Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Uuden telkkarin ostoon vinkkejä...

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Varmaan tyhma kysymys, mutta paljonko maksaa noin yleensa kotiinkuljetus noille taulutelsuille? Jos semmonen on jarjestettavissa sielta ostopaikasta jarkevalla hintaa, niin en kai mina miettisi kahta kertaakaan alkaa ite kuljettamaan, vaikka kuinka Sulo Vilen olenkin.

    Comment


      Maksaako se erikseen? Täällä pikkupaikkakunnalla ovat molemmat liikkeet tuoneet kaikki ostetut ilmatteeksi sekä kantaneet sisään

      Comment


        Powerista 65" kotiinkannettuna viime vuoden tammikuussa 40€.

        Comment


          70 kilometrin päästä Gigantista 9,90€ maksoi 65" kotiinkuljetus puolisen vuotta sitten.

          Comment


          • Gigantti 75 telkka tänää kannettu sisään toimitus 20e

            Comment


              Jee... Samppaan tuli päivitys ja suosikkilista pysyy taas valittuna!

              Comment


                Sony tarjoaa uutta firmispäivitystä pikkuhiljaa android telkkareihinsa. Näköjään viime kuun lopulla julkaistu päivitys, telkkarin oma haku ei vielä löytäny mutta supporttisivuilta haettu päivityspaketti lähti tikulta asentuun heti. Toivottavasti korjaa kaikki nuo vittumaiset kaatuilut ja hidastelut jotka edellisen softapäivityksen myötä tuli. Parin viikon välein on saanut kiskoa virtajohtoa irti seinästä kun laite vaan jäätyy eikä vastaa mihinkään.

                Comment


                  Mulla päivityksen jälkeen muuttui sellaiseksi, että ei lähde tulille, ennen kuin käy nykäisemässä töpselin irti ja tökkää takas... Se herätevirtavalokin sammuu etupanelista. En oo ihan varma, mut haiskahtaa siltä, että se menee jumiin ainakin silloin, kun sammuttaa telkkarin niin, että Netflix on auki.

                  Comment


                    Puhutko nyt tästä marraskuun lopussa tulleesta uusimmasta päivityksestä vai edellisestä? Samaa teki täälläkin edellisellä softalla. Netflix tai Youtube jos on auki ja siitä sammuttaa niin seuraava käynnistys on ihan herran haltuun. Ja kanavavalikko kestää välillä pirun kauan löytää kanavat, kanavia pystyy kyllä selaamaan mutta jos koitat valita jonkun kanavan niin kaatuu. Ääni jää kuulumaan mutta kuva ei näy, eikä siitä pääse mihinkään ilman virtajohdolla tehtyä hard-resetiä.

                    Tai noin se on temppuillut edellisestä softapäivityksestä lähtien monta kuukautta. Sitä vanhemmilla softaversioilla toiminut aina ihan 10/10. Nyt ei oo vielä tarpeeksi testiä takana josko tämä aivan viimeisin päivitys olisi korjannut asian. En edes katsonut listaa mitä siinä muuttui, melkein kahden gigatavun paketti se oli ettei ihan pienestä oo kyse. Taisi vaihtua nougatista oreoon.

                    Comment


                      Mun töllöllä oli kans jumeja, riitti kyllä kun paino kakesta virta nappulaa pitkään jolloin tekee jonkun reset toiminnan. Ei tarvinnut sentään töpselii repiä.

                      Comment


                        Mjooh, en kokeillu tuommoista kikkaa. Mut ei silti normaalia oo että telkkaria tarvis resetoida monta kertaa kuussa.

                        Comment


                          Puhutko nyt tästä marraskuun lopussa tulleesta uusimmasta päivityksestä vai edellisestä?
                          Marraskuussa tuon paketin imaisin ja päivitin. Sitä ennen mulla toimi ihan ongelmitta ja nyt alkoi tää p*ska. Hitto kun kaikki Androidin perusjutut on tuossa käyttiksessä jemmattu jonnekin valikoiden syövereihin, niin ei pääse tekemään factory resettiä. Ei millään jaksais alkaa voimistelemaan tuon kanssa, helpompaa vaan katkasta virta, mut nyt tuo alkaa ärsyttämään sen verran, että täytyy tuo resetointi tutkia. Tarttis päästä sinne eprom valikkoon, mistä saisi sitten kaikki cachet nollattua.

                          Comment


                            Tuo viimeisin päivitys tuli ihan marraskuun lopussa. https://www.sony.fi/electronics/supp...loads/00016450

                            Kantsii varmaan kokeilla sillä ensin. Jos aiemmin marraskuussa olet päivittänyt niin se on se sama versio joka meillä tuli telkkariin monta kuukautta sitten eikä toiminut missään vaiheessa kunnolla.

