Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Maksu-TV kanavat. Ehdotuksia?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Maksu-TV kanavat. Ehdotuksia?

  Olen miettinyt, josko hankkisin, jonkun maksu-TV paketin itselleni, kun alkaa olla välillä aika köyhää valikoima TV:ssä, varsinkin päivisin.

  Millaisia paketteja olette ottaneet kaapeliin ja mitä olette pitäneet tarjonnasta? Entä satelliittiin?
  Onko kellään mitään HD-pakettia? Onko niissä eroa tavalliseen?
  Itseäni kiinnostaisi etenkin moottoriurheilu, dokumentit, elokuvat ja tällaiset american chopper -tyyliset rakentelu ohjelmat.

  Yritin etsiä, että olisiko löytynyt sopivaa keskustelua aiheesta, mutta löysin vain yhden vanhentuneen ketjun, joka sekään ei otsikoltaan ja sisällöltään aivan vastannut hakemaani.

  #2
  No HD:ta tietysti, jos laitteet riittää.

  Comment


   #3
   Meille, antennitalous, hommattiin plus tv että emäntä voi katella telkkkaria mutta on alkanut valittaa ettei tule sopivaa ohjelmaa.

   Eli pitäisi saada ava ja sarjakanava näkymään.

   Seuraavaksi pitää kai sateliittilautanen hommata mutta meneekös digi poksi vaihtoon?

   Comment


    #4
    Menee boxi vaihtoon jos antennista siirtyy satelliittiin. Tosin taitaa noissa paketeissa saada kaupan päälle jos kahdeksi vuodeksi sitoudut.

    Comment


     #5
     Tämä avautuminen koskee ainoastaan antennitalouden Plus-TV pakettia, muista ei juurikaan ole pidempiaikaista kokemusta.

     Ainakin Plus TV:llä saa (oliko se nyt vajaat 23 eurolla / kk) juurikin haluamiasi kanavia. Tulee formula 1, WRC-rallia, kiakkoo, mäkihyppyä, dokumentteja, elokuvia, koti kuntoon ameriikan tyylillä, hirmusia katastrofitarinoita, pokerin pelaamista ihan rahalla, ameeriikan chopperia, tuuniinkia ja tatuointitarinoita, aikuisten XXX-elokuvia ja ihmeelistä luontoa (jollei tuo nyt jo ollut edellisessä...). Lisäksi tietysti piirrettyjä -tosin onnettomia, jos minulta kysytään ja muita keskenkasvuisten ajanvietettä.

     Ongelma on vaan se, että samat ohjelmat tulee ko. kanavilta ns. miljoonaan kertaan, on varmaan varmistettu, että kaikki halukkaat näkee varmasti haluamansa ohjelmat. Sama ongelma alkaa vaivaamaan tosin noita maksuttomia kanaviakin, uusintoja öbaut 40% ohjelma-ajasta...sitten kun ohjelma ei ole uusinta (esimerkiksi vaikkapa myytinmurtajat, ajoneuvos, top gear...), niin se sama ohjelma tulee "uutena" joltain maksuttomalta kanavalta puolen vuoden viiveellä. Eli maksukanavien hankinta tavallaan kaventaa pienen siirtymävaiheen jälkeen myös maksuttomien kanavien tarjontaa. Nehän on sitten jo sinulle uusintoja.

     Plus TV:n paketissa sub-leffassa tulee niitä elokuvia, jotka on videovuokraamossa siinä öö-hyllyssä (= ota 10 -älä tuo takaisin) eikä se Kino -kanava ole juurikaan paljon parempi.

     Discovery on sen sijaan melko hyvä (dokkari)kanava, tosin sitäkin riivaa tuo uusintojen ja uusintojen uusintojen - tauti.

     Sitten saa urheiluhullu valita vielä juurospotin ja teineille MTV-nordic. Hakutessaan saa valita vielä ns. lasten kanavia jne esim. Disney channel, jollei asu Kuusiston linkin alueella, jossa ko. kanavapaikka on varattu aina niin tärkeälle Turku-TV:lle, samassa paketissa meni turkulaisilta nuorisokanava Voice / TV5...

