Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Shell V-Power 99+ oktaaninen bensiini myyntiin!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Jos kartat pumppubensalle, niin millainen mixtura about?

    Comment


      Eipä tohon uskalla sanoa mitään, kiinteään karttaan ilman ohjausta, laihemmalle menee joka seoksella mutta kuinka paljon ja onko kartta ns rikkaalla vai laihan rajoille vedetty jne.

      Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja marre Näytä viesti
        Jos kartat pumppubensalle, niin millainen mixtura about?
        Jos kysymys liittyy profiilin S5:een, olettaen että on 3.0TFSI niin 20-30% voi lisätä RE85:sta, jos muistan oikein. Tarkennus edelliseen, sekoitussuhteessa pitäisi puhua etanolipitoisuudesta eli lopullisen seoksen etanolipitoisuudesta, joka voi olla E20-E30 vakio polttoaine laitteilla, riippuen tietysti softasta. Ameriikan pojilta löytyy myös puhdas E85 stage1 softa. VCDS:llä voi katsoa mihin fuel trimmit asettuu ja riittääkö polttoaineen syöttö. Lambdan loggauksella voi myös katsoa pysyykö seos pyydetyllä tasolla. Kulutus tuolla hieman nousee, johtuen etanolin pienemmästä energiamäärästä. Audizinen S4 B8 foorumilta löytyy paljon kokeilua asiasta, johtuen heidän bensiinin heikon oktaaniluvun vuoksi. Tein tuollaisen excelin joskun netin laskureiden perusteella, jotta helpompi katsoa tarvittava E85:en määrä esim. 50 litran tankkaukselle tavoitteena E30 sekoitus.
        Attached Files
        Viimeksi muokannut KimmoL; 10.9.2018, 22:13. Perustelu: Tarkennus edelliseen viestiin

        Comment


        • Siinä Teboilin 99 bensassa on millilleen samat speksit kuin Shell (Suomessa myytävässä) Vpowerissa. Epäilen että Teboil ostaa sen Shellin Ruotsin jalostamolta jossa kaikki Suomessa myytävä Vpower tehdään. Nesteeltä se ei sitä osta koska Nestettä ei kiinnosta (monopoliasemasta johtuen) valmistaa marginaalisia erikoistuotteita. Nesteen 98 sallittu (Nesteen sisäinen ohjeistus Sjöldvikissä) vaihteluväli on + - 1 oktaani. Se ei ole Vpoweriin verrattuna tasalaatuista. Shell takaa tasalaatuisuuden. Teboil member of LUK (oligargit).

          Comment


            Ei ole samaa, datalehti kertonee sen. Vpower ja abc ketjun 98 on samaa keskenään, sekin selviää datalehdestä.

            Comment


              Joo, S5/TFSi. Pitää laittaa 1/5 ja perehtyä ja loggailla.

              Comment


                Juu nuohan osaa korjata niin kannattaa laittaa nuo Kimmon seokset. Auttaa varmasti.

                Comment

                Working...
                X