Comment

      Working...
      X