Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

80 käyntiääni sisälle?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 80 käyntiääni sisälle?

    -Audi vm 88 ja kai samassa mallissa -91 asti mielstäni moottorin käyntiääni kuuluu sisätilaan melko isona. Samaten se täristää koria tyhjäkäynnillä paikallaan olessa enemmän kuin vaikkapa ranskalainen.

    Onko tässä parannusta siinävaihessa kun korityyppiin tuli pieniä muutoksia eli 92 alkaen?

    #2
    Ainakin oma 80 b4 -93 oli melko hiljainen, ja muutenkin hyvä ajaa ikäisekseen. Ja isoveljellä oli aikoinaan -86 80 audi 1.6 ja hiljainen moottorin ääni siinäkin oli. Joutui laittamaan kierroslukumittarin =)

    Comment


      #3
      Aika subjektiivinen juttu ja riippuu myös vähän varustuksesta. Omassa ysikympissäni on konepellissä äänieriste ja koneen ääni ei kuulu sisälle juuri lainkaan. Myös porukoiden 80 2.0e on hiljainen, ilman äänieristettä. Se on tuota uudempaa mallia, mutta käsittääkseni noitten eristyksissä ei ole isompia eroja. Oma ranskalaiseni pitää huomattavasti suurempaa meteliä ja heiluttaa koppiakin enemmän kuin omistuksessa olevat audit. :)

      Comment


        #4
        Millaiset moottorinkannattimet on B3-mallissa? ABK-koneisessa B4:ssä oli ne nestetäytteiset tyynyt, luultavasti vähensi meteliä/värinöitä jonkin verran.

        Comment


        • #5
          Entisessä 80 B4 1.9 TDI:ssä oli kohtuullinen ääni konehuoneesta, mutta rengasmelu ja muut suhinat sitten asia erikseen, ainakin kovempaa ajellessa. Muuten kyllä loistava ajettava ikäisekseen.

          Comment


          • #6
            Suosittelen laittamaan tukikumeja vaihtoon. Äänet resonoi korin ja rungon kautta iloisesti kun kumit on loppu.

            Comment


            • #7
              Volkkarin neloset on olleet aina vähän karmean kuuloisia, varsinkin kun niitä kierrättää. Sama tuossa tdi:ssä, tosin se on ainoita isompia huonoja puolia koneessa. Meinasin ekan auton aikaan (jetta 1.3 -84) laittaa keulalle Toyotan moottorin ja laatikon, ne kun olivat ihan eri mailmasta siihen VW nelosen betonimyllyyn verrattuna.

              Comment

              Working...
              X