Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

KESÄ!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • KESÄ!

    Ensinnäkin alkuun toivotan kaikille hyvää kesää.

    Mites porukka aikoo kesänsä viettää? Festareita, mökkeilyä vai jotakin muuta? Ajattelin itse kiertää tänä kesänä mahdollisimman paljon festareita.
    Ja tottakai kun audin omistan niin vapaa-aika ongelmiakaan ei tule ;)

    #2
    Töissä ja lomalla muksun kans olellesa ku paremmalla puoliskolla ei oo vielä lomia joten ainakin pitemmät reissut jaa väliin mutta Qstockkiin on 2pv liput oottelemassa :)

    Comment


      #3
      Kaikki lomaviikot poissa kotimaasta emännän kera, muuten kotoa käsin kalaan tai rc-härpättimiä lennättämään silloin kun kaipaa laatuaikaa itsensä kanssa :)

      Ja hyvää kesää täältäkin!

      Comment


      • #4
        Nummirock ja Tuska (sekä Tuskan kasaaminen) on oma festarisuunnitelma kesälle. Ens kuussa sit pariks viikoks Taiwaniin Suomen kesää karkuun. :)

        Comment


        • #5
          Käyn töissä, syön, käyn puntilla, puunaan autoa jos jaksan ja nukun ja sama uusiksi, toki ilman jatkuvaa auton puunausta. :)

          Saattaapa tulla jopa ensimmäisen kesä täysi-ikäisenä, etten juo pisaraakaan alkoholia...

          Juomis- halut lähti samalla, kun elämästä poistui kiero ja epärehellinen ihminen, joka teki normaalin elämän lähes mahdottomaksi.

          Teki vielä lähtiessään omatoimisen omaisuuden jaon, toki tässä omaisuudessa ei hänellä ollut euroakaan kiinni, eli varkaus taitaa olla oikea nimitys tälle tapahtumalle...

          Kaupanpäällisiksi minut leimattiin hulluksi ja ties miksi somessa, mutta eipä tämä ensimmäinen kerta ole, kun minua mustamaalataan.

          Onneksi tämä tyvär on nyt, jonku toisen riesa, ainakin toivon kovasti, ettei tarvisi enää kuulla ja nähdä koko tapausta koskaan.
          Jännää, kuinka pahinta "myrkkyä" ihmiselle voi olla joskus toinen ihminen.

          Mutta se siitä. :)

          Hyvää ja railakasta kesää, audisteille ja muillekin bensalenkkareille, merkkiä katsomatta!

          Comment


            #6
            Jos sitä muuttas jussina rapian 600km ja loppukesän värkkäilis pätkätöitä ja koettas "uutta" tallia laittaa kuntoon. Siinä sivussa sit suunnitella jäärataa ja rakennella autoa sinne. Ja luultavasti tapella verottajan, työkkärin, kelan ja ytk:n kanssa.

            Comment


            • #7
              Turvesuolla häärätessä. Toivottavasti edes pari kaunista viikonlopun kesäiltaa sais viettää ihan rauhassa jossain muualla kun traktorissa. Mutta suunnitelma toimii, eli motivaatiota kertyy opiskelun aloittamiseen. Toivotaan vaan, että haluttu paikka aukenee. Viime vuonna jäi kahden pisteen päähän.

              Comment


                #8
                Loppukesästä vähintään viikko lomaa ennen opiskelujen jatkoa, mutta nyt kesän ajan voi taas keskittyä yhteen asiaan kerrallaan eli töihin, mikä on itsessään jo loman tuntuista. Muutoin, jos vapaapäiviä liikenee, niin nautin auringosta (joka toivottavasti näyttäytyy) mm. pyöräilemällä. Enempiä ei ole tullut suunniteltua.

                Comment


                • #9
                  Vironreissu, ruotsinreissu, pojan häät ja loppuaika mökillä meren saaressa.

                  Comment


                  • #10
                    Tuossa kevään aikana, kun ehti nukkua keskimäärin n. 4h vuorokaudessa, päätin että kesälomilla keskityn olemaan tekemättä yhtään mitään. Nukun kuin laiskiainen ja hereilläollessani lötkötän paikallani. Feelsgoodman.

                    Comment


                      #11
                      Duunissa mennään. Vko 28-30 ja 35 lomaillaan + viikko vielä syksymmällä. Kaikenlaista juhlaa ja meisinkiä tiedosa hyvinpitkälti joka vklp seuraavan 2 kk aikaan. Hyvää kesää kaikille kanssa-Audisteille. :)

                      Comment


                      • #12
                        jaeger nummirockissa ja tuskassa nähdään siis -b

                        Melko shaichee keliä vaan lupailee kauhajoelle juhannukseks. Mutta onneks viuna lämmittää.

                        Comment


                          #13
                          Riippuu siitä tuleeko tänä vuonna kesä. Jos tulee niin varmaan ajelen Suzukilla ilman päämäärää silloin kun en ole töissä. Elokuussa lomilla.

                          Comment


                            #14
                            Pari viikkoa vielä röitä, sit painutaan tyttären kanssa Ähtäriin muutamaksi päiväksi, lomaillaan pirpanan ehdoilla silloin kun on "iskäviikko"! Yleisesti tulee varmaan otettuu vaan rennosti ja sillee! Neljän viikon loma tulee luultavasti jaettua kolmeen osaan, kun olen muka niin korvaamaton työntekijä...

                            Comment


                              #15
                              Itsellä alkaisi 2 viikon päästä kesäloma joka pitää sisällään Jysäri-festarit kaveriporukalla ja elokuussa Weekend Festival kutsuu taas. Muuten menee iha rennosti ottaessa.

                              Comment


                              • #16
                                Melko paskaa keliä ollut kyllä. Itelläkin kesälomat vasta elokuussa, mikä käy mainiosti kun katsoo mitä keliä lupaa. Harrastan golffia ja täytyy sanoo että toi tuuli alkaa pikku hiljaa riittämään. Lähes myrsky lukemia ollut jo 3 viikkoa..

                                Comment

                                Working...
                                X