Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Honda CR-V -02 keskuslukko ongelma

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Honda CR-V -02 keskuslukko ongelma

    Nöyrin anteeksipyyntöni väärästä merkistä :) Emännän työkaveri tuli näyttämään autoansa kun keskuslukossa on jotain hämärää.

    Vain apukuskin puoleiset ovet menee lukkoon, käytti avainta tai kaukosäädintä. Vilkkukuittaus ei toimi missään vaiheessa. Ensin kuulemma vasen takaovi oli lakannut pelaamasta, pian sen jälkeen myös kuskin ovi. Keskuslukko on alkuperäinen mutta hälytintä ei ilmeisesti ole. Ovikytkimet näytti pelaavan.

    Tässä vika?

    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=mJ5bp-cplzA[/ame]
    Viimeksi muokannut horch; 14.11.2014, 16:55.

    #2
    Siis keskuslukolla menee kaukosäädintä käyttämällä vain pelkääjän puolen ovet kiinni ? Oli juuri töissä vastaava tapaus saman ikäisessä accordissa. Kuskin ovi ei mennyt lukkoon tai auki kuin avaimella ovesta ja silliin toimi kaikki muutkin. Kakella toimi kaikki muut paitsi kuskin oven keskuslukitus. Vika korjaantui vaihtamala kuskin oveen tuossa videollakin näkyvä vaalea mokkula oven sisällä jossa 2kpl liittimiä, on keskuslukon moottori. Irrallinen osa jonka saa vauhdettua suht helposti kun purkaa videon mukaisesti oven. Tutkikaa ennenkuin uusitte mitään myös johdot oven välistä ja kaikki muukin mahdollinen :)

    Comment


      #3
      Siis keskuslukolla menee kaukosäädintä käyttämällä vain pelkääjän puolen ovet kiinni ?
      Juuri näin. Kokeilin raottaa sitä haitarikumia molemmista vasemman puoleisista ovista mutta eihän sinne mitään nää. Enkä tuos parkkipaikalla viittiny sitten enempiä ruveta purkamaan.

      Comment


        #4
        Täältähän löytyi tämmönenkin lanka... Lainataan aihetta.

        Työkaverin 2006 vuoden Accord sekoilee miten sattuu. Keskuslukitus kaukosäätimellä toimii, ei toimii ihan satunnaisesti. Avaimella kun laittaa ovet lukkoon, niin menevät lukkoon, mutta hetken päästä rupee hälytin huutamaan?! Tekee tosin saman kaukosäätimestäkin. Sähkönen takaluukku välillä toimii ja menee lukkoon ja välillä ei.
        Voiko rikkinäinen johtosarja sekottaa sen niin totaalisesti?
        Itseä ihmetyttää se miksi lukossa ollessa hälytin rupee huutamaan?!

        Comment

        Working...
        X