Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitä turasit tänään tallissa?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Näky. Dp:n ku otti irti ni pakosiipi tuli jo vastaa :D iha ei mahtunu kuitenkaa ulos asti tulee. Eli akseli siellä on iha irti poikki ja palasina. Toinen ahdin näytti ehjältä eikä ees välystä tuntunu.

    Comment


      Ässähän öljynvaihto ja Aahan takaiskarien uusinta.

      Comment


        Kaverin A6 bittiin vaihdettu toinen nokkaketju, jakopää ja muuta huoltoa sekä tarkastelua. Saksan poika oli kiertäny ö-suodattimen ennätys momenttiin, meinasi lähteä koko suodattimen jalka mukaan. Vielä pitäis jossain välissä myös toinen nokkaketju vaihtaa, kun tuon pahempi äänisen vaihtoi uuteen niin nyt se hiljaisempi kuullostaa tosi pahalta.

        Comment


          Koska Suomalais- Ugrilainen. Olis mulla tallikin ollut mutta enemmän tilaa ja valoa näköjään pihalla tehdessä. On sitä jakopääremontteja ennenkin ulkona tehty.
          Attached Files

          Comment


          • Tänään ainakin tuon avarakattoisen tallin tuuletus toimii, ainakin tässä naapuripitäjässä.

            Comment


              Meillä toimii vähän kehnosti, katotaan nyt jatkossa kun keväällä käy avohakkuu tontin eteläpuoleisella sivulla.

              Comment


              • Itsekkin innostuin pihalla puuhailemaan tallin sijasta kun sen verran mahtava ilma on. Tuli kuskinoven sisusta vaihdettua kokonaan purkuautosta, kun ikkuna ei toiminut kuin puoleen väliin, liukukiskoista ei mitään löytynyt eli todennäköisesti sitten vaijerit sökönä. Putki tuli myös vaihdettua uuteen ja ehjään eilen.

                Ihmeellisiä nuo putken klemmarit, kun ruostuneet/syöpyneet suurin osa poikki, muuten kaikki paikat hyvässä kunnossa.
                Attached Files

                Comment


                  Cabrio herätetty talviunesta ja lailliset kesärenkaat alle. Tämä oikeasti on iloinen asia kun pääsin eroon äänekkäistä Pirelleista.
                  Tänä kesänä mennään Compen vanteilla. Welloolle kiitos palautuksesta ja avusta.

                  Comment


                    Eipäs satuttu samaan aikaan Killerin kanssa tänään. Kävin nimittäin herättelemässä GTV:n tänään. :)

                    Comment


                      Huomattiin kyllä welloon kanssa, nimittäin pakoputken päästä oli valunut kondessivettä lattialle.

                      Comment


                      • Korjaamonosturin sain kasattua lopultakin. Kohta voi jo moottoria alkaa nostelemaan tosta katoksen alta varastoon...
                        Ja fiksuna turasin A4:n etukehikkoon lovea/kolousta, jotta saa hylsyn ja räikän mahtumaan kuningaspultin päähän ilman huoltoasentoon kääntämistä. Tuntia myöhemmin hoksasin, että olishan mulla ollu se lenkkiavainkin, millä olis suoraan päässy kääntämään... Urpo!!

                        Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja Killeri Näytä viesti
                          Huomattiin kyllä welloon kanssa, nimittäin pakoputken päästä oli valunut kondessivettä lattialle.
                          Olettepa olleet tarkkasilmäisiä! Huomenna ajoon ja katsastamaan. :)

                          Comment


                          • Yritin säädellä alustaa alaspäin, vaan yritykseks jäi kun oli niin jumissa. Jäipä myös renkaat sitten vaihtamatta. Pitänee katella paremmalla ajalla uudestaan.