     Jos haluaa kunnon valikoimaa ja uudempia elokuvia (+HD-kuvaa joillakin kanavilla. jos päätelaitteet kotona sitä toistaa) niin varmaan kannattaa ottaa satelliitiviritin. Nykyään taitaa laitteet saada kaupantekijäisiksi ja kanavia on sitten joka lähtöön. Kuukausimaksu tosin taitaa pompsahtaa jonnekkin viidenkympin seutuville vähän paketista riippuen.

     HD:stä vielä sen verran, että kävin kaverillani ihmettelemässä kuvan eroa tässä taannoin. Jos päätelaitteet toistaa sen mitä tuubista työnnetään, niin eroa on ehkäpä sen verran mitä oli aikanaan VHS:stä DVD:lle siirryttäessä, eli ei ihan vähän. "Alan" elokuvamogulia lainatakseni: "joka karva näkyy"...

     Comment


     • #6
      Kaapeliin saa esim. viasat kulta- kanavat, mistä löytyy ihan hyviä elokuvakanavia (tv1000), lisäksi mm. dokumenttikanavia. Kaapeliin ei saa hd- kanavia tietääkseni, eli lautasen kautta.

      Comment


       #7
       Kyllä Welhon ja DNAn kaapelissa käsittääkseni kulkee jopa Nelonen HD:na, tai oikeastaan vain ilmeisesti skaalattuna 1080p:lle. En tiedä onko edes alkuperäisesti HD-ohjelmat oikeasti siinä aitoa HD:ta.

       Welholla kyllä näyttäisi olevan oikeaakin HD:ta tarjolla aika laajasti, yli 10 kanavaaa. Saa kotiteatterin kajareillekin käyttöä muutenkin kuin vain dvd:tä katsellessa.

       Mitä olen tarjontaa katsellut ostoaikeissa, niin antenniverkon maksukanavatarjonta on mielestäni aika onnetonta ja lisäksi vielä aivan ylipakattua laadun kustannuksella. Formuloiden ollessa tauolla tulee vain jotain ylijäämäohjelmaa ja pitää vielä kärsiä usein yhtä paljon mainoksia kuin ilmaiskanavillakin. Discovery on ainoa, jota kaipaisi Formuloiden ohella. Ei ole tullut siis kauppoja :)

       Itse ainakaan en leffakanavistakaan niin panosta. Onhan ne kivoja, mutta ei sitä arkisin jaksa leffoihin keskittyä ja muutenkin uusimmat tulee nähtyä paljon pienemmällä viiveellä muuten. Ainoat mitä kaipaisin olisivat aidot NBC, ABC, BBC, SVT:t yms. yms. eli aidosti ne kanavat mitä muualla katsotaan.
       Viimeksi muokannut jasso; 25.1.2009, 23:17.

       Comment


        #8
        Entä jos haluaa kaapelitalouteen laittaa satelliittivastaanottimen, niin miten nuo piuhojen vedot hoidetaan, kun katolta ei tule johtoa? Vedetäänkö antennilta vain johto talon päädystä läpi ja villojen seassa sähkökaapille?
        Meneekö antennirasiatkin vaihtoon? Muistelen vain, että joissain rasioissa lukee: radio/TV/SAT ja mulla on vain radio/TV

        Ainakin joissain paketeissa tulee asennus kaupan päälle, joten ei varmaan tarvitse itse huolehtia siitä? Vai mitä tuo asennus sitten kattaa? Sen että pistävät johdot boxilta seinään ja itse pitää kuitenkin johdotukset vetää? ;)

        Jos jollain on satelliitti HD-paketti, niin kertokaa kokemuksia hommasta, että miten sujui asennus ja oletteko olleet tyytyväisiä tarjontaan.

        Comment


         #9
         Vedetäänkö antennilta vain johto talon päädystä läpi ja villojen seassa sähkökaapille?
         Meneekö antennirasiatkin vaihtoon? Muistelen vain, että joissain rasioissa lukee: radio/TV/SAT ja mulla on vain radio/TV
         Periaatteessa kyllä se tarvii vetää noin ja ilmeisesti myös irroittaa se tuleva kaapeli. Rasiat pitäisi kelvata, oliskos toi radio/TV/SAT rasia semmonen johon tulee kaksi eri tv signaalia(myös kaksi eri johtoa) eli esim kaapeli/antenni ja sateliitti.
         Tosin se SAT- asentaja varmaankin osaa noi jutut paremmin kuin meikäläinen.

