Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Faxremovals-listaa..

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Faxremovals-listaa..

    Tulee tohon työpaikan faksiin näitä Fax-mainoksia, joskus syksyllä tuli ekana mainos että 10 000 faksimainosta 500?-llä tjsp. No nythän kaikenmaailman pellefirmat on tarttunu syöttiin ja faksiin pukkaa mitä turhempia mainoksia, evvk.

    Jos kerättäis tähän listaa koodeista mitä voi syöttää valmiiksi tuonne faxremovals-sulkulistalle, mulla on nyt seuraavat numerot:

    30442
    34715
    53399


    Sulkulinkki: http://www.faxremovals.com/

  • #2
    Kyseessähän on uunotus, tai noh, ainaki ite sen siksi luokittelen.
    Kun ymmärtämyyttään sivuille itsensä ilmoittaa, niin sillä pystyvät tarkastamaan, onko numero ns. aktiivinen, eli voivat raakata "ei-aktiiviset" numerot pois listoiltaan.

    Muutama vuosi sitten tein "sen ekan ilmoituksen", jonka jälkeen alko tavaraa tulemaan viikoittain, joskus jopa useamminkin. Lopulta soitin puljuun, ilmoitin asiani ja samalla vaadin myös puhelimeen vastaavan kaverin esimiehen numeron (tanskalainen Thor, numero ei enää tallessa) ja ilmoitin, että seuraavan mainosfaksin tullessa soitan esimiehellesi ja viittaan käymäämme puh.keskusteluun.
    Noh, meni kk ja taas tuli faksi. Soitin numeroon, josta ei ikinä vastattu.
    Luovutin.
    Nyt niitä fakseja tulee n. kk välein. Hienoa.


    _
    V

    Comment


    • #3
      Mulle tulee töihin päivttäin juuri noita mainosfaxeja, täytyypä ottaa poliisiin yhteyttä puhelinhäirinnästä. Epäilen myös faxremovals-linkkiä. No sähköpostiin tulee vielä enemmän roskapostia.

      Comment


      • #4
        Tottahan siinä niiden lähetyssoftassa on loggaus että meneekö ko. numeroon lähetetty faksi perille vai ei. Ei siihen enää tarvitse kerätä noita removals-listalle lisättyjä numeroita. Varmaan ostaneet alkuun Fonectalta tms. n-kappaletta firmojen faksinumeroita.

        Joku oli jossain jo miettiny pienen softanpätkän tekoa jolla laitettais modeemi aina vastaamaan kun soitto tulee, ja pienen hetken päästä komento "hangup" niin sais laskua muodostumaan sinnepäin, ja samalla näkis montako kertaa robotti yrittää.

        Comment


          #5
          Töihin lakkas tulemasta puhelinsoitolla. Tosin vasta toisella soitolla.

          Comment

          Working...
          X