Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitä ostit itsellesi viimeksi?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Ebaystä läppäriin kinkkiakun.
    Odotukset ei ole kauheita, mutta jospa se kestäisi edes vähän pidempään kun parissa vuodessa kuollut orkkis.

    Comment


    • 3BG 1.8T Passatin vaimolle.

      Comment


        Luulin ostaneeni setin kesärenkaita rengas-online.com sivulta. Sarja Vredestein 225/40R18 kesärenkaita 229€ hintaan oli liian hyvän tarjous ollakseen totta. Niinhän siinä sitten kävi, vahvistus tuli, maksoin renkaat ja meni kaksi päivää jolloin ilmoitettiin että "varastosta loppu".

        Renkaat on edelleen myynnissä, mutta eri hintaan tietysti. Oikeus olisi puolellani mutten jaksa venkoilla kun asiakaspalvelija päivitteli että 300 tapausta valitusjonossa. Rahat saan toivottavasti takaisin.

        Comment


          Saiko niitä superhalpoja Conteja kukaan yhtään sarjaa? Mietin just että vuosi sitten ostin isompaan ässään 235/40R18 halpikset eteen 8.5*18 vanteilla, 265/30R18 halpikset taakse 10*18 vanteilla. Kaikki uutta paikallisesta liikkeestä tasan tonnilla allelaitettuna.

          Olihan siinä vähän henkilökunta-alea varmaan vielä voimassa vaikken vuosiin olekaan siinä firmassa ollut enää töissä mutta hyvin äkkiä ne halvemmat renkaat netistä tilattuna ulosmittaa halvemman hintansa kun maksaa rahdit ja käy kuuntelemassa sitä vittuilua kun jostain muualta ostettuja renkaita käy kalliilla hinnalla laitattamassa vanteille rengasliikkeessä :)

          Siinä lafkassa jossa minä ainakaan olin renkaita myymässä ja vääntämässä, rengastyöt ja allelaitot kuului aina hintaan, se on kuitenkin jossain 18" tai 19" matalien tapauksessa hyvin helposti 80€ jossain isommassa kaupungissa.

          Comment


            Missasinkohan jonkun hinnan tuolta linkeistä tai sivuja on päivitetty, mikä on superhalpa? Vuosi sitten ostin 4kpl 225/40R18 CSC5 hintaan 564€ joka jäi sitten asennuksineen johonkin noin 600€ kun sopivasti muitakin renkaita asennutti samalla.

            Comment


            • 80e olisi ollut kaksi purkua ja yhden sarjan vanteelle laitto tasapainotuksen kanssa irtorenkaille. Koko 185/65-15. Aika älyttömiä hintoja. Alkoi niin vituttamaan, niin väänsin itse käsin renkaat toisille vanteille. Ja nyt odottaa rengaskone tallissa asennusta.

              Comment


                Oli jollain ~33€/kpl hinnalla vähän aikaa nettisivuilla.

                Comment


                  Tuohon hintaan niitä "sai":
                  merkki, profiili ja koko: Continental SportContact 5 235/40 R18 95Y XL
                  vannealueen ripalla , BSW BSW
                  kappalemäärä: 4
                  hinta/kpl: 57.30 EUR
                  yhteensä sis. ALV:n: 229.20 EUR
                  Sis. ALV:n 24 % = 44.36 EUR
                  Tilauksesi RD 19104509 on peruttu.
                  -----------------------------------------------------------
                  Peruutuksen syy: koska tilaamaasi tuotteeseen oli merkitty väärä hinta.

                  Comment


                    Sattumoisin olin tilaamassa Vredestein renkaita myös 57.30€ kpl. Lienee siis copy-paste ongelma joka on levinnyt eri kauppoihin?

                    Sinänsä tuo väärin merkattu hinta ei ole peruste myyjän perua kauppa. Ellei se hinta nyt ole erittäin metsässä. Mielestäni tuo 57€ Vredestein-renkaasta ei nyt hirveästi eroa esim. Achilles ~50€ hinnasta.

                    http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/1201...-199-%E2%82%AC

                    Tuossa voi tehdä valituksen, jos tuntuu siltä että verkkokauppa harrastaa vilpilistä toimintaa: http://www.econsumer.gov/

                    http://www.kuluttajavirasto.fi/faq/a...c-1ac0bf9c8cc7

                    Sitovatko verkkokaupan sivuilla olevat hinnat myyjää?


