Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kannattavin automalli tuoda Saksasta?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Kannattavin automalli tuoda Saksasta?

    Pihinä kaverina ja ikuisen autokuumeen uhrina olen yrittänyt pohtia, mikä olisi taloudellisesti kannattavin automalli tuoda Saksasta/Virosta/Ruotsista. Onko jokin muu pohtinut samaa? Merkkiuskollinen en ole, joten muutkin kuin Audit sallittakoon. Pääasiassa olen katsonut malleja, joiden ostohinta kohdemaasta on hintaluokassa 10000 ? tai alle.

    Hakukulut sovittakoon seuraavasti: Saksa 1000 ?, Ruotsi 300 ? ja Viro 200 ?. Näihin voi kokeneemmat ehdottaa oikaisuja jos niikseen tulee.

    Ehdotuksia?

    Laitetaan muutama alkuun:

    Audi A4 1.8T Cabriolet -03 131tkm 10300 ? (Saksa), verot n. 6000 ?. Suomessa n. 23000 ?

    BMW 118d -04 117tkm 10000 ? (Saksa), verot n. 2500 ?. Suomessa n. 16000 ?

  • #2
    Mobilen halvimmat hinnat voi jättää omaan arvoonsa = yleensä kauppiaana on turkkilainen häkkikauppias. Tsekkaa siis myyjäliikkeen tiedot Mobilesta ja erikseen saman liikkeen tiedot vielä googlella. Noita häkkiliikkeitä on ihan turha lähteä juoksemaan läpi... Muista tinkiä myös merkkiliikkeiden pyynneistä. Ne tulee hinnoissa helposti vastaan sen -10-15% ihan lyhyelläkin tinkaamisella. Pointtina lähinnä se että älä jätä huomioimatta autoa ostaessa merkkiliikkeiden tarjontaa jos merkkiliikkeiden pyynnit on 1-2keur kalliimpia kuin pienemmissä liikkeissä. Ja merkkiliikkeet harvoin myy p...skaa...

    Merkkiliikkeistä ostaessa voi saada autolleen täyden 1v. eurooppa takuun jolle laskisin jonkun arvon kaupanteko hetkellä ja varsinkin jos autolle sattuu jotain. BMW/Mersu saa ainakin 1v. eurooppa takuun liikkeestä ostettaessa...

    Ja vielä vinkki Viron osalta. www.saksa-auto.ee myy Sampo Liisingin liisareita. mm. VW Golf V:sia saa vm.2006 n.70tkm ajettuina välillä 6.500-7.000 eurolla. Verot tohon 2.200eur ja Suomessa hinnat pyörii 11-13keur. Jos siis hakusessa peruskinneri niin pikalautalla vaan Viroon. Saksa-Autosta ostettaessa ei tarvitse virolaisia siirtokilpiä vaan voi ajella suoraan liikkeestä lautalle viron kilvillä ja lähettää kilvet takaisin kirjekuoressa.
    Viimeksi muokannut Monster; 26.5.2010, 09:54.

    Comment


    • #3
      Tuo saksa-auto oli ainakin itselle uusi tuttavuus, ja vaikuttaa mielenkiintoiselta.

      Lähinnä tämän topicin tarkoituksena oli selvittää minkä auton tuomalla säästää eniten verrattuna Suomen hintatasoon. Siksi pidän luontevana verrata perusmalleja ja alkaen-hintoja eri maiden välillä.

      Ei tuollaisen Golf V:n tuominen kuulosta yhtään hassummalta, vuoden pari kerkeisi ajella ja myydessä saisi suurinpiirtein omansa takaisin.

      Comment


        #4
        Vuosi sitten tuotatin Golf V 2.0tdi -06:sen Saksasta. Tällä hetkellä saisi vielä helposti ostohinnan verran myymällä.

        Comment


        • #5
          Kannattaa myös muistaa että Viron taloustilanteesta johtuen siellä on käytetyt autoy aikas edullisia. Merkkiliikkeestä osti kaveri -07 Fabian jossa 4v. takuu ja huollot kaupan päälle. Muistaakseni maksoi noin 7k€ plus verot 1600 tms.

          Comment

          Working...
          X