Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Weekendiin lähtijöitä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Phase 3 mainospätkässä oli taas muutama nimi lisää. Itelle kovimpana kolahti Astrix. Nyt on sitten molemmille päiville joku 10 vuoden takainen lemppari.

    Comment


      #32
      Alkais olemaan jo ihan fiiviksissä. Vuoronperään tosin hymyilyttää/vituttaa Helsingin ympäristökeskuksen kumileimasimen virka. Joku ammattivalittaja vinkuu vuodesta toiseen josta syystä montakymmentä tuhatta ihmistä sitten kuuntelee tunnin vähemmän musiikkia niillä vitun kalliilla ostetuilla lipuilla.

      Koitin laskea miten paljon hilloa Helsingin kaupunki tästä tapahtumasta saa. Jos kävijämääräksi arvoidaan vaikka julkisuudessa näkynyt 60000 henkeä ja jokainen olisi ostanut edullisimmat mahdolliset ennakkoliput niin pelkät lipputulot ovat jo 6 miljoonaa euroa. Kai siitä summasta jonkinlainen yhteisövero tjms kuitenkin kaupungille maksetaan? Samoin iso osa kävijöistä syö/juo/majoittuu kaupungissa johon voi helposti laskea toisen mokoman. Itellä jäi viime vuonna kahden hengen reissuun karkeasti tonni isolle kirkolle.

      Nyt järjestäjä uhoaa siirtävänsä tapahtuman johonkin muualle jossa ei muutaman mielensäpahoittajan takia tarvi täristä joka vuosi. Pidin järjestäjän puolelta erittäin hyvänä vetona julkaista facebook sivuillaan Helsingin ympäristökeskuksen puhelinnumeron ja @-postiosoitteen josta voi sitten kysellä lisätietoa. Kannoin korteni kekoon ja esitin omat murheeni, kiusa se on pienikin kiusa. Sieltähän seulovat postilaatikoitaan jos edes 1/100 facebook sivua lukeneista jaksaa postia lähettää :)

      Lopultahan kyse on vain yhdestä tunnista kesäviikonloppuna, omalle kohdalle ei niin valtavasti vaikuta mutta vituttaa törmätä samaan ilmiöön aina ja joka kerta kun jossain joku haluaa järjestää jotain. Sama oli täällä meidän perällä kun paikalliset ravintolayrittäjät järjestivät kesäkonsertin jossa oli ihan oikeita esiintyjiä. Eikö siitäkin joku verraten lähellä asunut sitten jaksanut viikkotolkulla avautua ja lähetellä valituksia kaikkiin mahdollisiin instansseihin. Nämä on kuitenkin tässä byrokratiassa pakko käsitellä ja antaa vastaukset. Sanomattakin selvää että tällä yhdellä ihmisellä on enemmän aikaa tehtailla sitä rutinaa kuin kenelläkään kuukausipalkallisella kaupunginviskaalilla on niihin vastailla.

      Comment


        #33
        Ensimmäinen päivä takana ja tänään uudestaan. Eilen tuli vietettyä aika digital stagella hardstyleä veivaten.

        Comment


          #34
          Jep. Coonen keikalla oltiin aivan front & center. Oli tykitystä. Eikä IM sekään huono ollut. Nyt hakemassa itiksen hemingwaysistä vauhtia parin Guinnesin kautta.

          Comment


          • #35
            Äijät kuin tulisilla hiilillä, no se on hyvä kun tykkää moisesta.
            Meillä taas vastapainoks Hevisaurusten keikka ipanoitten kera huomenna.

            Comment


              #36
              Mökä pienemmälle siellä isolla kirkolla!.Jumputus kuuluu sisälle asti täällä korvessa:-P

              Comment

              Working...
              X