Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitä turasit tänään tallissa?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Madalsin autoa lisää. Keula tipahti sentillä (näyttää että pitää vielä pudottaa), ja perä niin alas kuin tällä setillä pääsee.

    Litistinpä siinä sitten työn tuoksinassa keskisormeni melko pahasti takajousen ja kuusiopään väiin. Olin irrottamassa räikästä jatkovartta ja kuusiopäätä ja nehän eivät meinanneet ilman voimankäyttöä toisistaan irtautua. Kiskaisin reippaammin ja sen jälkeen mukavasti kipua. Sormi turposti noin puoli senttiä suuntaansa. Onneksi turvotus on jo laskemassa eikä jäljelle jää kuin hieman mustunut kynsi ja mustelmaa. Mitään ei onneksi tainnut murtua.

    Huomenna sitten auto säädettäväksi.

    Comment


    • No jos keskisormi turpoo työntuoksinassa, niin ei hätäpäivää. Saattaa joku jopa tykätä;).

      Mutta sitä vain mietin, miks niitä autoja pitää tontittaa, niin huonot tiet täällä Suomessa, että varmaan jossain ryykkäsee pohja tiehen etc.

      Toki ymmärrän sen, että onhan se mukavampi kaarteisiin ajaa, kun ei kallistele, mutta hassuilta ne minun mielestäni näyttävät, ihan kuin olis jouset pettäneet.

      No mie oonkin jo turhan vanhanaikainen, mutta ei herneitä ja tekee kukin miten tahtoo;)).

      Comment


        Kapazein, katso kirjoittaneen paikka kuntaa. Oulun seudulla tarvii olla matala auto että kerkiää ekana minäminä asenteella kaikista risteyksistä/mutkista/jne :P

        Comment


          Auton huuhtasu ja pientä penkin korjausta kun on päässyt parista kohtaa nahka kulumaan puhki. Tuppaa olemaan aikamoista odottelua tuo aineiden kuivumisen vahtiminen.

          Comment


            Mopon keväthuolto, day 2. Kaikki liemet vaihdettu ja tarvikepakoputkisto tunkattu kiinni. Sopivuus ei ihan 100 %, mutta ei mielestäni jäänyt väännättämään sylinterinkansien pinnapultteja. Nyt käyntiääni on sellainen kuin tuossa kuuluukin, eli hiljainen Civicin ja Saab 96:n väliltä oleva surina.

            Katteiden niputtamisen jätin huomiselle, selkä alkoi ilmoitella itsestään vähän liian kanssa. Janokin tuli, onneksi on kopallinen kylmässä.

            Comment


            • Joo, mopon keväthuoltoa täälläkin. Tallilla kävi supersankarit VituiksMän ja UusiksMän, nyt on bemarin jarrujen abs-servo mysteerioyksikkö ilmaa täynnä ja lisää erikoistyökaluja tulossa jenkeistä.

              Comment


                Hakattiin rojektimitsua kaverin kanssa ajokuntoon jotta saisi siirrettyä pohjosiin isompaan halliin tuosta kotipihasta. Onhan se ankiaa kun löytää abikoa abikon perään kun repii sähköteipit pois tuolta johtosarjasta.. No käymään se jo saatiin, nyt vielä pitäisi saada se lambadakin toimimaan (sen johdoista löyty tuota abikoa ainakin sen 15kpl yhestä nipusta mysteerinapilla höystettynä) niin voisi ehkä ajellakkin. Sitten pitäisi varmaan vielä tuosta megastakin yrittää jotakin ymmärtää.. Hallille jos tuon joskus saa niin täytynee ottaa koko johtosarja käteen ja alkaa ihmettelemään jotta mitähän v**tua edellinen on koettanut.

                Comment


                  Mopon keväthuolto, day 3. Katteet paikoilleen ja ajelulle. Pelaa kuin tupakki. Aikalailla oli ensimmäinen kilometri ooppelinhajuinen, kun savuhormien varastorasvat sun muut asennussormenjäljet kärysivät, samoin kuin öljynvaihdon roiskeet. Tuosta on yksinkertaisesti mahdotonta irroittaa öljynsuodatinta ilman, että pakoputken päälle valuu lusikallinen.