         Comment


         • #10
          Tuosta Plus-TV:stä vielä...
          Heillähän on kolmea eri vaihtoehtoa, koko paketti, oma paketti ja pikku paketti.
          Koko paketti sisältää kaikki 13 kanavaa, oma paketissa saa valita yhdeksän haluamaansa kanavaa ja pikku paketissa kuusi haluamaansa kanavaa.

          Pikku paketti olisi 10e/kk halvempi kuin koko paketti ja kuusi kanavaa riittäisi meille vallan mainiosti.
          Ongelma vaan on siinä kun MAXia ei saa valittua tuohon pikkupakettiin...

          Comment


           #11
           Kokemukset satelliitti/antenni-combotaloudesta. Mulla oli aikoinaan jotain kolme vuotta Canalin isompi paketti. Sisälsi muistaakseni muutaman kymmenen kanavaa. Eurosport 2 kiinnosti silloin erityisesti kun tarjosi koripalloa. Hintaa sillä tais olla 45€ kuussa. Sitten tuli hommattua Viasatin kulta-paketti. Kahden vuoden sopparilla sekin kun sen mukana tuli vähän isompi lautanen ja boxi. Lautasessa oli valmiiksi kahden mikropään teline, joten nyt mulla on samalla lautasella kaks päätä ja molempien noiden boxit telkkarin vieressä. Canalin boxi on combo, joten sen kautta näkyy myös peruskanavat. Kaukosäätimiä kylläkin kaikki paikat täynnä ...

           Viasatiin vaihdoin kun siellä on kolme urheilukanavaa ja pakettiin sisältyi vielä MTV:n paketti, jossa Max, Leffa, Sarja ja mitä niitä oli. Erityiskiinnostuksen kohteena Euroliigan koris jota tuli S1 ja S3 kanavilta. Vuoden vaihteessa päättivät, kuulemma asiakaspalautteen perusteella, poistaa Sport 2 ja 3 ja ykkösellä panostavat kotimaisiin (buahhhaha, vähemmän mua häiritsee liettuankielinen josta ei ymmärrä mitään kuin kotimaankielinen jossa selostaja ei ymmärrä mitään) selostuksiin sekä jääkiekkoon, jota ilmeisesti muualta ei vielä tule ihan korviin asti. Saivat aika kitkerää asiakaspalautetta. Saas nähdä vastaavatko. Sen jälkeen on vielä aika usein Sport ykkösellä teksti "kanava ei kuulu tilaukseesi" kun lähettävät sieltä jotain sarjaa, jonka lähetysoikeuksia ei kaikkialle ole. Tai jotain sinnepäin. Prkl.

           Jos noista kahdesta isosta paketista pitäisi valita, niin mun intresseillä selkeästi Canal+. Leffat tuoreempia ja urheilua enemmän. Ilman kokemuksia se MTV:n uusi tsydeemi, tuo Akin mainitsema oma paketti, voisi olla aika hyvä. Siinähän sai kai itse vaihtaa vielä niitä kanavia suht vapaasti.

           Comment


            #12
            Itsellä on cAnal Digitalin lautassetti perhepaketilla, kk-hinta alle 30e. Ei siis leffa- tai muita canal+ -kanavia mutta paljon paljon muuta, kuten discoveryt yms. Leffa-kanavat jätin pois kun totesin 2kk aikana katsoneeni niiltä 2 leffaa.

            Paketin mukana tullut grundigin kovalevyllenin digiboksi on kaukana hyvästä mutta kyllä se hintansa on kuitenkin haukkunut moneen kertaan. HD-boksin tasosta en tiedä.

            Toistaiseksi en ole tuon hankintaa harmitellut. (Plussana voi maksukanavakauppiaille puhelimessa todeta "lautaspaketti on jo, kiitos ja hyvää päivän jatkoa".)

            Comment


            • #13
             Tarvittaessa voin luopua tuollaisesta canalin lautasesta ja combo boksista. (antenni/sateliitti)

             Comment


              #14
              Periaatteessa kyllä se tarvii vetää noin ja ilmeisesti myös irroittaa se tuleva kaapeli. Rasiat pitäisi kelvata, oliskos toi radio/TV/SAT rasia semmonen johon tulee kaksi eri tv signaalia(myös kaksi eri johtoa) eli esim kaapeli/antenni ja sateliitti
              Mikään sähkömies tms en ole, mutta meillä piti asentaa lautaselle ihan SAT-tarkotukseen tarkotetut rasiat. Jokin vastus siellä ainakin näytti olevan sisällä. Tavallisilla rasioilla ei jostain syystä muuten suostunut kanavat näkymään.
              Ja meillä on omat rasiat lautasta ja haravaa varten(turhaan), koska lautasen piuhat vedettiin vasta kun seinät oli jo valmiit. Lattiassa sitten vedettiin sen piuhat. Sat rasiassa on se bnc-liitäntä
              valmiina.

