Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mistä hyvää poronkäristystä Rovaniemellä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Mistä hyvää poronkäristystä Rovaniemellä?

    Mitä Rovaniemeläistä lounaspaikkaa arvoisat Esson baarin ravintolakriitikot suosittelevat, kun tarkoitus on tarjota huomenna vaimolle ja isoanopille poronkäristystä?

  • #2
    Perinteinen Pohjanhovi tietenkin...

    Comment


      #3
      Pohjanhoviin olikin aluksi tarkoitus mennä, mutta webbisivujen mukaan ravintola aukeaa vasta klo. 18. - Ei siis sovellu lounaspaikaksi.

      Comment


      • #4
        Monte Rosa. Löytyy ytimestä sampokeskuksen vierestä. Paikan käristystä en ole syönyt, mutta muuta olen ja tasokas ravintola on.

        EDIT: Varmista että ala cartea saa myös lounasaikaan.

        Comment


          #5
          Ounasvaaralla käytiin viime kesänä käristyksellä, en voi suositella.

          Comment


            #6
            Monte Rosasta ei saanut lounasaikaan ala carte -annoksia.
            Päädyimme ruokailemaan Valdemariin, johon olen varsin tyytyväinen: Palvelu oli ystävällistä, käristys hyvää ja annoskoko riittävä. Plussana vielä salaatti "kaupanpäällisiksi" noutopöydästä.

            Comment


              #7
              No, mutta oliko isoanoppi tyytyväinen :) ?!

              Comment


              • #8
                Joo joissain paikoissa ei saa alacartea lounaalla ja joissain saa. Harmi homma. Valdemaria en uskaltanut suositella kun viimeksi palvelu oli olematonta ja käristyksestä en ollut varma. Mut hyvät pitsat sieltä saa! Ja ei varmaan kalliskaan ollut.

                Comment


                  #9
                  Hinta ei ollut kovin paha, 19,50€/annos. - Ja tuntui käristys maistuvan myös isoanopille.
                  Pizzoista sattui silmään listalta hauskankuuloinen "Kohmelo Special", mikä lienee suosittu sunnuntaipizza. ;)

                  Comment


                  • #10
                    Sellainen ravintola se kyllä on että saattaa sielä kohmelo tullakin.. ;) Hyviä esiintyjiä jos tykkää suomalaisesta musiikista ja aika perus suomalainen kesämeininki sielä aina on. Joku tulinen pitsa sielä tuli viimeksi syötyä ja kyllä se kelpas.

                    Poronliha on kallista mutta kyllä noissa käristysannoksissa silti turistilisää aina on. Se nyt vain on sellainen MUST lapinruoka mitä turistin pitää päässä kokemaan. Paikallisille aikalailla arkiruokaa ja tulee jo korvista ulos.. :) Lapinukonkeittoa kannattee kokeilla jos ei oo ikinä syönyt.

                    Comment


                      #11
                      Lapinmiehen kuikkakeitto on myös kokeilemisen arvoinen.

                      Comment


                      • #12
                        Kossuun tehty?

                        Comment


                          #13
                          Pontikkakin käy, jos ei kossua ole saatavilla.

                          Comment


                          • #14
                            Ja koparakeitto kansen. En ole vielä uskaltanut maistaa, vaikka Lapissa olenkin kohta 10 vuotta asunutkin.

                            Comment


                              #15
                              Itsellä ei ole kyllä tullut syötyä käristyksiä ravintoloissa ollenkaan. Eipä tuota koparakeittoakaan ole kyllä tullu pitkään aikaan syötyä. Ennen mummo keitteli hirviporukalle. Ja tuo poronkäristys on mukavaa vaihtelua hirvikäristykseen. Opiskeluaikoina Rovaniemellä ei ollu varaa ku hirvikäristykseen:) Sai kotoa kantaa lihaa selkä vääränä. Toinen tosi hyvä ruoka, mutta vähän eksoottinen, on verikampsut.

                              Comment


                                #16
                                Toinen tosi hyvä ruoka, mutta vähän eksoottinen, on verikampsut.
                                Parhautta! Äitini sisko noita tapasi tehdä kun olimma siellä käymässä. Erittäin hyviä.

                                Comment


                                • #17
                                  Käristyksiin jo kyllästynyt kun anoppilassa usein tarjolla mutta emännän tekemät kampsut on suurta herkkua kun harvemmin saa.

                                  Comment

                                  Working...
                                  X