Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Chili "mausteena"

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Tänään päätin vihdoin maistella oman sadon carolina reaperia. En voi suositella kenellekkään :)
    Vuosia olen aktiivinen chilin käyttäjä ollut ja väittäisin, että toleranssi on jo kohtalaisen korkealla trinidad scoprionin yms. jäljiltä, mutta ei.
    Polte on tuoreessa reaperissa niin jäätävä, että tunto häipyy suusta, vesi valuu silmistä ja sulkijalihas on täydessä valmiudessa. Maku on loistava, sen ensimmäisen 30 sek. kunnes kinkerit alkaa.
    Attached Files

    Comment


      Hauska huomata miten kaupan tuorechilit "kypsyy" kotona. Liian tuoreena miedomman pään tavara on kuin paprikaa, mutta nahistuessa alkaa jo vähän potkua löytyä. Erityisen hyvin tuon huomasi Rawit-rasian kanssa, joka riitti noin viikon leivän päällä nautittuna - viimeisistä riitti puolikas leipäsiivulle, kun alussa olisi mennyt parikin.

      Comment


      • Ikkunalaudalla helmikuun alusta kukkamultaan kylvetyt siemenet: Naga Morich, Lemon Drop, Mini Rocoto, Aji Fantasy, Bulgarian Carrot, Jalapeno Biker Billy, West Indian Yellow Habanero, Chinese Five Color, Aji Cristal, Brazilian Starfish. Luonnonvalolla ja vedellä mennään, litran mehutötsissä. Kohta lienee edessä lannoituksen harkitseminen ja ruukkukoon suurentaminen. Suurinpiirtein puolet sirkkataimista tapoin liialla kastelulla :)

        Comment

        Working...
        X