                  Tallille kurvatessa pyörä poksautti toisen lähivalon. No, huoltoasemalle polttimojahtiin ja taas kuorimaan muoveja. Huoh. Että osaakin tuokin huoltokohde olla tiukasti paketoitu. Huomenna jatketaan. Jääkaapille nyt.

                  Comment


                    Raahasin alakerran hyllystä yläkerran varastoon tavaraa. Nyt on varasto täynnä ja alakerran hylly on jostain syystä edelleen yhtä täynnä kuin aloittaessa, vaikka sellaisen puolen kuutiota tuli roskaakin. Onko hallitonttuja olemassa?

                    Comment


                      Jusaberg, tunnen tunteen. Nykyisessä (vielä hetken) kämpässä rempattiin kaks huonetta ja niiden välissä olleet 2+2 kaappia vaihtuivat kummassakin huoneessa oleviin viiteen. Kaikki hyllyt edelleen täynnä eikä missään muuallakaan helpotusta näkynyt. Saas nähdä miten uuden kämpän kaks vaatehuonetta täyttyvät ja paljonko jää tavaraa kellariin vietäväksi. Siellä on tosin nyt melkein se 28 neliötä täynnä raksakamaa. Mihinkähän niitä alkaa roudata? No talliin, mutta kun se on vasta anturan tasolla.

                      Comment


                        Jep, muutaman kerran ihan oikeasti ihmetellyt että miten paljon sitä romua on muuton aikana tullut lisää kun ennen mahtui 72m2 kerrostalokämppään ja kuppaiseen häkkivarastoon, nyt on ~200m2 ja kaikki paikat on pihaa myöten täynnä romua.

                        Comment


                          Niinjoo. Täytinhän minäkin 70m2 hallia 5m2:n ulkovarastosta tulleilla tavaroilla :D
                          Kuinkahan niitä on saanut organisoitua niin pieneen tilaan, että säilytystilan moninkertaistaminen ei vaikuta visuaaliseen ilmeeseen millään tapaa.

                          Comment


                          • Kaverin jenkkiä hiottu ja maalattu vklpna. yhteensä 37h eli työviikon verran. On vähän kaikkensa antanut olo kun eilenkin vielä pidin saldovapaan ja puskin 12h päivän tallilla.

                            Comment


                              Mitä turasit tänään tallissa?

                              Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByTapatalk1395765375.916026.jpg
Views:	1
Size:	224,4 Kt
ID:	1617346
                              Vänkärinpuolen etuvetarin sisempisuojakumi ei kestänyt rallia viime syksynä Pudasjärven lentokentällä.

                              Isot pojat internetissä sanoi että ei tarvitse mitään purkaa pois kun pelkän vetarin puottaa alas. Eihän sitä tarvinnut joo, mutta ei siellä liikaa tilaakaan ollut tuon 3" dp:n kanssa.
                              Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByTapatalk1395765492.323722.jpg
Views:	1
Size:	243,3 Kt
ID:	1617347

                              Käjet senverta hellänä tuon jälkeen että ei tarvi muuta tänään tallissa askarrella.

                              Comment


                                Ei nyt tänää vaa sunnuntaina artsin kans vaiheltiin venttiilivarren kumet ja kasailtiin jakopää.

                                Comment


                                  Alkuperäinen kirjoittaja Mik4-- Näytä viesti
                                  Isot pojat internetissä sanoi että ei tarvitse mitään purkaa pois kun pelkän vetarin puottaa alas. Eihän sitä tarvinnut joo, mutta ei siellä liikaa tilaakaan ollut tuon 3" dp:n kanssa
                                  Onko ne sitten pienet pojat jotka eivät kerro mitään ja ottavat alapallon irti, jolloin tulee kohtuu helposti lisää työskentelytilaa :)
                                  Edit: Taisitkin tarkoittaa sisäpäätä...