                            Comment


                            • Kävin siivoamassa volvon. Aika kauheaan kuntoon se näillä kurakeleillä oli päässyt, mäyräkoira ja kolmen vanha minä itte-mies kun autoon nousee, niin hyvän määrän kuraa vievät mukanaan... Onneksi on nahkapenkit niin on helppoa pyyhkiä pois. Pesuveden ja autoshampoon kulutus muuten kasvaa merkittävästi, kun ottaa tuon edellämainitun juniorin mukaan hommiin. Onpahan oppi mennyt perille, että kuivalla pesukintaalla ei saa autoa hinkata.

                              Comment


                              • Piti hitsailla kesäautoon vähän peltiä runkoaisaan mutta en saanut aikaan kuin jotain aneemista alustamassojen kaapimista ja ihmettelyä. Siispä jarrurempan kimppuun. En tajua miksi piti päätä hakata seinään jarrusatulan mäntien (3 kpl / satula!) irrottamisessa kun rasvaprässin liittimen kierre menee suoraan ilmausruuvin reikään ja yli 30 vuotta liikkumatta ollut mäntä tulee ulos eleettömän siististi. No, ehkä tästä vaseliinilla, bräkleenillä ja jarrunesteellä lotraamisesta oli siisteys kuitenkin aika kaukana.

                                Comment


                                • hajonneiden tilalle uudet takaovien alalistat. ei näytä niin paljoa purkuautolta enää! :D

                                  Comment


                                  • Tuosta tulikin mieleen, että mites joissakin b5 ne listat ovat pehmeää muovia jotka kestää kun taas joissakin kovaa ja ensimmäset kovat pakkaset ja siihen jokin osuu niin on säpäleinä?

                                    Comment


                                      Viikonlopun lumisade-ennusteita säikähtäneenä ajoin plussan kuitenkin talliin. Oli jakopään purku onnesta ulkona tehtyjen hommien osalta vasta siinä vaiheessa että ensimmäisenä talliin päästyä sai narauttaa kunkkupultin auki. Suomalais-Ugrilainen metsäremontti muuttui siis ihan tavalliseksi autotalliharrastamiseksi.

                                      Comment


                                      • Vaihdoin emännän Golfiin takapyörän laakerin, säädin repsikan oven ja vaihdoin rekkarikilvenvalot. Laakerin vaihto meni yllättävän kivuttomasti, mutta ilman ulosvetäjää tuosta ei olisi tullut mitään.

                                        Comment


                                        • Tallista ei tietoakaan onneksi ollut kelit jo sen verran lämpimät että pikku remonttia on pystynyt tekemään pihalla. Elikkä allekirjotuksen kippoon öljyjäähdyttimen tiivisteen vaihtoa ja eilen ohjaustehostimen pumpun irrotus ja uuden asennus, nyt on mukava ajella taas kun ei tarvii pakettiautolla kurvailla. Pitäs kyllä nosturille päästä tutkii auton alta vielä jäähdytysnesteen tiputtelua :(

                                          Comment


                                          • Kaiken näköstä maan ja taivaan väliltä :D pientä hifistelyä, audista tuli talmaatialaine ja tuli vaihteeks osia hommattua, jotkaa oottaa askartelua, heti kun pääsen pajalle takas! :)

                                            Ps. Ja kiitos ukkopahalle kaasuläpästä! toivotaa, että toimii :)
                                            Attached Files

                                            Comment


                                            • "Isossa tallissa" aamulla heitin Jaguariin uudet etupyöränlaakerit ja iskunvaimentimen kumit. Tarpeeseen tulikin, toisesta lakrusta putosi rullat maahan kun pidike oli mennyt murenoiksi ja ne "porkkanakakusta" valmistetut iskarin yläkumit olivat parhaat päivänsä nähneet jo John Majorin pääministerikaudella. Nyt ovat klopinat ja jurinat poissa!

                                              Comment


                                                Vinguttelin APX pakosarjaa toivottavasti vähemmän huonoksi ja siivopilin lattiaa hieman.
                                                Muutenkin tallissa tulee nykyään oltua käytännössä jokapäivä.. Aina on jotain laiteltavaa johonkin kikottimeen.

