Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Joulumieltä muillekkin!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Joulumieltä muillekkin!

    Haastan muutkin Audikuskit kaljalootan hinnalla mukaan hyvän asian puolesta.

    http://www.mll.fi/tue/keraykset/hyva_joulumieli/

  • #2
    Hyvällä asialla mennään. Vaikka edelleen sitä mieltä, että jos ei ole varaa hankkia lasta, niin älä hanki. Laitan siis rahat kyllä kaljaan tai viskiin. Eriasia jos olisi oikeesti rikas, niin voisikin lahjoittaa rahaa pois.

    Comment


    • #3
      Aika typerä kommentti! Rahat voi olla myös vähissä työttömyyden,sairauden tai jonkun äkkillisen syyn vuoksi. Ite juon jouluna sit hyvällä omallatunnolla vaikka sitä viskiä sitten jos on jollekkin naperolle voinut tarjota sapuskat koska sehän se on syytön vanhempiensa rahattomuuteen mut jokainen tavallaan..

      Comment


        #4
        Tuosta Ollin kommentista tekisi mieli avautua, mutta totean vain, että lapsi ja sen syntyminen ei ole syy eikä seuraus köyhyyteen. Ilmeisesti ei käynyt mielessä, että esimerkiksi kummankin vanhemman työttömäksi jääminen tai avioero ajaa aika usean köyhyysrajalle ja varsin nopeasti. Ja mitä varallisuuteen tulee, niin köyhä antaa vähästään mutta rikas ei paljostakaan. Toivottavasti Olli et ikinä joudu toisten hyväntahtoisuuden varaan.

        MLL on hyvällä asialla, samoin Pelastusarmeijan joulupata, johon Audiclubin ihmiset ovat erittäin hienosti osallistuneet. Minulta kyllä jokunen euro liikenee hyväntekeväisyyteen, koskaan ei voi tietää milloin itse joutuu apua leipäjonosta hakemaan.

        Comment


          #5
          Lahjoitus tehty Hyvä Joulumieli -keräykseen. Lahjoitan myös UNICEFin kautta vakiosumman joka kuukauden liksasta maailman nälkää näkeville lapsille. Näistä tulee niin hyvä mieli, että katson itse olevani saamapuolella.

          Comment


            #6
            Kävin ostamassa kolme lahjakorttia paikalliseen ruokakauppaan, ja annoin kortit sossulle harkintansa mukaan jaettavaksi toiveella, "vähävaraiselle yksinhuoltajaperheelle sukupuolesta riippumattomasti".

            Comment


              #7
              Marrella on kopiointikelpoinen idea :)

              Comment


              • #8
                Ohoh tulipa sitä sanottua pahasti näköjään sitten? Mutta edelleen pidän kantani. Siis on toki tapauksia mitä edellä mainittu. Että sairaus jne ajaa tuohon tilanteeseen, niin siinä tapauksessa perun puheeni ja pyydän anteeksi ja muutenkin ymmärrän ahdingon. Mutta onhan niitä pariskuntia jotka hankkivat lapsen ns. hetken mielijohteesta, vaikka lapsen hankintaa pitäisi harkita pitkän aikaa. Se on kumminkin 18v rojekti. Zemppiä ja pahoittelut!

                Comment


                • #9
                  Aikaslailla hienosti tehty Marrelta. Varmaan tuo Joulumielen jonnekinpäin, hienoo.

                  Comment


                  • #10
                    On tossa nyt joku visio tuossa Ollin kommentissa, mutta silti, tuskin asia on noin mustavalkoinen. Elä tuomitse ellet tiedä syitä.

                    Itse tuli tänään lahjotettua vaikka mitä itselle turhaa roinaa, lasten leluja/vaatteita tms. Tuntuivat menevän kyllä todella tarpeeseen. Ennemmin lahjoitan itse suoraan kuin vien konttiin tms. joka laskuttaa vielä niistä. Ja taidampa lahjottaa pienen summan tähänkin keräykseen.

                    Comment


                    • #11
                      Lisään nyt vielä tähän mikä vasta jälkikäteen tuli mieleeni, että kyllä minäkin juuri siivosin vaatekaapin ja annoin turhat vaatteet uffin keräyslootaan. Että kyllä minäkin sen verran hyvää harrastan mihin on mahdollisuus.

                      Comment


                        #12
                        Vaikka en tuosta joulusta muuten niin piittaakkaan, niin kyllä siitä vain tulee hyvä mieli, kun lahjoittaa vähävaraisille lapsiperheille ruokatarvikkeisiin rahaa. Muut mukaan kans!

                        Comment

                        Working...
                        X