Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Uusi 9-5 vs. Audi A6

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Uusi 9-5 vs. Audi A6

    Tuolla saabfoorumilla käydään melkoista peitsentaittoa uudesta 9-5:stä ja siitä kuinka se vaan on niin hyvä. Nyt Saabin toimari on Dagens Industrissa loihenut lausumaan, että A6 on heidän referenssinsä.

    Tässä Kauppalehden artikkeli ja linkki DI:n artikkeliin jos Ruåtsi taipuu.

    #2
    Niin kyllähän Saabit ovat kautta aikain olleet ihan kohtuullisen hyviä autoja. Kuvien perusteella tuo uusi malli näyttää kyllä ihan kilpailukykyiseltä premium-luokassa. Design on tyylikästä sekä ulkona että sisätiloissa ja olihan tuolla muutama ihan fiksu innovaatiokin, kuten esimerkiksi se takakontin tilanjakajasysteemi. Nelivetokin on saatavilla, ajettavuudesta ja alustasta yms. ei tietenkään voi oikein sanoa mitään ajamatta.

    Moottorivaihtoehdoista tuolla saabin omilla sivuilla ei puhuttu oikein mitään? Rivien välistä sai lukea että bensaa ja dieseliä on tarjolla ja tietenkin ahdettuja niinkuin Saabin perinteisiin kuuluu. Mutta premium-luokkaan pyrittäessä sylintereitä pitäisi mielestäni olla tarjolla enemmänkin kuin neljä, ihan jo äänen ja fiiliksen takia. Vaikka noissa ahdetuissa rivinelosissa ns. "riittävä" suorituskyky löytyisikin.

    Comment


    • #3
      Ellei Saabille ole palannut takaisin tuotekehitys niin tekniikkapuolella ovat pahasti jäljessä kilpailijoita - erityisesti moottoreissa. Heikompi suorituskyky ja suurempi kulutus kuin kilpailijoilla. Kehitys on pistetty käytännössä alas joitakin vuosia sitten, joten saattaa kestää hetkinen ennen kuin uusia innovaatioita tulee tekniseltä puolelta..

      Comment

      Working...
      X