                                  Comment


                                    Joo sisäpäästä oli ahas. Ruukannu ne alapallotki olla kiinni :)

                                    Comment


                                    • Tänään tuli haettua leima audiin. Joten piti ottaa katsastus katti pois ja suorahuilu tilalle ja myös ledi polttimot takasin painalleen.

                                      Tepolta tuli paketti nopeella toimituksella joten myös uusi n75 anturi ja clubin kilven alunen tuli ruuvattua paikalleen.

                                      Comment


                                        Alkuperäinen kirjoittaja Mik4-- Näytä viesti
                                        [ATTACH]28774[/ATTACH]
                                        Vänkärinpuolen etuvetarin sisempisuojakumi ei kestänyt rallia viime syksynä Pudasjärven lentokentällä.

                                        Isot pojat internetissä sanoi että ei tarvitse mitään purkaa pois kun pelkän vetarin puottaa alas. Eihän sitä tarvinnut joo, mutta ei siellä liikaa tilaakaan ollut tuon 3" dp:n kanssa.
                                        [ATTACH]28775[/ATTACH]

                                        Käjet senverta hellänä tuon jälkeen että ei tarvi muuta tänään tallissa askarrella.
                                        Itse olen ottanut tavaksi. Jos vetarille jotain tarvitsee tehdä, se otetaan pöydälle ja sitten aletaan töihin. Lokasuojan sisässä vaihtaessa suojakumia tai niveltä sinne saa niin paljon hiekkaa ja kiviä, että ei kannata.

                                        Comment


                                          Ulompia niveliä vaihtaessa ei aina jaksa irrottaa kokonaan, mutta sisempien kanssa saisi olla jo gynekologin kädet että paikallaan tekisi. Varsinkin tuossa kun teki jo tiukkaa saada vetari irti ilman isompaa purkamista.

                                          Comment


                                          • Ebaystä tilatut vaihdekeppin ja käsijarrun nahat tippu laatikkon, vaihdekepin todella kulunut ja muutamalla reijällä varustettu vaihtui uuteen nahkaan. Vanha sisusta näyttää heti paljon siistimmältä, ihan kiva alle 20€ panostuksella.

                                            Comment


                                            • Virittelin joutavina olleen vahvarin ja minidisc-soittimen kolmen pikku jamon kera viihdykkeeksi. Pääsee pitkästä aikaa noitakin levyjä soittamaan, ja noi jamotkin toimii loistavasti tuolla. Onneksi niitä ei tuossa taannoin kukaan ostanut... ;)

                                              Comment


                                              • Kesäkiekot tuli pyöräytettyä audin alle. Tosin, jos olemme tarkkoja niin tein tämän projektin tallin ulkopuolella. :D

                                                Comment


                                                  Tuli maalattua venakopat
                                                  Attached Files

                                                  Comment


                                                    Tuli vahailtua arjenharmaata autoa.
                                                    Attached Files

                                                    Comment


                                                    • Eilen laittelin renkaat vanteille ja pesin auton. Tänään vanteet alle sekä kunnon sisäputsi ja muuta pikku hipistelyä :)

                                                      Comment


                                                        Skigen kanssa vähän jarrujumppaa päivälliseksi. Iltapalaksi vaihdoin kompuraan öljyt ja putsasin säiliön.
                                                        Melkein 14 tuntia verstaalla alkaa vähän ramasemaan. Nyt saunan kautta nukkumaan, niin jaksaa aamulla lähteä töihin.

                                                        Comment


                                                          Kiitoksia. Oli se ihan mukava hallissa tehä. Mut ens kerralla se vesiletku pihalle ;)

                                                          Comment


                                                            Joo. Pitää tehdä vielä pimeään aikaan, niin sinulla säilyy kotoinen fiilis.

                                                            Comment


                                                              Näitä.
                                                              Attached Files

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X