Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Turkulaisten Tallinna (Gdansk)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Turkulaisten Tallinna (Gdansk)

    Olen lähdössä viikonlopuksi siis Gdanskiin. Kyseessä B-luokan reissu eli vaimo siis mukana ;) Onkos porukat käyneet ko. kaupungissa? Kaikenlaiset kokemukset ja vinkit kelpaisivat. Perjantaina siis lähtö ja maanantaina paluu.
    Viimeksi muokannut KuiKelo; 14.4.2010, 12:39.

    #2
    Reissujen määritelmät:
    - A-luokan reissu: Ei vaimoa mukana
    - B-luokan reissu: Vaimo on mukana
    - C-luokan reissu: Oma vaimo on mukana

    :)

    Comment


    • #3
      Perhana tulikin "downgreidaus" C-luokkaan.. ;)

      Comment


        #4
        edellistä kompaten:

        A-luokan hytti
        B-luokan risteily
        C-hepatiitti matkamuistona

        Comment


        • #5
          Pari kesää sitten olin emännän kanssa ko. kylässä pidennetyllä viikonlopulla. Ihan asiallinen paikka. Melko pieni tosin, joten jos pidempään kuin kaksi yötä, niin kannattaa tehdä matkoja lähiseudulle.

          Olimme siellä heinäkuussa, jolloin "nähtävää" oli muutenkin ehkä enempi. Paikallisilla naisilla, kun oli tapana kulkea ilman rintaliivejä ;) Eivätkä olleet huonnonnäköisiä misuja! Varsinkaan Sopotin hiekkarannoilla, jonne pääsee kätevästi paikallisjunalla (joka oli melko mielenkiintoinen kokemus). Tuolla rannalla ollessa voisi kuvitella olevansa jossain kanarialla tms.

          Jos aikaa ja halua riittää, niin paikallisbussilla pääsee myös melko kätevästi Stutthoffin keskitysleirille. Järkyttävän jäätävä paikka, varsinkin siinä vaiheessa, kun näet bussin ikkunasta raiteet joilla vääräuskoisia roudattiin ko. leiriin taikka kun haistat kaasukammion katkuja. Parempi leiri kuin Itävallan Mauthaussen. Siis turistimielessä enemmän nähtävää. Kukaan ei sitten osaa englantia tuolla syrjäkylillä, joten saksan taidosta on hyötyä. Varsinkin silloin, kun olet odottanut bussia jo tunnin ja yrität vakuuttaa itsesi, että kyllä täältä pois päästään.

          Niin ja ravintoloiden taso on keskustalla todella kirjava. Samalla hinnalla saattoi saada kadun toisella puolella aivan ruokotonta kuraa / palvelua ja toisella taas molemmille sais hakea vertaistaan. Tuntui, että paikka on vähänkuin vasta heräämässä. Ravintoloitsijatkin olivat vielä hieman pihalla, miten palvellla. Paikallinen Hooters on muuten Roosters ;)
          Viimeksi muokannut PJKK; 14.4.2010, 19:21. Perustelu: typot pois

          Comment


          • #6
            Ö-luokan reissu: Anoppi mukana

            Comment


            • #7
              Kiitti raportista PJKK. Pitääkin tsekata tuon Stutthoffin aukiolot, koska sotahistoria kiinnostaa jonkin verran. Pitänee lähteä noita "nähtävyyksiä" sitten kesämmällä katselemaan vaikka poikaporukassa, jos paikka todetaan muuten hyväksi..

              Voin kirjoitella omia kokemuksia reissun jälkeen, ellei tuo pirun tuhkapilvi estä huomista lentoa...

              Comment

              Working...
              X