Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi Ruotsista ?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi Ruotsista ?

    Pienen syrjähypyn jälkeeen olen nyt harkinnut audin hakemista Ruotsista, kunhan tuosta baijerilaisesta eroon pääsen. Tarkoitus ois A6 tai A4 hankkia (C5 tai B5).
    Virosta on varmaan enään turha edes katsella, kun on hinnat noussut sen verran euron myötä, joten toiseksi vaihtoehdoksi jää Saksa. Saksassahan tuo hinta taso on hieman alhaisempi, mutta kaupalla on suhteellisen paljon paskaa ja hyvät yksilöt onkin myyty jo eteenpäin.

    Olen seuraillut www.blocket.se kautta autoja, oisko kellään mitään muita Ruotsalaisia käytettyjen autojen netti-ilmoitus palstoja ? Kenelläkään kokemuksia Ruotsalaisista autoista ? Itelle jäänyt ainakin kuva, että myyjät olis suht luotettavia ja autot parempi kuntoisia, kun esimerkiksi virolaisiin autoihin verrattuna.

    #2
    Kenelläkään kokemuksia Ruotsalaisista autoista
    Muutamasta kymmenestä kokemuksia.
    Autoja sielläkin on laidasta laitaan, eikä kaikki aina ole niinkuin ilmoituksessa kerrotaan, mutta pääsääntöisesti kaikki on ok. Varustelu on yleensä suomiautoja parempaa tasoa. Blocketissa taitaa olla suurin osa myytävistä autoista.
    Käytetty auto on aina käytetty auto ostomaasta riippumatta ja lopullinen päätös kannattaa tehdä paikanpäällä. Täältä saa auton tarkempia tietoja rek.nron perusteella.

    Comment


      #3
      Yhden Ruotsista hakeneena sanoisin, että ao. kulttuuri vastaa kotimaista. Myynti-ilmoituksessa mainittujen käsitteiden (hyvä kunto tms.) sopivuus omaan silmään on syytä tarkistaa paikan päällä. Ruotsissa on tavallaan helpompi tehdä löytöjä, kun varustelu on noin pääsääntöisesti parempaa ja kalusto uudempaa. Muuten autokaupan peruslait pätee sielläkin, eli tarkista myytävä kama ennen ostopäätöstä. Kannattaa siis etsiä samasta maastosta pari vaihtoehtoa.

      Comment


        #4
        Ruotsi-autoista on kokemuksia (tosin en ole itse paikan päällä käynyt kauppaa tekemässä) - ja komppaan kyllä Jukkaa ja Artoa. Sellainen on hyvä huomioida, että hinnat eivät välttämättä näillä vaihtokursseilla ole enää kilpailukykyisiä Saksaan nähden, vaikka kaikki kulut huomioidaan - kruunu on vahvistunut sen verran nopeasti. Tämä toki voi riippua paljolti autosta ja sen iästä, mutta kannattaa joka tapauksessa tarkistaa hintataso esim. mobile.de verrattuna.

        Comment


          #5
          Sellainen on hyvä huomioida, että hinnat eivät välttämättä näillä vaihtokursseilla ole enää kilpailukykyisiä Saksaan nähden, vaikka kaikki kulut huomioidaan - kruunu on vahvistunut sen verran nopeasti
          Ylipäätään autojen hinnat ovat Ruotsissa nousseet. Vai pitäisikö sanoa, että käytettyjen hinnan lasku on hidastunut.

          Comment


          • #6
            Jos liikkeestä ostaa niin bytbil.se on kanssa hyvä. Tosin taitaa olla suurin osa noista myös blocketissa?
            Kruunu on kyllä nyt aika kallis = autot on sielläkin nykyään aika kalliita. Ei saa välttämättä juurikaan halvemmalla kuin Suomesta, mutta "todennäköisesti"(?) saa paremman.
            Ne halvat ja houkuttelevat on myös yleensä huonoja, niinkuin jokapaikassa.
            Yksityiset useasti aika nihkeitä myymään ulkomaille. ts. ei vastata ulkomailta tuleviin puheluihin ja/tai sähköposteihin. Kannattaa lukea transportstyrelsenin sivuilta ohjeet auton myymisestä ulkomaille, niin osaa opastaa myyjää (yksityistä tai liikettä) ja näyttää mistä ohjeet löytyy, ja miten myynti ulkomaille käytännössä tapahtuu ;)
            Kannattaa myös seurata hieman kauempana Tukholmasta olevia autoja. Junayhteydet on aika hyvät ja halvat, ja muutaman tunnin junamatkan päässä valikoima kasvaa aika paljon.

            Onnea matkaan! (Sitäkin tarvitaan)

            Comment

            Working...
            X