Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A3 8P SB 1.8t/2.0 TFSI Tuottaminen saksanmaalta?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A3 8P SB 1.8t/2.0 TFSI Tuottaminen saksanmaalta?

    Nyt kun vanha berttakuutonen lähti kohti uusia seikkailuja, niin iskin silmäni tällä kertaa tuollaiseen A3:sen retaleeseen. 1.8 tai 2.0 TFSI vaihtoehtoina voimanlähteeksi, quattrona tai ilman, käyttispeliksi kun vaan tulee.

    Tässä nyt viikon-pari googletelleena ja siitä uupuneena kysyisin vielä tässä teidän kokemuksia kyseisen auton ja moottorien tyypillisistä vikakohteista. Surullisenkuuluisat männät(ja renkaat) sekä jakoketjun kiristin (vain 1.8?) on jo tullut jokseenkin tutuksi työn puolesta.

    Ja kotimaan tarjontaa kun tässä selaillut, niin pettymys on ollut kova kun varustelistauksia lähtee tiirailemaan. Hädin tuskin yhtäkään autoa löytyy missä olisi xenonit, s-line ulkopaketti ja 3-puolainen (monitoimi)ratti (ja navi+) että vakkari. Tästä suivaantuneena rupesin sitten saksanmaan markkinoita selailemaan jos sieltä tuottaisi oivan pelin itselleen. Päällimmäisenä tuo Suomen Tuontipalvelu Oy jäi sivujensa puolesta hyvin mieleen, onnistuneet sivut ja tuntuisi aika kattavat palvelutkin tuovan asiaan.

    Onko kenelläkään mitään kokemuksia kyseisen puljun kanssa asioinnista? Kovasti alkaisi jo jalkoja särkee kun ilman autoa kituu, ja tuo palvelu kiinnostaisi kovasti.

    Kiitos ja anteeksi jo etukäteen.

    #2
    Tämän auton osalta ilmoituksen varustelista ei ole lähimaillekaan paikkaansa pitävä. S-line ulkopaketti tosin puuttuu samoin kuin navi, mutta muuten on kamat kohdallaan. http://www.nettiauto.com/audi/a3/6548541

    Comment


    • #3
      Vanha clubiautokin näyttäisi olevan. ;)

      Tuolle s-line ulkopaketille annan kyllä paljon painoarvoa ettei tarvitsisi puskuria lähtee uusimaan ja maalailemaan. Mutta tuon s-tronicin kanssa olen vähän kyllä skeptinen. Niitä tulee töissä uusittua tuon tuosta, milloin mekatroniikkaa ja milloin kytkintä.. hommanahan nuo on helppoja mutta suht hintavia osien puolesta. Sitä olen kyllä miettinyt että onko s-tronicille mahdollista suorittaa perussäädöt ja mukautusajot ilman ODIS:ia, esim VCDS:llä? Meillä kun ei audin lisenssiä satu olemaan..

      Comment


        #4
        Kyllä ääs-tronicin saa "kalibroitua" ihan vcds:llä

        Comment


          #5
          Ainakin pitkittäisessä sopeutus ei onnistunut VW merkkiliikkeessä vaan heidän piti kiikutta pirssi audicentteriin

          Comment


            #6
            Jos ei VW korjaamon testerissä ole Audi-ohjelmaa, niin ei onnistu. VCDS;llä onnistuu.

            Comment


            • #7
              Rupesin sulle kauppaamaan autoa privaan vaikka offtopicciin menikin :P

              Comment

              Working...
              X