Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mistä vanha ovi?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Mistä vanha ovi?

    Terve, pitäisi löytää jostain vanha, perus huultamaton pahviovi -76 rakennetun kerrostalon vessanoven tilalle. Seinät niin ohuet, ettei nykyajan karmit käy (n. 5cm). Saranat 3 ruuvilla kiinni.

    ite en oo mistään nuita löytäny, mistäköhän kannattaa ettiä?

    Kiitokset etukäteen :)

    #2
    Osta irto-ovi (esim. Bauhaus, jotain nelisen kymppiä) ja ruuvaa saranat suoraan siihen ovipieleen kiinni? jos nyt oikein ymmärsin ongelman? Tai sitten osta myös karmit ja sipase sirkkelillä niistä 40 milliä pois, niin sulla on 50 millin karmit?

    Comment


    • #3
      Nykyovet on ihan pahvia, ei tahdo kestää vanhat saranat niissä. Ja yllättävän hankala saada upotettua saranat oveen niin että se vielä sulkeutuukin.

      Comment


        #4
        Laitoin Samille yksärin.

        Noin yleisesti, kannattaa katsoa netistä laakaoven tekijöitä ja kysyä. Monet pienemmät pajat tekevät kyllä ykköskappaleita erikoismitoilla.

        Edit: sorry, meni viesti "väärälle" Samille... Tää tiistai tuntuu maanantailta.
        Viimeksi muokannut taski; 25.3.2014, 20:16. Perustelu: huono päivä

        Comment


        • #5
          saahan niitä erikoismitoilla, mutta hinnat alk. n 70-100e. Huullettua ovea kokeiltu, eikä siitä saa siistiä tekemälläkään. meinasin vaan että jos joku on kuullut esim jostain rakentamiskirpparista tms. missä saattais olla noita vanhoja ovia. voi olla helpoin että 9x21 keittiönovesta sahaa ja liimailee sopivan =)

          Comment

          Working...
          X