Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kyytiongelmaa pe-su 2-4.8 seinäjoella, apua kaivataan!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Kyytiongelmaa pe-su 2-4.8 seinäjoella, apua kaivataan!

    Oliskohan kellään tietoa, mistä sais halvan mökin,kämpän tms. vuokrattua viikonlopuks? Ollaan avovaimon kanssa festareille tulossa ja täytyis yöpaikka löytää missä sais suihkussa käydä. Mielellään keskustan läheisyydestä ja Max hinta voisi olla ~100e luokkaa, en oikein näe järkeä maksaa jostain pikkumökistä n.200e/vklp.

    Ja jos joutuu pitemmälle yöpymään, oisko siellä ketään innokasta audistia kuka haluais paria nuorta "pilettäjää" esim. 5-10km matkan kyyditä? Pientä korvausta vastaan tietenkin. Kiitos paljon :)
    Viimeksi muokannut Samira91; 29.7.2013, 19:49.

  • #2
    Varmaankin tämän olet jo tarkistanut http://www.tp-seinajoki.fi/leirinta/ ?

    Comment


    • #3
      Juu, mut ongelma on ettei ennakkoon varaa vaunupaikkoja etukäteen :( ja taksikaan ei oikeen innosta, n.60-80e arviolta 2 kertaa "edestakas"

      Comment


      • #4
        Noita mökkejä lähinnä tuolta katselin, 30e/vrk. Eikös tuon 4km kävelekin ainakin toiseen suuntaan? Takaisinpäin voi toki tulla vähän ylimääräisiä askeleita ;)

        ~150e/vklp toki saa jo hotellihuoneenkin aamiaisineen...

        Comment


        • #5
          Nojuu, tuli varattua se pikkumökki sieltä.

          Seuraava ongelma, oliskohan kukaan pyörimässä seinäjoen keskustassa? Menomatka iltapäivällä onnistuu kävellen, mutta aamuyöllä olisi tarvetta Audikuskille :) matkaa n. 4km

          Comment


            #6
            On toi 4km vaan aika pitkä matka kävellä vaikka mikä olis. Bussilla pääsee keskustaan tietysti, mutta takasin yöllä tuskin on muuta kyytiä kuin taksi.

            Ilmeisesti on kyse Solar soundeista ja niiden alue on ennen keskustaa, kun tullaan Törnävän suunnalta Seinäjoki Areenan vieressä.

            Comment


            • #7
              Juuh sinne :) ja ei oo paha, mooonta kertaa kävelty sama ja enemmänki (koira), kerran umpihumalassa (avovaimo ilman kenkiä) lahden keskustasta Launeen Starkille ennenku kuski tuli =)

              Comment


              • #8
                Eli siis nykytilanne = Mökki olis varattuna leirintäalueelta, ja kyytiä ollaan vailla molempina öinä (miksei päivisinkin =) ) Festarialueelta leirintäalueelle. Saa ilmoittautua jos tiedossa kylärallia vklp eikä ole auto täynnä. Kiitos :)

                Comment


                • #9
                  No kappas kun osui silmään sopivasti.
                  Täältä vois yksi Seinäjokinen limen vihreän Audin kuski ilmoittautua palvelukseen. Tuli otettua viimeviikonloppuna radalla sellaiset sarjat + 1,5 h taxin jonotus yöllä että lupasin pyhästi olla kuski ensi viikonloppuna.
                  Laitan vaikka YV:nä tietoja :)

                  Comment

                  Working...
                  X