Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

kuvat.fi maksulliseksi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Nythän saattaa olla niin, että olen sekoittanut Imageshackin ja Photobucketin keskenään noiden pop-uppien osalta ainakin. Niin tai näin, melko raivostuttavia ovat molemmat. Omat kuvat on jo kuvat.fi'ssä, joten taidan kallistua sen tilaamiseen. Nyt kun on käytössä nuo maksullisen version ominaisuudet (melkein kaikki), tuo tuntuu jo paljon viksummalta. Ilmaisversiossa kuvat sai putkelle vain vajaa kokoisina jne.

    Vieläkin kyllä tapahtuu sitä, että suoraan kuvaan vievä linkki avaakin tilin pääsivun ja siitä saat sitten ihan itse etsiä sen halutun kuvan. Tämäkin tottakai satunnaisen epäsäännöllisesti toimii oikein. Onko vika sitten portaalissa vai selaimessa vai b. Mene ja tiedä.

    Comment


      #32
      Oli viikonloppuna kuvat.fi -sivustolla tarjous, eli loppuvuosi ilmatteeks, jos lähtee tohon maksulliseen mukaan. Nielin koukun perukkeineen...

      Comment


        #33
        Imageshackin kuvat kuitenki yleensä aukeavat vuosienkin päästä kun taas netti on pullollaan noita Photobucketin aukeamattimia linkkejä. Ite oon joskus upannut ei niin tärkeitä kuvia tonne ensin mainittuun ja linkannu kuvan suoraan. Ei tarvi popuppeja kattella... :)

        Esim.
        http://imageshack.us/photo/my-images...8sized3oy.jpg/
        vs.
        http://img352.imageshack.us/img352/8...88sized3oy.jpg

        Comment


          #34
          Melko surkeata asiakaspalvelua on kyllä Kuvat.fi:ssä (tai ainakin tänään), pari kyssäriä laittanut aineiston ja rakenteen siirrosta / backupin teosta. Vastauksena enemmän vinoiluksi luettavaa kuin tukea.

          Meni kyllä harkintaan, onko 36 euron arvoista enää (hintakin nousi).

          Comment

          Working...
          X