Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B5 1.8Tq *Edellisten tekemien muutosten metsästys*

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B5 1.8Tq *Edellisten tekemien muutosten metsästys*

    En tiiä et mihin alueeseen tää kuuluu, nii kirjotellaas tänne.

    Elikkäs mulla on nyt vuoden verran ollu tuollanen b5 koppaanen nelikko, vähän piristettynä. Vanhan omistajan mukaan autossa olisi harisen tekemä softa, muuta hän ei osannut sanoa. Hariselle laitettu kyselyä, muttei heidän tiedoistaan löytynyt kyseistä autoa.
    Auton mukana tuli penkkilappu missä moottorille oli ilmoitettu n. 230hp ja pyöriltä n. 170hp. Sen tarkemmin en oo autoa tutkinut muutoksien osalta, kuin että K04 + surkeasti tehty yläpuolinen pakosarja sekä 2.5" putkisto 3"downpipellä ja k&n kartiofilsu. Myös ahtopaineen säätöventtiili on ohitettu, ahtimen kellon tankoon laitettu lisäjousi sekä suora alipaineohjaus. Paineet vaihtelee 0.6 ja 0.8 välillä, edellisen omistajan mukaan pitäisi ahtaa mukamas 1 bar, mutta penkkilappossakin on vain 0.8 bar merkittynä.

    Sattuisiko siis tällä foorumilla pyörimään kyseinen henkilö joka nämä muutokset olis autoon tehnyt? Tai joku joka tietääs? Olis mukava vähän saada lisätietoa että onko jotain sisääsiä muutoksia tehty koneelle, onko pumppua vaihdettu yms muuta.
    Saahan nuo tietysti kattottua jos pistääs koneen palooksi, mutta auto on itsellä työmatka ajossa niin se ei vielä tule kyseeseen :)

    https://cdn.discordapp.com/attachmen...99/unknown.png Tuossa kuva kyseiestä rompaleesta.
    Attached Files

  • #2
    Rekkari tai edes osa siitä voisi olla kova sana, tuskin kukaan tunnistaa yhden huonon kuvan perusteella

    Comment

    Working...
    X