Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Ilmanvaihtokonetietoutta?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ilmanvaihtokonetietoutta?

    Löytyykö foorumilta Enervent-osaajaa?
    Koneena on Pandion eco-ede ja toiminut (kopkop)11v moitteettomasti pl kerran vaihdettu laakerit puhaltimiin ja toisen kerran vaihdoin puhaltimet ja jotain johdotusmuutoksia piti tehdä samalla. Jos oikein muistan niin vanhojen puhaltimien ohjainkortit piti poistaa.

    Kuten melkein kaikissa laitteissa, toimivaan koneeseen ei saisi koskea; yleensä sen jälkeen alkaa ongelmat. Siksi kysynkin jo etukäteen ennen huoltoa josko täältä löytyy apua jos ongelmia tulee?
    Ajattelin alkukesästä putsauttaa iv-kanavat ja samalla vaihtaa lämmönvaihtokennon remmin sekä kennon pyöritysmoottorin (lähinnä sen vaihteiston) huoltaa. Myös tuon kennon ajattelin pestä. Puhaltimien laakerit menevät vaihtoon, pientä laakeriperäistä ääntä alkaa tulokanavasta kuulua joten nekin on syytä huoltaa.

    Noissa Enerventin iv-koneissa on esim maalämpöfoorumin kirjoituksia lukiessani ollut paljon korttivikoja.

    Uusi kone maksaa sen 5k€ joten vaihto uuteen ei oikein ole vaihtoehto…

    #2
    Mulla on kaksi Pandionia. Toinen on tuollainen ECO-EDE ja toinen on tyhmemmällä ohjauksella, olikohan se nyt ECO-ECC tms.

    Ei siinä huollossa mitään ongelmia tule :) Rauhakseltaan tekee eikä hätiköi, simppeliä tekniikkaa. Puhaltimien laakereita en ole vaihtanut, mutta lämmönvaihtokenno on ainakin yksinkertainen purkaa. Minä voin auttaa mahdollisissa ongelmissa.

    Comment

    Working...
    X