                            Comment


                              Samsungiin olisi myös saatavilla uusi 1290.4 softa (NU7475). Onkos tietoa mitä siinä olisi tyrkyllä ja miten toimii?
                              Viimeksi katosi suosikkilistat.

                              Comment


                              • Onko kokemuksia Philipsin 65" Oled malleista, esim 854? Kotiteatteri löytyy eli äänellä ei juuri ole väliä. Ambilight miellytti kun töissä neukkarissa katselin jotain perusmallia. Budjetti alle 2ke.

                                Comment


                                  Mulla näytti olevan se toiseksiuusin päivitys. Uutta koitin jo laitella, mutta taas tuli sama vanha probleema. Macilla alustettu tikku ei toimi tv:ssä, TV:ssä alustettu tikku ei toimi macissa, eikä PC:ssä. V*ttu sentää tätä säätöä. Olis muutakin tekemistä kuin runkuttaa jotain tikkuja ja päivitysjuttuja telkkariin. Täytyy kaivella vanha tikku jostain ja katsoa, millä formaatilla se oli alustettu. Huoh...

                                  Comment


                                    Se tokavika on just se mikä oli ihan buginen. Uusi on toistaiseksi toiminut taas kuten ne aiemmatkin, ilman ongelmia. Vielä kun hukkaat ne sateenkaariväen mäkit niin alkaa telkkarikin toimiin ;)

                                    Comment


                                    • Nojaa, sateenkaariväen 4K TV pieksee Sonyn Android 4K TV:n älykäytössä 100-0.
                                      Viimeksi muokannut Killeri; 12.12.2019, 17:13. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

                                      Comment


                                        Macit ei kotoa lähde mihinkään, riittää että töissä saa tapella winukkapaskojen kanssa :D Nää vaan toimii aina kun kannen avaa. Sonyn käyttöliittymässä ei kyllä oo sinänsä mitään vikaa, on mulla vielä apple-tv kytkettynä, mut eipä sitä oo tullu käytettyä tuon uuden tv:n oston jälkeen.

                                        Menihän se päivitys lopulta sisälle. Tikku piti formatoida telkkarilla, mutta sitä ei saanut formatoida tallennustilaksi. Jos tikun formatoi FAT tai exFAT muotoon winkkarilla, ei töllö suostunut mounttaamaan tikkua. Sama juttu macin formaateilla.
                                        Viimeksi muokannut JM; 13.12.2019, 14:05.

                                        Comment


                                          Nonni, eipä lähteny töllö käyntiin tänään ilman virran katkaisua. Eilen toimi hetken normaalisti päivityksen jälkeen. Alkaa lievästi ärsyttää...

                                          Comment


                                            Tuli nyt hommattua tuollanen Philips UHD 6702 55" töllö kun halavalla sai. Pitkästä aikaa tuli sitten kotiteatterivahvistinkin kytkettyä (oisko ollu viimeks n. 6-7 vuotta sitten) ja laitettua töllön optinen ulostulo vahvariin. Optinen lähtö aktivoituu kun TV:n kaiuttimet ottaa pois käytöstä mutta hämmästys oli suuri kun television kaukosäätimen volumella ei voikkaan kontrolloida stereon ääntä. Kun tarkemmin ajattelen niin noinhan se kuuluukin olla mutta miten tuntuu että aiemmin esim. DVD soittimen säätimellä pystyi ohjaamaan myös kotiteatterin äänenvoimakkuuden?!? Elisa-viihde boksissa on sitten digitaaliääni koaksiaalilla, niin onnistuuko siinä myös äänenvoimakkuuden säätö boksin kakella?

                                            Kuten yllä olevasta huomaa niin hetken on näistä kuvioista tullut poissa oltua... :)

                                            Comment


                                              TV:n kakella voi säätää jos kotiteatterivahvistin kytketty kaksisuuntaisella HDMI:llä (ARC) televisioon. Optisella ei onnistu.

                                              Comment


                                                Tuli tuossa joulun ja uuden vuoden valipaivina kaytya aikaa tappamassa ja kappailemassa paikallisessa Best Buyssa, siella sitten katselin isoja telkkareita, kokoluokkaa 75", mutta ne vaikuttivat pikkasen turhan reilunkokoisilta. No, jutustelin siina myyjan kanssa, joka kertoili kaikenlaista ja kuin ihmeen kaupalla siella oli varastossa viimeinen :) kappale Hisense 65" 4k 120Hz Android-telsuja erittain halpaan $379 + verot-hintaan. No, kyselin siina etta jos samaan rahaan tuotte tontille, niin kokeillaan, eihan tuossa korkealta tipahda. Kotiinkuljetus jarjestyi parin paivan paahan.