              Meillä on PlusTV ja Canal+ maanpäällisenä. Lautaselta ei tule katsottua juuri mitään, koska ilmaiset kanavat on lähinnä Venäläisiä. Jossain vaiheessa pitää katsoa josko vaihtaisi IPTV:hen.
              Scifi fanina ei maaseudulle toimiteta MTV3 Scifiä ja sitä välillä huvittais seurata.

              Comment


               #15
               Vanhat rasiat vissiin voivat aimentavat käytännössä kokonaan yli UVH ja UHF alueen taajuudet, joilla antennisignaalit liikkuvat. Satelliitti tulee korkemmilla.

               Comment


                #16
                Helpottui maksu-TV:hen siirtyminen. Eli tarkoitus olisi ottaa Canalin HD paketti. Pitää vielä miettiä, että otanko tuon ilmaisen ei HD-boxin ja ostan itse jonkun paremman tallentavan HD-boxin vai ottaisinko paketin mukana saatavan HD PVR -digiboxin, hintaan 349 ? (tallentava sekin).

                Liittymistä puolsi se, että talossamme olevan KTV-liittymän piti siirtyä talokaupan mukana meille (merkattu kauppakirjaan), mutta entinen omistaja ehti sen irtisanoa, eikä Elisa kytke sitä, ellei me makseta uutta liittymismaksua 650?. Samalla vaihtui talouden kaikki liittymät (puhelimet ja ADSL) elisalta Soneralle. Samalla putosi myös kk maksut ja kytkykaupan mukana sai vielä 16gb iPhonen. No, johan sitä ehdittiin elisan asiakkaana ollakin n.15 vuotta putkeen (nimi oli alussa radiolinja).

                Comment


                • #17
                 Itsellä on mtv3 paketti sekä discovery kanavat.

                 Mtv3 paketti on melkein turha, maxilta tulee tosin top gear.

                 Discovery paketti ihan loistava, animal planetilta jo yksinään tulee vuorokauden ympäri jotain mielenkiintoista.

                 Hinnat: mtv3 = 15e/kk ja Discovery 10e/kk

                 Comment


                  #18
                  Tuli muuten erittäin hieno myyntisoitto Plus-TV:n markkinoijalta. Äijä höpötti siinä pikaisesti jotain ja kysyi että "monesko Kimi Räikkönen on tänä vuonna parhaillaan ollut?". Arvasin että toinen, mutta sehän oli kolmas. Noh, sain "lohdutuspalkintona" kaksi viikkoa ilmaista Plus-TV aikaa, ja myyjä lupasi lähettää kortin kotiin.

                  Sieltähän se tuli, ja aloin lukemaan mukana tullutta lappua. Olin näköjään ostanut kuuden kuukauden sopimuksen, joka jatkuu sen jälkeen normaalihintaisena! Mistään "palkinnosta" ei ollut mitään puhetta. Sopimus olisi pitänyt perua kirjallisena, ja lähettää kortti takaisin. Kaiken lisäksi se oli tarkoitettu antenniverkkoon, ja meillä on kaapeli. Siitäkään ei ollut puhetta.

                  Soitin asiakaspalveluun, ja sieltä pyydeltiin ihan heti anteeksi kun vähänkään kerkesin kertoa soiton syytä. Olivat antaneet jo palautetta markkinointifirmalle, oli kuulemma tullut paljon soittoja asiakkalta joita oli samalla tavalla huijattu. Kyrsi kyllä aika melkoisesti tuollainen myyntitapa.

                  Että tällaista, menikö kukaan muu samaan lankaan?

