Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Ebay apua?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Minä taas kiristelen hermoja yhden myyjän kanssa. Voitin huudon, ja lähetin rahat, melkein 700€. Myyjä ei pitkään vastannut maileihin, kunnes saksalainen työkaveri soitti sille. Onneksi sillä oli oikea numero ilmoituksessa. Sitten se väitti ettei rahoja muka ole tullut, vaikka varmasti oli. Teki ryökäle vielä valituksenkin. Työkaveri soitteli sille taas, ja nyt yllättäen rahat olikin tilillä.

    Myyjän serkku onkin muka oikea myyjä, ja se ei tiennyt rahoista muka mitään, ja myi laatikon jo eteenpäin. Nyt tämä "valemyyjä" sanoo että laatikko on muka lähetty, vaikka serkku omien sanojensa mukaan on jo myynyt sen.

    Mitään seurantanumeroa taikka kuittia ei muka ole.

    Onneksi on sentään tuo työkaveri jonka soitot näyttävät auttavan, ilman sitä toivo olis jo heitetty. Saas nähdä miten tässä vielä käy. Vituttaa jo muutenkin tarpeeksi ilman tätä...

    Comment


    • Oho. Okkim, oliko jampalla millainen palautedata?

      Comment


        Ihan hyvä palaute (170 yhteensä, kaksi negatiivista), katsoin sen tietysti ekana. Ja kysyin ennen maksua että käykö PayPal, no eipä tietystikään käynyt :(

        Comment


          mä oon jo pitkän aikaa sitte luovuttanu yksityisiltä oston mistään isoista osista.
          Jos ei oo näppärästi paketoitavissa oleva osa, ni sitten ostan joko liikkeestä tai kotomaasta.

          Comment


            Siltähän tuo näyttää että isoimmissa ostoissa (fyysisesti), niitä alkaa lähettäminen helposti ahdistamaan ja rahat vain kääritään taskuun. Aiemmin niin kävi kattopahvin kanssa. Kerran oli aivanselvä huijari, kusetti monilta tuhansia.

            Tästä kun selviää niin pitää olla entistä tarkempi, ja melkeinpä vaatia PayPalia maksutavaksi.

            Comment


            • Mitenkähän tuo toimii, kun myyjä haluaisi maksun Wire transfer/Direct debit tai Cash on delivery ja ebayn kautta tulisi sitten ilmeisesti se tilisiirtolomake. Alkaa jotenkin vain kuulostamaan vähän pahalle, kun näitä juttuja lueskellut. Kysyin josko voisi mieluummin maksaa Paypallilla, mutta ei ole vastausta vielä kuulunut.

              Tuota pankkisiirtoa ei ilmeisesti pysty hoitamaan luottokortin kautta mitenkään, koska eikös se niin ollut, että jos maksan tilisiirtona ja jotain käy niin voi heittää rahoille hyvästit?

              Comment


                >Hiukan happamalta tuo kuulostaa. Jos kauppias on rehellinen niin OK, jos ei, niin rahat vei

                Comment


                • Mitenkähän tuo toimii, kun myyjä haluaisi maksun Wire transfer/Direct debit tai Cash on delivery ja ebayn kautta tulisi sitten ilmeisesti se tilisiirtolomake. Alkaa jotenkin vain kuulostamaan vähän pahalle, kun näitä juttuja lueskellut.
                  Onko yksityinen vai liike? Kyllä mä olen yksityisillekin jotain tilille maksellut että ei se vielä varasta kestään tee...mutta onhan se paypal aina paras.

                  Comment


                  • Yksityinen on, mutta ei se varasta tee. 100% positiivinen palaute myyjällä, mutta uusi myyjä, koska on alle 10kpl kommentteja. Enkä ole oikein ebayta muutenkaan käyttänyt...muutaman ostoksen paypallilla tehnyt ja ne on mennyt hyvin.

                    Tyhmänrohkea kun olen, niin maksan tuon, kun ei ole kyse tonneista. Pitäähän sitä elämässä olla vähän jännitystä...Jos tulee huijatuksi niin palkkaan Matulan, Derrickin tai jonkun muun pätevän kaverin selvittämään asiaa.

                    EDIT: Melki viikon kesti, että sain tyypin nimen ja yhteystiedot, että sai maksettua nettipankissa. Saas nähä koska paketti lähtee vai lähteekö ikinä. Jännitystä, jännitystä...
                    Viimeksi muokannut jaarli81; 30.3.2009, 13:48.

                    Comment


                    • Nyt alkaa tämmöinen projekti:


                      Oli pakko ostaa kun 204€ sain, silmiä hivelevän täydellinen geometria.

