Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Minkä elokuvan katsoit viimeksi?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Revenantti tuli haettua filmtownista ja katsottua. Leo on ansainnut oscarin kyllä mutta ei tästä elokuvasta. Itse elokuva oli visuaalisesti näyttävä ja tuli vanhat Suomalaiset elokuvat mieleen, joissa ennen jokaista uutta kohtausta näytetään koivujen huojuntaa. Tom Hardysta pidän näyttelijänä ja hän ei pettänyt tässäkään. Sitä kyllä ihmettelen, että hänen roolihahmoillaan on aina joku filosofinen tarina. Seuraavaksi taidan hakea sen Hardyn gangsteripätkän.

    Revenant: 2,5/5

    Comment


      Triple 9 tuli katsottua tuossa joku aika sitten. Rooleissa kovia nimiä ja odotukset siten korkealla. Varsin viihdyttävä pätkä, ei tarvinnut kelloa vilkuilla leffan aikana, 8/10. En nyt paljasta mitä tuo leffan nimi meinaa, olisi vähän liian iso spoileri...

      Comment


      • Warcraft eilen leffateatterissa. Yksi pitää, toinen ei. Mun mielestä ihan ok pätkä.

        Comment


          Suicide Squad tuli eilen katsottua. Pieni pettymys kun vertaa edelliseen saman genren filmiin, eli Deadpooliin. Tassa rainassa nyt tehtiin pohjatyo seuraavalle ja tavallaan vaan esiteltiin henkilot. 7.5/10

          Aiemmin viikonloppuna Batman vs. Superman, koska joku vinkkasi etta kannattaa katsoa tama ennen tuota SS elokuvaa ihan etta paasee karryille. Ihan jepa filmi, ei vaan osaa nahda Ben Affleckia nahkahiirimiehena. Ja Jeremy Irons ei kylla sovi Alfrediksi millaan. 8/10

          Viikonloppuna myos 13 Hours, Amerikan poikien yon mittainen ampumaleiri Libyassa elavilla kohteilla. Hyvan nakoista kuvaa ja raisketta. 8.5/10

          Comment


            Uusin Bourne käytiin väijymässä Tennarissa. Kyllä mä kovasti tykkäsin, niin kuin niistä aiemmistakin.

            Comment


              Ah, pitkästä aikaa Laulavat sadepisarat. Näissä vanhoissa on vaan sitä jotain... Nämä on tehty puhtaasti viihdyttämään, ja onnistuu siinä täydellisesti! Ei turhaa angstia tai synkkiä sivujuonteita, ihan vaan viihdettä viimeisen päälle toteutettuna. Pikku nousujohteisessa toimii vimosen päälle :)

              Comment


              • Hardcore Henry niminen pätkä loppui juuri äsken. En ole vähään aikaan nähny noin paljo äxöniä ja vielä "FPS tyylisesti". Hyvä pätkä. Hieman stooria kaipasin väliin, muttei sille pahemmin jäänyt aikaa kun sellainen mättö oli koko ajan päällänsä. :D

                Comment


                  Teit meistä kauniin tuli just katsottua isolta kankaalta. Tykkäsin mutta niin tykkään kyllä Apiksesta ylipäätäänkin. Moisio reksinä oli hieno.

                  Comment


                    John Wick - En tajua miten olen voinut missata taman ja sain katsottua vasta nyt. Todella vakuuttavaa toimintaa ja kuten kaverikin asian ilmaisi: yhden ilmeen Keanu Reeves sopii rooliin kuin nena paahan. Oikein viihdyttava leffa. 9/10
                    Viikonloppuna olisi tarkoitus menna katsomaan kakkososa isolta kankaalta, jatetaan tahan varaus sen arvostelemiseksi.

                    Comment


                      Dunkirk - Vaikuttava kokemus. Hienoa kuvaa ja varsinkin musiikki tuki kuvaa loistavasti. Suosittelen kaikille sotaleffafriikeille. Elokuva on roolitettu aika lailla kokonaan taysin tuntemattomilla nayttelijoilla, ei kylla haitannut yhtaan, pikemminkin painvastoin. 9/10.

                      Comment


                        Minäkin kävin katsomassa tuon. Minusta koko leffa on pelkkää odottamista että milloin jotain tapahtuu, ei kovin mieleenpainuva. Kuvaus on hienoa työtä ja muutenkin elokuvan laatu, mutta se fiilis jäi odottamaan.

                        Comment


                          Tuntematon sotilas.
                          Henkilökohtaisesti pidin uudesta elokuvasta, mutta koko leffan ajan häiritsi Aku Hirviniemen suurehko rooli, enkä missään vaiheessa saanut sitä pellen viittaa Akun harteilta pois. Joku muukin olisi siihen rooliin kelvannut. Jussi Vatasella oli sentään ripaus katu-uskottavuutta tallella.

