Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Avaimen teettäminen (kaikki avaimet hukassa)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Avaimen teettäminen (kaikki avaimet hukassa)

    Tytön moposkootterin avaimet hukkunut talven aikana jonnekin. Ei ole ajettu talvikeleillä ja nyt kun alkais olemaan keväthuollon aika niin ei tiirikoita missään, niitä on nyt kaksi viikkoa etsitty ja pakko hyväksyä että ei löydy.

    Kyseessä vanha kiinaskootteri jossa ei mitään käynnistyksenestoja haitoilla. Riittää kunhan saisi ihan sen metallisen avainosan teetettyä vaan saako sellaista lukkoseppä tehtyä jos vie yhden lukon tiskille? Saako niistä lukon haitoista dekoodattua minkälaisen avaimen tarvii? Virtalukon varmaan saisi purettua katteiden takaa näkyviin ja irti verraten pienellä työllä.

    Muita vinkkejä/ehdotuksia? Alkaa tuleen enenevässä määrin painetta talouden ajoneuvovastaavalle sitä mukaa kun lumet ja jäät sulaa.

  • #2
    Mahtaako uusi lukkopesä avaimineen olla kovinkin kallis? Vanhan patruunan purkaminen ehjänä ilman avainta on ainakin autoissa koetettu tehdä melko hankalaksi.

    Comment


      #3
      Tein tässä välissä jo jostain pellinpalasta ja vanhasta Taunuksen avaimesta tiirikan ja sain etukopan auki. Ja purinkin sen pesän jo kertaalleen.

      Noita lukkoja on siinä vehkeessä yhteensä neljä, satasen luokkaa maksaa setti uusia plus vaihtotyön vaiva, plus että Suomesta ei saa ja nyt ei tiiä miten ulkomailta tilatut paketitkaan kulkee.

      Meen huomenna kysyyn saisko lukkoseppä tehtyä tuon perusteella avaimen.

      Comment


        #4
        Mulla olis jossain yks zil131 virtalukko avaimella. Ja myös ehkä 3B Passatin virtalukko. Saat jos tahdot patentoida. Ensin mainittuun käy vara-avaimeksi sulkaa pingviini jäätelöpuikon tikku. Muut maut ei toimi

        Comment


        • #5
          ostat jonku moottori vikaisen raadon/jonku joka myy skootteria osina niin siitä ei varmasti maksa paljoa.itse ostanut noita kiinaskoottereita 20-50€ hintaan monia.

          Comment


          • #6
            Näyttää olevan Isänmaallisessa KoneHallissa virtalukkoja kohtalainen valikoima, hinnat lähtee alle parista kympistä.

            Comment


              #7
              Virtalukon lisäksi on se etukoppa, satulan alla oleva koppa ja vielä bensatankin luukku. Tarvis koko lukkosarja sit vaihtaa eikä vaan virtalukkoo. Sillä melkein toivoisin että sais vaan avaimen teetettyä.

              Comment


                #8
                Tein internetsin ohjeilla tosiaan tiirikan jolla sain sen ajovalon päällä etukatteessa olevan tavaratilan lukon auki. Irrotin lukkopesän ja vein sen lukkosepälle että purkaa ja taikoo haittojen perusteella sopivan avaimen.

                Sellainen onnistuikin ja tehty avain sopii täydellisesti siihen lukkoon sekä polttoainesäiliön lukkoon ja satulan alla olevan tavaratilan lukkoon mutta ei virtalukkoon jossa on jotain lisäjekkua. Ei siinä auttanut kun purkaa sen verran katteita että sai virtalukon esiin, vein sen nyt sitten samalle lukkosepälle tutkittavaksi. Eiköhän se tästä.

                Comment


                • #9
                  Toivottavasti teidän nuoriso arvostaa sitten suurella vaivalla pajotettua kulkupeliä! Itse tein puoli talvea remppaa vanhaan DT50 jammuun joka piti saada aivan välttämättä. Ajot jäi pariin korttelin kiertoon kun mönkijä oli mieluisampi.

                  Comment


                    #10
                    Kyllä arvostaa. Nyt on jo alkanu tuleen rekyyliä kun en oo antanu ajaa talven jäillä ja sohjokeleillä.

                    Comment

                    Working...
                    X