                      Pientä säätöä rahtien kanssa mutta hyvällä yhteispelillä sujuu ja taidan päästä 30 eurolla kun irroittaa haarukan ennen paketointia.
                      Backupit pitää aina olla, eli: plan b) oli lähettää Berliiniin kaverille ja c) pyytää Bremeniin hotellille ja noutaa Ryanairilla. d) olis varmaan ollut Okki- tyylisesti pyytää jotakuta tuomaan käsimatkatavarana =D

                      Comment


                      • Tollasia pyörän raatojahan on juna-asemien pyöräparkit ja ojan pohjat täynnä, mikset hakenut sellaista...olis ollu halvempikin!;)

                        Comment


                        • Kliks

                          Mitä tuo myyjä haluaa kertoa? Toimittaako Suomeen ja miten maksu hoituu? Lähetin jo sinne päin englanniksi postia, mutta vastausta ei ole kuulunut..

                          Comment


                          • Mitä tuo myyjä haluaa kertoa? Toimittaako Suomeen ja miten maksu hoituu? Lähetin jo sinne päin englanniksi postia, mutta vastausta ei ole kuulunut..
                            Ei toimita suomeen.

                            Comment


                            • On kyllä tuskasen vaikeaa löytää tuommonen turpavyö. Laakkosella hintaa kivasti 350 euroa. Ärrr.. No, on tuolla muillakin noita myytävänä näköjään tuotakin halvemmalla. Täytyy pistää kyselyä menemään lisää.

                              Comment


                              • Kyllä usein toimittavat, kun kysyy ja ehdottaa tuota DP:n rahtia, 8.60€ tais olla Deutsche Postin "pikkunyytti" toimitus. Joku International Päckchen EU tms on palvelun nimi. Tuossa linkki.
                                KLIKS

                                Comment


                                • Vitsit laitoin erääseen sähköpostiin vanhan (eli väärän, mutta sama tuote) copypasten tuotteen id:stä. Noh, vastaus oli vähintäänkin mukavankuuloinen:

                                  Hello,
                                  the ebay Auktion 130262569352 is not from me. And the price 120 Euro is complete stupid. They cost new 115 Euro original by Audi. But i can offer you the same Item for 60 Euro and the shipping will cost 25 Euro.

                                  Viele Grüße Thomas Jacobi


                                  Homma hoituu. :)

                                  Comment


                                  • Die Sendung befindet sich auf dem Weg zur zuständigen Niederlassung.
                                    Jos tämän saisi Suomeksi kiitos! Itsekkin odotan lähetystä ja nyt lähetys seurannassa lukee tuo sama viesti!?! DPD kertoi, että suurin osa lähetyksistä menee heidän kauttaan ja yksityisasiakkaille heidän kauttaan Matkahuollolle. PRKL...Ketähän tässä uskoisi?

                                    Comment


                                      Toimitus on matkalla vastaanottajalle.

                                      Itse juuri nautiskellut samaa viestiä hyvän tovin.
                                      Tavara jätetty HermesPaket kuljetukseen saksassa 14.5
                                      Lähetenyt liikkeelle kohti pohjoista 16.5.
                                      Saapunut suomeen 22.5. ja siirretty DPD:n huostaan
                                      joka siirtänyt paketin Matkahuollolle joka toimittanut paketin Valintalon lähiliiteriin 25.5.
                                      Tänään 27.5. olen alkuviikon salapoliisityön jälkeen soittelemalla ja meilaamalla ympäri eurooppaa saanut selville paketin sijainnin ja noutanut sen.
                                      Mukavinta asiassa on saapumisinformaation täydellinen puute, kuten Matkahuollon vakiintuneena tapana on ollut Valintatalotoimituksissa. Jos en perjantaihin mennessä olisi pakettia hakenut, olisi se lähtenyt takaisin Saksaan!
                                      Kannattaa ottaa ebayn ostokset helposti HermesPaketilla Suomeen!

                                      Comment


                                      • kyllä mulle on aina kolahtanut postilaatikkoon dpd:n ilmoitus, että hae romusi pois valintaladosta... mikähän tuossa on ongelmana...

                                        Comment


                                        • DPD:hän tavallisesti tuo kotiovelle. Joensuussa tuota hoitaa eräs huolintaliike. Kuski on jo tuttu ja hänellä on puhelinnumeroni, soittaa aina kätevästi kun on paketti tulossa :) Viimeksikin toi töihin Audin osia.

                                          Comment


                                          • Olli: hitto kun en osaa kysyä asiaa tuolta Hermesiltä puuttuvan Saksan kielen taidon takia!!! Vanteiden pitäisi olla ollut Suomessa jo 23.5.09..eikä ainakaan postilokeroon ole tullut dpd:ltä lapun lappua..

                                            Comment


                                            • Hermeksestä minullakin kokemusta: paketin rikkoivat. Saattoi olla vikaa kyllä pakkaajassakin, mutta mitään ei korvattu. Lähetyksen seuraaminen oli kyllä huvittavaa, kun sama toteamus joka kerta, kun kävi katsomassa, mutta viimeisimmän tiedon päivämäärä vaihtui aina välillä. MH:lta tuli sentään tekstari, kun paketti oli eksynyt Siwaan asti.

                                              Comment


                                              • No hitto, tarvii vaan rukoilla hartaasti :(

                                                Comment


                                                • Jep...Vanteet saapuivat ja vielä paketitkin oli täysin ehjinä!