                    Verkkosivuilla oleva hinta on sitova tarjous. Voit vaatia tuotetta verkkosivujen tietojen mukaisesti sen jälkeen, kun olet hyväksynyt myyjän tarjouksen tilaamalla tuotteen verkkosivujen tilauskaavakkeella.
                    Ainoastaan tietyissä tilanteissa myyjä voi vedota tietojen paikkansapitämättömyyteen ja vetäytyä kaupasta.
                    • Jos yrityksen mukaan hinta- tai tuotetieto on ollut muu kuin se, jolla olet tehnyt tilauksen, sen pitää pystyä esittämään luotettavaa näyttöä väitteensä tueksi. Pelkkä väite ei riitä.
                    • Jos virhe on niin selvä, että kuluttajan olisi pitänyt ymmärtää tiedon olevan virheellinen, virheellinen tieto ei sido myyjää. Tällainen tilanne on esimerkiksi silloin, jos ero ilmoitetun hinnan ja todellisen hinnan välillä on huomattavan suuri tai väärää hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon verrattuna. Jos 600 euron televisiota myydään 60 eurolla, kyseessä on todennäköisesti erehdys.

                    Comment


                      Minusta Contin 57e hinta menee tuohon sarjaan "Jos virhe on niin selvä, että kuluttajan olisi pitänyt ymmärtää tiedon olevan virheellinen" ihan heittämällä.

                      Comment


                      • On kai noita 50% alennuksia nähty rengasliikkeissäkin, joten ei tuo nyt niin sinänsä selkeä virhe ole kuluttajallekaan. Tietty näissä yleensä on sitten jossain se ale-logo näkyvilläkin.

                        Comment


                        • Itse tilasin ja maksoin maanantaina 7.4. Rengasonlinesta: Vredestein ULTRAC CENTO 245/40 ZR18 97Y XL vanteen suojalistalla (FSL)
                          kappalemäärä: 4, hinta/kpl: 69.60 EUR , yhteensä sis. ALV:n: 278.40 EUR

                          Sain myös tilauksen vahvistuksen ja ilmoituksen, että tavaran tarkempi toimituspäivä ilmoitetaan myöhemmin.

                          Kohtuu halvalla ja olin suorastaan tyytyväinen. Seuraavana päivänä tuli tuo tavara loppunut varastosta viesti ja tarjottiin vaihtoehtoisia tuotteita, joita ei kuitenkaan mistään näkynyt. Neljän tunnin päästä tuli viesti, jossa kerrottiin ettei tavaraa voi myydä luvatulla hinnalla. Soitin kuluttajaneuvontaan ja sieltä sanottiin että tilaus ja vahvistus ovat sekä ostajaa, että toimittajaa sitova sopimus. Ainoa miten tavaran toimittaja ko. tapauksessa voisi venkoilla vastuusta olisi se, että tarjouksessa olisi ollut maininta, että rajoitettu erä esim. 300 kappaletta. Tein valitusosoitteeseen kirjallisen valituksen ja soitin myös useampaan kertaan asiakaspalveluun. Huvitutti, kun kaikissa tapauksissa (myös spostivastauksessa, joka tuli todella nopeaan) hoettiin samaa mantraa, kuin paperista luettuna (juuri se halpa erä on varastosta loppunut ja hintaa ei oltu keritty päivittämään verkkokauppaan). Jos vielä asiakaspalveluun soittaessa valitsi vaihtoehdoksi, että puhelua ei nauhoiteta, meni se aina englannin tai saksankieliseen palveluun. No minua ei sekään lannistanut, koska puhun myös noita molempia..

                          Melkein ketutuksissa halusin katsoa, kuinka asiassa olisi lopunperin käynyt, mutta koska tarvin kesärenkaat, totesin vain haluavani rahani takaisin ja ostavani tästedes renkaani muualta. Lupasin kyllä "mainostaa" ilmaiseksi ko. lafkan palveluja joka paikassa, jossa mahdollisesti asiasta puhetta. Eli menköön ylläoleva mainittuna ilmaisena mainoksena!

                          Kun ketutus laski tai väheni, lompsin paikalliseen rengasliikkeeseen ja otin kierroksen Nokian z-lineja mielestäni kohtuu hinnalla. Sieltä saa palvelua!

