Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Veitsimagneetti seinään kaksipuoleisella teipillä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Veitsimagneetti seinään kaksipuoleisella teipillä?

    Keittiöön veitsimagneetti. Välitilassa on karkaistu lasi, mihin ei noin vaan porailla reikiä eli kiinnitys pitäisi hoitaa jotenkin muuten. Väittävät ettei kaksipuoleinen teippi kestä, mutta pakkohan on olla olemassa sen verran jöötiä kamaa markkinoilla että kestää - kun vaan tietäisi mitä?

    Sikaflexillä pysyisi varmasti myös, mutta jos jostain syystä veitsiteline on saatava joskus irti, ilman jälkiä se ei onnistu.

    #2
    Scotch Super Strong Mounting Tape -nimellä myytävä 3M-valmiste pysyy varmuudella. Olen itse kiinnitellyt sillä vastaavia kilkkeitä kotona. Ennen lähtee maali seinästä kuin teippi maalista. Löytyy rauta- ym. sekatavarakaupoista. Selkäpuolella lukee 3M VHB.

    Comment


    • #3
      Kyllä vaan. Scotchin teipillä minulla oli 3 vuotta kiinni eikä meinannut saada irti enää kun muutto tuli.

      Comment


      • #4
        Scotch/3M- tavaralla on kestäny kylkilistan pätkä B5:n etulokarissa muutaman vuoden. Eikä ole osoittanut luovuttamisen merkkejä. On tuolla jotain muutakin tullut teipattua, mut ei muista enää että mitä, koska ei ole tarvinnut uudestaan turata.

        Comment


        • #5
          Samainen teippi mitä tuossa puhuttu, niin kestää. Eli 3M VHB merkinnällä. Se on sellaista paksua kumimaista missä liimapinnat. Muistaa vain putsata pinnat esim. IPA:lla ettei jää rasvaa. Kyllä nuo teipit nykyään on todella kestäviä melkein pinnalla kuin pinnalla (pl. rasvaiset muovit, mutta niihinkin saa kun pinnan esikäsittelee esim. sinisellä liekillä kevyesti).

          Comment


            #6
            Joo teipillä kyllä pysyy. Itsellä Tesan ulkotiloihin tarkoitettua "vahvaa" asennusteippiä (muistaakseni Bauhausista) jolla veitsiteline on kiinni kaakelissa. Vetäisin sen koko matkalle telineen taakse.
            Telineessä roikkuu yleensä 5 isompaa ja 5 pienempää veistä. Hyvinpä tuo on näkynyt pysyvän. Saapa nähdä saako irti kun tulee tarve ...

            Comment


            • #7
              Muuta en teipeistä osaa sanoa kun, että niillä tosiaan on eroa ja se mikä pysyy kiinni ei irtoa helposti silloinkaan kun on tarve saada irti

              Comment


              • #8
                Itse käytän kaksipuolisissa teipeissä aina kirkasta teippiä vaahtoteippien sijaan. Vaahto teipit on aina äärimmäisen v-mäisiä irroitta, koska vaahto repeää ennen liiman irtoamista, ja sitten nyhdetään molempia teipattuja kappaleita puhtaaksi.

                Vastaavasti se kirkas paksumpi teippi lähtee pinnoilta melko helposti irt tarvittaessa kun vaan nappaa teipin päästä kiinni ja alkaa venyttämään sitä pinnan suunnassa. Suoraa vetoa nuo teipit kyllä kestää hyvin. Kyseisenlaista kirkasta teippiä löytyy esim biltemasta: http://www.biltema.fi/fi/Rakentamine...steippi-29505/

                Comment


                  #9
                  Minä laitoin veitsimagneetin kiinni sikaflexilla lasiin ja kyllä se siitä hyvin lähti irti mattoveitsellä muutossa ja lasikin tuli puhtaaksi.

                  Comment


                    #10
                    Tuo 3M teippi saa paljon kannatusta. Myydään Suomessa nimellä Luja kiinnitysteippi. Seuraava ongelma onkin siinä, etten löydä tuota teippiä misään! 3M muita teippituotteita kyllä on mutta ei tuota. Amazon:ilta löytyis mutta jostain perverssistä syystä systeemi sanoo "ei voida toimittaa antamaasi osoitteeseen"?

                    Vinkkiä mistä vois Espoosta löytää? Tai sitten vedän Sikaflexillä. Jälkimmäinen voisi itseasiassa olla sittenkin parempi vaihtoehto, siinä kun pystyy vielä säätämään telineen suoruutta. Teipatessa taas jämähtää siihen mihin sen ekana lätkäisee.

                    Comment


                      #11
                      Würth myy käypästä teippiä ja yksityinenkin taho käsittääkseni voi ostaa, kunhan maksaa kortilla.

                      Comment


                      • #12
                        3M VHB on teippilinja, ei yksittäinen teippi. Niitä on kymmenkunta eri laatua, jokainen vähän omanlaatuisensa. Liimat ja foamit vaihtelee, mutta kaikenkaikkiaan tuollaiseen veitsitelineen kiinnittämiseen ihan mikä vaan toimii lasin ja metallin välissä.
                        http://multimedia.3m.com/mws/mediawe...yLazyLyyyyyy--

                        Mm. Etra myy 3M tuotteita, mukaanlukien VHB sarjan teipit. Ebaysta lisäksi saa luonnollisesti, kunhan ei tilaa kiinasta piraattikamaa.

                        Comment


                        • #13
                          Puuilosta ja maximakasiinista löytyy, ihan sama kama kuin esim. meillä teippifirmassa.
                          Itsekin haetaan, jos pientä määrää tarvitaan, noista paikoista.

                          On muuten "maailman vahvinta" kakspuoleista teippiä, kokemuksella sanon, ihan ammattikäyttöön.

                          Comment


                          • #14
                            Tälläisessä löytynee vähän jokaisesta liikkeestä missä jotain teippejä myydään. Rautakaupat, isommat marketit ja erinäiset taloustavarakaupat. Scotch on 3M:n brändi ja itse teipissä tuon punaisen liimapinnan suojakalvon päällä lukee tuo teipin tyyppi VHB.
                            Attached Files

                            Comment


                            • #15
                              Tuli kiinnitettyä tuolla kirkkaalla (punainen suojamuovi) -teipillä laminoitu lappu seinään. Pois (repäisemällä) otettaessa lähti maalit + tasoitteet, betoni sentään jäi...

                              Comment

                              Working...
                              X