                                                  Mutta on TODELLA vaikeata seurata tuota Hermesin kuljettamaa lähetystä ja DPD ei näe koneelta mitään, ellei tiedä Hermesin jo tekemää DPD tunnusta lähetykselle :(

                                                  Noh, paketit saapuivat lähimpään Valintataloon. Ja siellähän ne paketit olivat rullakossa kaikkien ihailtavina ja jokaisen halukkaan kosketeltavissa, mukaan lukien myös erinäisiä eri ihmisten H&M paketteja yms :( Kukaan henkilökunnasta ei edes kertaakaan katsonut pakettien perään..sillä lailla.

                                                  Comment


                                                  • Saisiko joltakulta hieman apua tuon Ebayn kanssa, pitäisi ratti tilailla. Mutta itsellä ei ole minkäänlaisia tilejä tms tuonne sivustolle, enkä varmaan osaisi käyttääkään. Että jos foorumilla on joku asian osaava ja ystävällinen, niin olisiko mahdollista että siirrän rahat tilille(si) ja teikäläinen hoitaa oston tuolta Saksan päästä? Laittakkee YV:tä jos joku on innokkas auttamaan.

                                                    Comment


                                                    • Onko kukaan käyttänyt jotain kuriiripalvelua isompien pakettien hakemiseen?

                                                      Myyjä ei suostu lähettämään puskuria Suomeen, ellen järjestä kuriiria Suomessa ("nein, oder du organizer courier in Finnland")

                                                      Maksaiskohan ihan järjettömästi?
                                                      Viimeksi muokannut hildebad; 7.7.2009, 21:56.

                                                      Comment


                                                        Ostin muutaman paidan samalta myyjältä, yksi oli väärä. No eikun valitusta myyjälle, suostuu lähettämään uuden jos lähetän väärän omalla kustannuksellani takaisin.

                                                        Tein valituksen paypalin dispute toiminnolla ja sieltä paypal otti sen kannan että rahojen palautus vain jos lähetän omalla kustannuksellani väärän paidan takaisin.

                                                        Tämä aika ikävä epäkohta kannattaa muistaa ebay-kauppoja tehdessä. Tosin ebayn foorumin perusteella monet myyjät korvaavat silti palautuskulut vaikka ehdot eivät sitä vaadikaan.

                                                        Comment


                                                        • Mitähän seuraava ebayn sähköposti tarkoittaa? Sen verran ymmärsin että myyjä on poistettu, mutta miksi?

                                                          Guten Tag **********,

                                                          Sie haben auf folgenden Artikel geboten:

                                                          ******************************

                                                          Wir haben dieses Angebot vom eBay-Marktplatz entfernt, weil der Verkäufer gegen die eBay-Grundsätze verstoßen hat.

                                                          Ist ein gültiger Kaufvertrag zwischen Ihnen und dem Verkäufer zustande gekommen?

                                                          Sollten Sie den angebotenen Artikel bereits gekauft haben, bevor das Angebot von uns gelöscht wurde, bleiben ihre vertraglichen Verpflichtungen gegenüber dem Verkäufer bestehen. Bitte setzen Sie sich zur Kaufabwicklung mit dem Verkäufer in Verbindung.

                                                          Hier finden Sie weitere Informationen, wie Sie den Verkäufer kontaktieren können:

                                                          http://pages.eBay.de/help/buy/win-contact.html

                                                          Informationen zum sicheren Bezahlen finden Sie hier:

                                                          http://pages.eBay.de/help/tp/payment-ov.html

                                                          Wenn Sie auf den genannten Artikel geboten haben, wir diesen jedoch vor Ablauf der Auktion gelöscht haben, kommt kein Kaufvertrag zwischen Ihnen und dem Verkäufer zustande, so dass sie den Artikel nicht erworben haben.

                                                          Dem Verkäufer steht es frei, den Artikel unter Beachtung der eBay-Grundsätze erneut einzustellen. Dann können Sie selbstverständlich wieder auf den erneut eingestellten Artikel bieten.

                                                          Einen Überblick der eBay-Grundsätze finden Sie hier:

                                                          http://pages.eBay.de/help/policies/overview.html

                                                          Bitte antworten Sie nicht auf diese E-Mail. Sie wurde automatisch generiert und kann daher nicht beantwortet werden. Sollten Sie weitere Fragen haben, nutzen Sie bitte den Link "Kontakt" auf unseren Hilfeseiten.

                                                          Mit freundlichen Grüßen

                                                          eBay-Sicherheitsteam


                                                          Zum Impressum gelangen Sie über den folgenden Link

                                                          Für Deutschland:

                                                          http://pages.eBay.de/abouteBay/contact.html

                                                          Comment


                                                          • Copypaste teksti tuonne Googlen kääntäjään niin saat tekstin suomeksi ->

                                                            http://translate.google.fi/?hl=fi&tab=wT#

                                                            Comment


                                                            • ja jossei osaa suomentaa fiksusti niin kokeile englantia, saksa-englanti käännön toimii yleensä paljon paremmin kuin suomi, yleensä käännän tuolla suoraan englanniksi jos en jotain saksankielistä ymmärrä

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X