                                                Nyt on pari viikkoa ruutua tullut katseltua ja eipa tuota nyt moittimaan paase. Kuva on niin hyva kuin mina sen alyan olevan ja appsit toimii niin kuin pitaa eika mitaan jumeja ole tapahtunut. Alkuun meinasin noitua alimpaan helvettiin, kun en saanut omalta verkkokovalevylta toistoa onnistumaan, mutta reseptina oli laittaa eraaseen kohtaan asetuksissa tappa paalle, muistaakseni "enable file sharing" tms.

                                                Kyllahan tuota nyt mieluummin kahtelee, kuin entista 55-tuumaista LG:ta.
                                                Attached Files

                                                Comment


                                                  Viimeisimpien päivittelyiden jälkeen Android-Sony on asettunut uomiinsa ja on nyt toiminut nyt täysin moitteetta. Kaikki pelaa, niin kuin pitää ja taas voi olla tyytyväinen 55" 500e telkkariin.

                                                  Comment


                                                    Juu, unohtunut tännekin kirjoittaa että tuntuis toimivan taas normaalisti.

                                                    Comment


                                                      Löytyykö muuten mistään edullisen hintaluokan (<1000€) televisiosta nettiselainta, jota ei olisi rampautettu erilaisten videostreamien toistamisen suhteen? Olisi hienoa, jos esim. Elisa Viihdettä pystyisi suoraan pyörittämään telkun nettiselaimella ilman Elisan boksia tai tietsikkaa/puhelinta/tablettia + Chrome Castia tms. Onkos kenelläkään sellaista?

                                                      Comment


                                                        Elisa viihde TV appi löytyy Android töllöille. En ole itse testannut. Testasin omassa Philipsin tv:ssä joka on jonku pari vuotta vanha ja löytyy toi sovellus ladattavaksi.

                                                        https://elisa.fi/viihdesovellus/
                                                        Smart tv -sovellus sisältyy Elisa Viihde -tilaukseen


                                                        Jos olet jo Elisa Viihteen asiakas, voit ladata sovelluksen, kirjautua sisään tunnuksillasi ja aloittaa katsomisen. Elisa Viihde -sovellus toimii LG:n (v. 2016 ja uudemmat) ja Samsungin (v. 2017 ja uudemmat) smart tv:ssä sekä mm. Sonyn ja Philipsin Android TV:ssä.

                                                        Vinkki: Smart tv:si on yhteensopiva, jos Elisa Viihde löytyy sen sovelluskaupasta.
                                                        Viimeksi muokannut Puuhapete; 15.1.2020, 09:58.

                                                        Comment


                                                          Pitääpä tarkistaa josko itsellänikin sitten löytyisi tuo Elisa viihde appi... Onnistunee sitten varmaan siirtää tuo Elisa Viihde digiboksi yläkerran toiseen televisioon ja näin sitten molemmat toimisivat? Tuli kaapelitelevisio lakkautettua jokin aika sitten ja aatoksissa ollut että Chromecastilla sitten hoidan tuon yläkerran Elisa Viihteen matkapuhelinapilla, mutta jos tuo Philips sitä tukee niin elämä olisi vieläkin yksinkertaisempaa.

                                                          Taitaapi olla tuo Saphi eikä Android käyttiksenä joten Chromecastilla joutunee hommat hoitamaan.

                                                          Comment


                                                            Elisa viihde TV appi löytyy Android käyttäjille.
                                                            Jo vain mutta ei löydy kaikista töllöistä. Pointti oikeastaan oli se, että miksi älytelevisioiden selaimet on niin rampautettuja, etteivät pysty pyörittämään esim. Elisa Viihdettä telkkarin selaimen kautta, kuten pystyy tietokoneella tai muulla älylaitteella tekemään.

                                                            Minulla pyörii Elisa Viihde mainiosti Elisan oman boksin kautta. Ei siinä mitään mutta ärsyttää vain noiden TV-selaimien kyvyttömyys tehdä yksinkertaista asiaa, jonka muut laitteet osaavat. Eikä lähellekään kaikki Android telkkaritkaan kykene tähän. Ärsyttävää, kun tehdään helpoista asioista vaikeita!

                                                            Comment


                                                              Riippuu ehkä Android TV versiosta. Ei ole kokemusta TV:n selaimesta, kun se muutenkin on niin karsea käyttää mitä sitä joskus käytin. Tuossa Phillipsin kaukosäätimessä on qwerty näppis, mutta silti hankalaa käyttää selainta.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X