                  Comment


                  • #19
                   Mulle tuli joku vastaava soittto kesäkuun lopussa. Nuori herra (joka oli ilmeisesti hankkinut kannuksensa loma-osake bisneksessä) alkoi vaahtoamaan tarinaa ja minä yritin keskeyttää noin 7 kertaa. Sitten kaveri veti henkeä, niin ehdin sanomaan, että ihan hyvää pakkopullaa sä vedät, mutta me ollaan kaapelissa, joten en tee sillä PlusTV kortilla yhtään mitään.
                   Sitten ase alkoo myymään vokaaleita "ää-öö-ee..." Sanoin etten tilaa vokaaleitakaan. Hetken hiljaisuuden jälkeen totesi että "joo, niin tämä onkin joo ihan antennitalouksille suunnattu kampanja, joten ei muuta kuin hyvää päivän jatkoa."
                   Mietin siinä sitten että tajuskohan se sitä vokaalijuttua ollenkaan?

                   Edit: Niin ja itse alkupeäriseen kysymykseen. Otin tuossa alkuvuodesta Wehon M paketin, ja sillä saa ihan kivasti töllön täytettä. Asiaa: Discovery, Animal planet, TravelChannel, NationalGeografic ja MTV3 Max. Urheilua: Eruosportit1+2 ja Urheilukanava+. Lasten ja akkojen ajanvietettä: Nickelodeon ja Star! taisipa siinä olla sitten vielä Kinokin. Jostain syystä noi ensimmäiset 5 kanavaa + Nicke on ne mitä meillä katsotaan, kansallisten kanavien parin sarjan lisäksi (jotka on tietysti kesällä tauolla.)
                   Viimeksi muokannut Vänni; 7.7.2009, 08:36.

                   Comment


                   • #20
                    Toi Welho M vaikuttas melko samalta ku Elisa M kaapelissa, itsellä on juuri Elisa M ollu puolisen vuotta.
                    24,90e/kk. Ihan tyytyväinen oon ollu pakettiin mut Elisan toiminta välillä jurppii.
                    On tullu 2 laskua kanavapaketista mikä ei ees näy mulla ja sit kun mulla on vielä netti Elisalta ni nekin laskutukset on välillä mitä sattuu, onneks ei oo suoravelotus sopimusta :)

                    Comment


                     #21
                     Nyt kun on viimein saatu vanha taajuskaistakin taas bisnekseen mukaan, niin saa nähdä mitä tulevan pitää. HD:tä pitäisi viimein saada myös antennista kohta puoliin.

                     Comment


                      #22
                      Maanantaina laitoin Canal Digitalille irtisanomisilmoituksen sähköpostilla. Tänään jo soitettiin perään ja kysyttiin syytä, syynä tietenkin epäselvyys sm-liigan näkyvyydestä. Tänään oli kuulemma ratkennut ja näkyy edelleen Canalin paketissa, painotti vielä että eri yrityksen hallussa on kuitenkin oikeudet. 3kk sai vielä ilmaiseksi "bonuksena", kumma kyllä edes paketin hinta ei nouse.

                      Comment


                      • #23
                       Itseäni on alkanut kiinnostamaan satelliitti-tv:n hommaaminen. Tällä hetkellä ei taida olla vaihtoehtoina kuin Viasat ja Canal Digital. Elisan Whatsoever Viihde -palveluun ei kaista riitä vaikka käytössä onkin 24/1M fullrate. Eikä se oikeastaan kiinnostakaan..

                       Viasatilla näyttäisi olevan parempi tarjonta (hintaluokassa ~40e/kk) kuin C-Analilla, mistä ei tuolla rahalla saa edes leffakanavia. Ja nyt painaa aikas paljon myös se, että änärikin siirtyi Viasatille.

                       Nyt kiinnostaisi tietää, kannattaisiko tallettava HD-poksi ostaa satelliittipalveluntarjoajalta (Viasatilla purkki maksaa noin 400e, eli todella liikaa ja Canalilla samanlainen näyttää olevan tarjouksessa 200e)? Vai kannattaako semmoinen etsiä jostain muualta. Muualta hommattuna saisi varmasti halvemmallakin, mutta epäilyttää miten sellainen toimii noiden pakettien kanssa. Jos joskus haluaa lopettaa satelliittikanavien tilauksen, niin silloin varmaan saa tuon dikipoksin omakseen? Toimiiko se sitten samalla tavalla kuin "normaalit" dikipoksit?

                       Tähän kaipaisinkin jeesiä, joten osaisitteko auttaa? Ja aina parempi jos jopa osaisitte ehdottaa jotain dikipoksi merkkiä / mallia.