                          Comment


                            Kuten tuolla jo totesinkin niin Saksasta tuli rahat takas pyytämättäkin. Peruivat tilauksen vedoten tietokonevirheeseen (Contit 41,99/kpl).

                            Ja takaisin aiheeseen. Tuli tilattua Ojanperältä Lemföderit eteen. Nopeaa toimintaa kun eilen illalla tein tilauksen ja nyt on jo postin kuljetuksella tulossa etelään päin.

                            Comment


                              Ostin prätkään eturenkaan (Metzeler Roadtec Z6), urssiin kesärenkaat (Pirelli PZero 235/40-18), ajohanskat ja ajosaappaat. Taas on tonni selällään. No, voisihan rahansa toki myös tuhlata.

                              Itsekin harmittelin halpojen kesärenkaiden missaamista, mutta ei auta itku, pakko ne on joka tapauksessa jollakin hinnalla ostaa.

                              Comment


                                Reilu 12 kg palikkaa etupäähän. Ojanperälle peukkua nopeasta toiminnasta. Keskiviikko iltana tilasin ja tänään sai noutaa lähipostista.

                                Comment


                                  Pullon Johnnie Walker Red Labelia, ihan vain lääkkeksi :)

                                  Comment




                                    Kuvanlaadussa melkoinen parannus ihan fullhd matskullakin vanhaan projektoriin verrattuna. Lopullinen laatu paljastunee, kun tulevat lampun sisäänajon jälkeen kalibroimaan kuvan.

                                    Comment


                                      Ajahan se pian sisään ;)

                                      Comment


                                        okkim, usko pois, kalibroimattakin kuvanlaatu on riittävä siihen, että kattellaan joku leffa kun tulette :) Pitäis kuitenkin yli 100h, mielellään lähemmäs 150h saada lamppuun ennen lopullista kalibrointia. Toki mulla on kalibrointi bd olemassa, millä pystyy itsekin tekemään perustemput.

                                        Vielä pitäis ladata joku 4K testipätkäkin...

                                        Comment


                                          Ainakin yhden vuoden polttopuumäärän myrskykaatoina pikkurahaan ja liikuntaa kaupan päälle. :)

                                          Comment


                                          • westfalian vetokoukun, helpottaa kummasti pyörän kulettamista niin ei tarttee aina autoo lainailla :)

                                            Comment


                                              okkim, usko pois, kalibroimattakin kuvanlaatu on riittävä siihen, että kattellaan joku leffa kun tulette :)
                                              Joo, uskon kyllä että laatu piisaa. Voi olla jopa sen verran "liikaa", ettei kotona tee mieli katsella mitään pitkään aikaan sen jälkeen ;)

                                              Comment


                                              • Kiiltoa Touraniin, sekä Kuopiosta lisää voimaa uuden ahtimen ja ohjelman myötä. Kiitokset vaan Artulle ja Finturbon jannuille. Kotiinpäin sai ajella suu korvissa! ;)

                                                Comment


                                                • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                                  Saiko niitä superhalpoja Conteja kukaan yhtään sarjaa? Mietin just että vuosi sitten ostin isompaan ässään 235/40R18 halpikset eteen 8.5*18 vanteilla, 265/30R18 halpikset taakse 10*18 vanteilla. Kaikki uutta paikallisesta liikkeestä tasan tonnilla allelaitettuna.
                                                  Poika sai tilattua 2 kpl Conteja n. 57 euron hintaan/ kpl, tulivatkin jo kotiin saakka.
                                                  Viimeksi muokannut okkim; 15.4.2014, 22:35. Perustelu: Poistettu ylimääräiset lainaukset.

                                                  Comment


                                                  • Oli onneks halpa, ettei tarvinnu kuunnella huutoa. Selvisin siis pelkillä nuhteilla hallituksen puolesta. ;D
                                                    Attached Files

                                                    Comment


                                                    • Maalia venettä varten ja tiivisteitä ja impellerin moottoria varten. Katotaan jos sais tuon 80-vuoden 35hp johnsonin pelaamaan. :)

                                                      Comment


                                                        Lidlistä löyty komeita leivoksia
                                                        Attached Files

                                                        Comment


                                                        • Maku noissa vaan ei oikein vastaa sitä premiumia ;D

                                                          Comment


                                                            diablo 3 reaper of souls

                                                            Comment


                                                              Se on sitten heihei parisuhteet ja vapaa-aika.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X