                                                Comment


                                                • Sitruunahapolla putsailin ruosteisia osia... Kyllä se myrkky toimii. Sitten tuli harrastettua tuunausta.. Etuvaloihin kävin jotain tummaa kalvoa ja tuli pistettyä kokeeks paikalleen.. Ajatuksena oli, että kiveniskut ja kulumat häivettyis kalvon alle mutta kävi juuri toisinpäin ja nyt ei kehtaa valot päällä ollakkaan :D Mut onpaha sormet rakkuloilla ja tehty jotain uutta kivaa.

                                                  Comment


                                                    Tinailin magneettiventtiilin johdon takas kiinni kun loppu menohalut kesken kiihdytyksen. Onneks jäi Mikkelin päähän eikä varkaus joensuu välille niin sai veljen hinausapuun. Kyllä se jerkku tuossa 1.8 jetassa riittää :)
                                                    Attached Files

                                                    Comment


                                                    • Eilen 11h kaverin jenkin valmistelua ja pohjan + sisätilojen peltipintojen maalausta. Ensi viikonloppuna samoihin paikkoihin ja kaikkiin pikkuosiin pintamaali. Tietääpähän mitä tekee viikonloppuna!

                                                      Comment


                                                        Pari väliseinää säilytystiloihin. On se nimensä veroisesti harrastetila, kun sitä rakentamista on jo toista vuotta harrastettu. Ensi vuonna voisi yrittää harrastaa jotain autoa.

                                                        Comment


                                                          Plussaurssiin jakopääremontin. Tai no taisi siinä parin viikon illat mennä. Ja vielä on lukkopeltiä ja jäähdytysnesteitä vailla. Ja puskuria. Rouva tuli hakemaan saunaan mutta eiköhän se tästä, savut otettu pihalle ja kylläpä se vanha luottoratsu vaan palkitsee joka kerta kun avainta kääntää, jotain erilaista hienoa tuossa vanhemman polven 32V koneessa vaan on uudempaan verrattuna.

                                                          Comment


                                                          • Vaihteeksi siivoushommia, päältä- ja sisäpesua pitkän kaavan mukaan. Mikä helvetti ihmisiä oikein vaivaa?! Joka jumalan kerran kun ostan jonkun halvemman auton, se on sisältä sellaisessa perkeleen persehiessä ja tahmassa että näin jättenkäsittelylaitoksessa töissä käyvää ja tupakoivaakin ihmistä vituttaa ja oksettaa... Tämän kertaisesta tapauksesta löytyi mm. hyvin vahva tupakinkäry, kaksi ampumatonta haulikon panosta, tyhjät minttu-, olut-, ja siideripullot, ainakin 100 pitkää venttiä, ihan helvetinmoinen kasa pullonkorkkeja ja 9€. +Ne persehiet ja tahmat. Anteeksi hiukan groteskit sanavalinnat ja tehostamiset.

                                                            Kaikki suht helposti irtoavat muoviosat ovat likoamassa ämpäreissä hyvin miedossa pesuainevedessä, kiinteät osat jynssätty sienellä ja muutoin sisusta on pesty painehuuhtelulaitteella kattoa lukuunottamatta. Huomenna sitten kasaus, viimeistelykäsittely muoviosille ja lasien sisäpuhdistus niin alkaa tuokin parin tonnin kippo olla viihtyisässä kunnossa.
                                                            Viimeksi muokannut ilkkapoika; 22.3.2014, 22:18.

                                                            Comment


                                                              Rupesin vaihtamaan pyörään pakoputkistoa puhki mätineen tilalle. On se vain niin rupinen savotta kuoria tuota maksiskootteria kaikista muoveistaan, että nyt huolletaan kerralla kaikki, mikä edellyttää noin kattavaa strippausta.
                                                              Attached Files

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X