Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Huopakatto vuotaa.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    .. no ihmettelinkin vähän...
    Kaitpa tuota reunalautaa/lankkua vaan joutuu viisteämään niin paljon, että sen päältä saa jonkun pellin vedettyä ylempien tiilien alle. Ja se reunapelti sitten tuon viripellin alle. Voisi olla lyijylevyn paikkakin.

    Comment


      #32
      ei tuosta saa muuten hyvää kun laittamalla pokatun pellit noiden laitimmaisten tiilien alle tuolta alkaen mistä olet sen reunapellin poistanut.
      Mulla on ihan sama ongelma tosin peltikatto kyseessä.

      Comment


      • #33
        No nyt tuli korjattua tuo alkuperäinen murhe. Kun tuli keltaisessa pörssissä halvalla huopaa vastaan, niin päällystin koko "valuma-alueen" uudelleen. Toki, tuo ei ole tarkoitus olla pysyväisratkaisu , mutta uskoisin että hyvin kestää kevääseen ja koko katon uusintaan. Mielstäni hinta /laatu/työaika (120e/kuivat kattotuolit ;)/2 iltaa) pakettina sangen kelpo. Ehkä suurin "riski" on nuo piipun "ylösvedot" jotka piti liimata pellin pintaan, väärälle puolelle. Mutta eiköhän nekin talven kestä...
        Attached Files

        Comment


          #34
          Meillä on samanlailla huopakatto, tuossa piipun kohdalla. Ollu nyt tietääkseni sillein siinä vuodesta -92. Kerran on pitänyt käydä pistämässä noihin reunakohtiin bitumia, jolla on saatu kaikki vuodot korjattua.

          Comment

          Working...
          X