Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Joulutarina

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Joulutarina

    Todistinpa eilen aaton kunniaksi hienon jouluhenkisen hetken. Pukki oli jo meillä käynyt ja kinkun sulatteluksi lähdettiin perheellä pienelle ulkoilutuokiolle.

    Lähdettiin potkimaan potkureilla läheistä katua pitkin ja läheisestä risteyksestä löytyikin sitten yllättäen kartanomallin Volvo, joka oli haukannut hieman lunta ojan puolelta. Volvo oli ojassa tarpeeksi pitkällä, että vain yksi pyörä oli vielä tien puolella. Paikalla oli myös auttamassa vanhempi e30 bemari, joka oli kai sutimisjäljistä päätellen koittanut vetää Volvoa ojasta, mutta ei ollut pitoa tarpeeksi.

    Onneksi paikalle oli löytynyt kuitenkin myös itse joulupukki punaisessa nutussaan ja komeassa hopeanharmaassa B6:ssa A4 Avant quattrossaan. Joulupukin Audin ja perheen lihasvoimien suosiollisella avustuksella Volvo olikin pian taas tien päällä. Kun pukki sitten vuoden kiireisimpänä päivänään lähti hienossa sivuluisussa kohti seuraavia kilttejä lapsia, niin minäkin aloin miettiä uskomista joulun ihmeeseen :-)

    #2
    Pukki on ammamies. Joutaa jelppaa kaveria sesonkiaikana ja pystyy viemään urbaania katurekeään asianmukaisssa latikaisessa.

    Comment


    • #3
      Olipa tuuria että sattu paikalle, meinaan että muutamalla porolla ois voinu jäädä volvo penkkaan.

      Comment


      • #4
        Johan se Audi virallisestikin julkaisi kuvan joulupukin uudesta "reestä" :) Hienossa sladissa mennöö...

        Jouluinen A1

        Comment

        Working...
        X