Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Jyrsijä autossa?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #31
    Kannattaa omistaa honda. Karttaa hiiret,myyrät ja rotat. Korkeintaan oravat nakkelee puusta kävyillä. Itellä seisoi aikoinaan pellon laidalla civic melkein 2v ja kukaan ei kelpuuttanut kodiksi tai edes ruokavarastoksi. Ja nyt tuo CRX seisoi puun alla 8kk tossa nurmikolla. Ei edes hämähäkin seittejä ilmestynyt. Pihan ainoo orava kyllä muisti aina joka päivä heitellä sitä kävyillä.

    Kokeile pistää tyhjä ämpäri jalkotilaan ja sinne houkuttimeksi jotain juustoa pari pikku palaa tai jotain makiaa. Hiiri on utelias ja jos yhtään nälkä sinne se hyppää mutta eipä ne sitä ämpäriä pitkin ylös enää tule. Sitten vaan ämpärillä heivaat hiiren mettikköön. Säilyy rauha autossa ja ei tartte tappaa hiirulaista.

    Comment


      #32
      Jarno: Osta sitä ilmaröörien desifiointi ainetta. Sitten raitisilma suodatin pois, puhallin täydelle ja suihkuttaa sitä pullollisen sieltä raittarin kotelosta. Antaa hetken puhaltaa täydellä niin jo on puhdas tuoksu. :)

      Comment


      • #33
        Jyrsijän pelko kolkuttaa tääläkin... Kesäauto eli toi pitsalapio-Bemmi seisoo nyt talven kaverin suulissa maaseudulla. Suuli on toki kylmä ja autollakaan ei ajeta ja yhteisössä asustelee kaksi muhkeaa kissaa ja pari tyhmempää koiraa, mutta silti. Ajatus syödyistä johdoisa saa mut ihan vainoharhaiseksi.

        Comment


        • #34
          Pitkään säilytykseen kannattaa laittaa sellainen sähköinen hiirenkarkotin autoon. Ainakin jotain apua!
          Itsellä meinas kans hermo mennä kun viime syksynä löytyi A8 d3sta papanoita kojetaulun päältä, lattioilta,hanskalokerosta,hattuhyllyltä,peräluuku sta...vein kerran sillä pari jyväsäkkiä joista toisesta oli vuotanu konttiin...en jaksanu heti siivota ja tässä tulos:/ Ja tuokin auto pitäis kohtuu tiivis olla mutta kyllä ne keinot ja reitit keksii.

          Maatalouskonekorjaaja ohjeisti että esim puimuri kannattaa konehallissa jättää vaikka mieluummin ovi auki kun jos se rotta kattoo ikkunasta ja haluaa sisään ohjaamoon niin se syö reitin itsellensä mutta jos ovi on auki niin se käy katsomassa ja tulee pois. Rotat ja hiiret ei viihdy vetoisissa paikoissa.

          Comment


            #35
            Ensimmäinen työtehtävä tulevan työnantajan leivissä: napata Fievel ja päästää se pois tästä julmasta maailmasta. Sulonen pieni otus, mutta kallista tuhoa oli jo saanut aikaiseksi.
            Click image for larger version

Name:	IMG_20231215_134238.jpg
Views:	428
Size:	80,5 Kt
ID:	1964894

            Comment

            Working...
            X