Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Hessumobiilissa valmiiksi "alennetut" hinnat!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Hessumobiilissa valmiiksi "alennetut" hinnat!

    Ostin nimittäin Boschin Aerotwinit hintaan n. 45,-, hinta oli myyjän mukaan jo valmiiksi reilusti alle ovh:n. Motonetissä samat 33.50, Saksan liikkeissä alk. 17.85 pari. No tyhmähän ei ole se joka pyytää vaan se jolla ei ole nettiyhteyttä kaupassa mukana...

    #2
    Tietämättä nyt Hessumobiilin kokoa, voisin olettaa että Hessumobiilin ostoerät ovat huomattavasti pienemmät kuin Motonetin. Ja jos vielä käyttävät eri tukkuria kuin vaikkapa Motonet, niin onhan tuo tilanne ihan hyvin mahdollinen että se on ollu reilusti alle OVH:n.

    Comment


    • #3
      Totta. Mutta oleellista kai tässä on se että hintahaitari voi olla noin suuri ja jos teutoonit myyvät yhtä paria reilusti alle puolella siitä mitä suomiliike myy, kuolee suomalainen hessumobiili pian. Valitettavasti.

      Comment


      • #4
        No, ehkä se ei kuole. Ostithan sinäkin sillä Hessumobiilin hinnalla...

        Comment


          #5
          Motonet hankkii samoilta tukkureilta tavaransa kuin hessu mutta motonetti hommaa vain "hitusen" enemmän kuin hessu niitä palikoita.
          Mutta hessu pysyy hyvin pystyssä koska niiltä löytyy jotain mitä motonetistä ei löydy, nimittäin sellainen että he tilaavat kaikkia palikoita, kun motonetti taasen ei tilaa muutakuin niitä joille löytyy heidän oma tuotekoodi..

          Comment


          • #6
            Hessumobiilissa on sitä paitsi ollut erinomainen palvelu, tai ainakin silloin oli, kun itse vielä Helsingissä asuin, eikä siellä tarvitse väistellä pappoja ja mummoja, jotka Motonetissä juoksevat kaiken maailman romun perässä.

            Ehkä yhden tuotteen perusteella ei muutenkaan kannata vielä vetää mitään sangen suuria johtopäätöksiä.

            Comment


            • #7
              No ehkä Hessumobiili vielä sätkii, mutta Vaasankatu-A.Kivenkatu akselilta on viime vuosina kuollut kolme varaosaliikettä, mikä on tietysti vain markkinataloutta. Ja tokihan palvelusta ja jonojen puutteesta jotain maksaa, varsinkin vahingossa:-). Olen kyllä tosiaan saanut motonetin hinnoilla yleensä esim. Varaosamaailmasta ja joskus Hessultakin. Nyt vain kävi näin ja tuskin tulee ko. liikkeessä käytyä ellei ole ihan pakko.

              Comment


              • #8
                Noi Motonetin Boschit oli ainakin pari viikkoa sitten oikeasti valeot, mikä selittää tuon hinnan. Nämä siis A4:seen.

                Comment


                • #9
                  Onhan Hessu jo aika kauan sitkotellut noilla hinnoillaan ja avannut muutaman liikkeenkin lisää. Tosin ovat kyllä ainakin yhden lopettaneetkin (vantaankoski).

                  Pikkupoikana jo notkuttiin Hessun nurkalla Hämeenkylässä ja aina siellä oli parkkipaikka ja tienvarsi täynnä autoja. Palvelu oli kohdillaan ainakin sillon kun myyjät tulivat monesti ulos auttamaan polttimoiden tms vaihdossa.

                  Comment


                  • #10
                    Ehkä on tosiaan turha nurista näistä hintaeroista (varsinkaan yhden tuotteen perusteella kuten jannes totesi)- eniten tosin ihmetyttää saksan hinnat ja olisi hyvä jos kaikissa autotarvikkeissa ei olisi autonrengas -tyyppinen hinnoittelu eli ovh:t pilvissä ja "ale" aina 40%. Kyllähän hyvästä palvelusta ja siitä että liikkeitä on muuallakin kuin kehä kolmosella tai netissä jotain voi maksaakin.

                    Comment


                      #11
                      Hessumobiilissa on mielestäni öljyjen hinnat olleet aika kohdallaan verrattuna moneen muuhun varaosaliikkeeseen. Muiden osien hinnoista en tiedä.

                      Comment

                      Working...
                      X