                          Comment


                          • Minäkin kävin tänään katsomassa uusimman Tuntemattoman. Minusta "nuori" näyttelijäkaarti onnistui loistavasti. Ainakin minun mielestä loistava päivitys vanhaan elokuvaan. Eero Aho oli myöskin hyvä valinta Rokaksi.

                            Comment


                            • Uusimman Death Racen. Oli kyllä kovin huono

                              Comment


                              • Kingsman 2 oli erittän hyvä

                                Comment


                                • Hateful eight ja itse ilkimys 3 tuli lentokoneessa katseltua

                                  Comment


                                    Tuntematon Sotilas. Loistava versio Louhimieheltä. Ei häpeä yhtään ensimmäiselle tai toiselle versiolle. Roolitus oli minusta ihan täysosuma, ei edes Hirviniemen naama haitannut, lie syynä se ettei tarvi katella sitä telkkarista jatkuvaan. Kuvaus ja tunnelma välittyi vallan mainiosti näin kotisohvallekin. 9/10.

                                    Comment


                                      Ei elokuva, mutta sarja. F1 kun tuli taas ostettua Cmoren kautta niin löytyi tuon Fargon kakkoskausi yllärinä palvelusta. Ykköskausi oli täyttä timanttia ja kakkoskausi melkein yhtä hyvä.

                                      Comment


                                        "three billboards outside ebbing Missouri"

                                        Leffa oli kyllä mielenkiintoinen ja jotenkin itseä kosketti. Jostain syystä aika vähän oli jo katsojia, mutta se oli jopa hyvä asia kun ei turhaa kohinaa... En myös muista, että olisi niin hiljaista salissa ollut, eli keskittyivät leffaan tosissaan :)

                                        Kääntäjä oli parissa kohtaa vähän mokannut ja itse sain hyvin irti kuuntelemalla monta pientä käsikirjoittajan hienoa oivallusta jotka pari kovan kaartin näyttelijää ja nimettömämmätkin sai tuotua esille mahtavasti, mutta käännös ontui.

                                        Comment


                                          Eipä ole elokuva vaan Netflix sarja. Fastest Car. Aivan viihdyttävää puolirealityä sopivan mittaisissa puolen tunnin pätkissä.

                                          Hiukan siirappista välillä mutta ihan kivoja tarinoita ja aitoa punaniskailua.

                                          Ja minä todella pidän tuon Lamboäijän tyylistä :)
                                          Viimeksi muokannut hopsis; 12.4.2018, 19:32.

                                          Comment


                                            +1 ja peukku edelliseen ( :P )
                                            https://fi.flixable.com/title/80190009/

                                            Sain just katsottua viimeisen jakson sarjasta. Kääntäjää olis tehny mieli parikin kertaa kopauttaa pajavasaralla näpeille.

                                            Comment


                                              Kyllä ei pysty mm. yhtään mitään katsomaan kuin enkkuteksteillä. Ne on järjestään niin paljon pitkin vittua käännetty että kaikki keskittyminen menee vaan siihen että kiroaa sitä halvinta mahdollista kesähessua joka on saatu käännöstyö tekemään.

                                              Comment


                                                Elokuva, jonka alussa (for whom the bell tolls) ja lopussa (orion) soitetaan Metallicaa, ei voi olla huono. Kyseessä siis netflix-leffa Triple Frontier. Nuo netflixin tuottamat leffat olleet muutenkin positiivia yllätyksiä.
                                                Viimeksi muokannut vV8m5; 3.5.2020, 12:16.

                                                Comment


                                                • Meinattiin lasten kanssa katsoa näin pyhäinpäivän alla sellainen vanha elokuva kuin, Dracula verevä vainaja (dead and lovin it). Vaan eipä löydykkään mistään, netflix, viaplay, hbo, blocbuster, jne kahlattu mutta tuloksetta. Amazon primestä löytyisi muttei suomitekstillä.. Mistähän voisi digitaalisen kopion ostaa kotomaasta?

                                                  Comment


                                                    Taitaa olla helpoin vaan jostain internetin lukemattomista lisenssirajoitteisia ohjelmistoja ja tallenteita tarjoavista nettisivustoista ladata. Suomitekstit sitten opensubtitles tms kautta, VLC tjms player osaa ne suoraan injektoida ja synkronoida siihen kuvan päälle.

                                                    Comment


                                                      Tänään olisi melkein velvollisuus katsella joku vanhempi Bond-leffa lasi skottilaista kädessä...

                                                      Comment

                                                      Working...
                                                      X