                       Comment


                       • #24
                        Kai se on antennitalouteen alettava miettimään jotain Canal Digital-tyyppistä pakettia, sillä tuntuu kaikki oman kiinnostuksen piirissä olevat urheiluohjelmat menevän maksukorteille.

                        Nyt menee MotoGP:kin ja palloilulajeista mm. lentopallo, kiekko ym. on jo URHO TV:llä.

                        Onko nyt niin että antenniin ei ole tarjolla muuta kuin PlusTV:n paketti, jossa tulee kaikkee soppaa väkipakolla ja Canalin HD lautaspaketti?

                        Siinäkin tulee joutavia LIV-tyyppisiä kanavia, mutta mukana mm. Eurosport, joka on tähän saakka hoitanut esim. rallilähetykset ihan eri tyyliin kuin "maikkarin nami-nami-hali-pusi" juontoporukka sekä puolen tunnin rallilähetyksestä on itse rallia 12,5 min.....sekä loput "maikkarin netissä"..

                        HD-paketti kiinnostaisi kuvanaadun ja äänen puolesta, mutta onko kokemusta äänestä, onko se oikeasti monikanavaa?

                        Comment


                         #25
                         Onkos kellään tietoa miltä kanavalta tämän vuoden MotoGP-kisat tullaan näkemään??
                         Hieman jo valmiiksi ottaa päähän jos Nelkku aikoo siirtää live-lähetykset SportPro-kanavalle...

                         Comment


                          #26
                          Minulla on kaapeli-TV jossa on kaapelikortti, ei maksullisia kanavia. Jos haluaa katsella Eurosporttia pitää olla kaapelikortti. Eurosportilta tulikin nyt Monte Carlosta IRC-rallia, jonka Hirvonen voitti ja Hänninen oli toinen. Olihan mahtavaa LIVE-kuvaa suoraan ralliautosta, kamera oli autojen kojelaudan päällä. Kuva vaihteli eri autoista ja kello kävi kokoajan kuvan alareunassa. Ihan kuin olisi itse ollut ralliautossa. Tulisipa MM-rallikisoista samanlaista kuvaa. Kyllähän kuva muutamia kertoja pikselöityi, mutta ei minua haitannut. Suosittelen.

                          Comment


                          • #27
                           Kaikki MotoGP-kisat tulee näillä tiedoin näkymään maksullisella SportPro-kanavalla, suurimman luokan jälkilähetykset näkyy sit nelosella.

                           Kiva, kiva...

                           Comment


                            #28
                            No on joo tosi kiva kiva..... Toivottavasti edes kommentaattorit pysyis samoina ku aikasemmin!

                            Comment


                             #29
                             Mikäli ei kaapelista löydy haluamiasi niin lautasiin on vaihtaminen.

                             Jos IT-säätö-intoa löytyy niin Dreambox, pari lautasta ja mikropäätä on oiva valinta.


                             Pakko hankinta tuo SportPro itselle ainakin Motogp lähetysten vuoksi.

                             Comment


                              #30
                              Itse hankin tuon canalin hd-viihde paketin syksyllä ja ainakin tähän asti olen ollut tyytyväinen. Paketissa on tietysti melko paljon turhiakin kanavia mutta paljon katsottavaakin, discovery,animal planet, history channel sun muut tarjoaa paljon mielenkiintoista seurattavaa. Leffoja tulee myös jonkin verran katsottua, paketin hankinnan jälkeen en ole juuri dvd:tä käyttänyt.

                              Kuva hd-kanavilla on varsin nannaa :D Tavalliset satelliitti kanavat ovat kuvanlaadulta mielestäni hieman parempaa kuin antenniverkossa ja ennen kaikkea häiriöt kuvassa loppuivat lähes kokonaan.

                              Kaikki leffa ja hd-kanavat taitavat tarjota vielä monikanava äänenkin, joka ainakin minulla on toiminut ongelmitta.

                              Ja ei hyvää ilman huonoakin, tallentava hd-boksi on hitusen hitaan oloinen, päivityksellä asia korjautui jonkin verran mutta silti kaipaisin ripeyttä enemmän esim. ohjelmaoppaan katsomiseen. Hintaisekseen (199?) kuitenkin ihan kelpo peli. Tekstitykset myös uupuvat joltain kanavilta mitä itse kaipaisin, mm. national geographic ei ole tekstitty ainakaan kokonaan.

                              Comment

                              Working...
                              X