Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Atrian uudet leikkelepakkaukset

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Atrian uudet leikkelepakkaukset

    Oli ihan pakko tästä kirjoittaa, kun on tapahtunut melkoinen vallankumous! Atria on tajunnut, että ohuen ohuita leikkeleitä voi pakata kuten paksumpiakin, eli limittäin yhteen pötköön. On muuten melkoisen paljon näppärämpi käyttää, kun perinteiset sekasotkuläjään pakatut leikkeleet, joita saa kaivella ja pyöritellä, että saa yhden tai kaksi siivua läjän seasta. Alkuperäisessä pakkaustavassa ei ole voinut olla muuta ideaa kuin kustannukselliset ja tuotannolliset syyt.

    Osoitteessa http://www.atria.fi saa käydä äänestämässä, kumpi tapa on parempi. Toivottavasti tämä yleistyy muillakin valmistajilla, niin yksi epäkohta tässä maassa olisi korjattu.

    :-))

  • #2
    Vihdoinkin. Se röyhelö on ollut välillä hieman hermolle käypää.

    Voisiko tässä samassa yhteydessä kysyä mielipidettä Atrian uudesta Fresh-tuoteryhmän kampanjasta. Tulin eilen nähneeksi tuon tv-spotin ja heti tuli mieleen että mitenhän tässä "tasa-arvoisessa" maassa tuohon suhtaudutaan.
    Niille jotka ei mainosta ole nähnyt, niin spotissa keksi-ikäinen nainen nauttii elämänsä "uudesta keväästä" vähintään puolta nuoremman miehen seurassa. Herää näistä unelmista tai muistoista puistonpenkillä nauttien tätä Atrian tuoretta evästään. Ja spotti loppuu lauseeseen - Vaihda tuoreempaan ravintoon.
    Kohderyhmä (naiset 30+>) pitää tätä tietysti mukavan raikkaana ja mieleenpainuvana hyvänä mainoksena.
    Mutta onko tässä sitä paljon puhuttua sukupuolta loukkaavaa ainesta ja esineellistämistä? Suomalaisen tasa-arvo mittapuun ei tietenkään, mutta entä jos mainoksen osat olisi toisinpäin? Epäilen ettei tässä ole mitään uutiskynnyksen ylittävää, joskin jos osat olisi toisinpäin, niin media olisi jo mestaamassa Atriaa ja sen markkinointijohtoa kuten tässä vastikään saimme todeta..

    Comment


      #3
      Loistavaa. Onko kellään tietoa miksi niihin kamaliin pakkauksiin alun perin mentiin? "Näyttää että pakkauksessa olisi enemmän lihaa kuin onkaan", vai onko siihen joku ihan oikea säilyvyyteen liittyvä syy.

      Comment


      • #4
        Yksi hyvä puoli noissa lihamytyissä on.

        Mie saan paljon enemmän ku muut kun otan ensimmäisenä kourallisen myttyä leivän päälle ja toisen suoraan suuhun (eh..).

        :-P

        Comment


          #5
          Ari: Samaa mieltä. Sämpylän välii ku raapasee ohuen ohutta kinkkua, niin aina sitä on sitte reilusti. :D

          Comment


          • #6
            Tämän takia niissä ei alunperinkään ollut mitään järkeä. Kuka haluaa leivän päälle makkaraa josta valo paistaa läpi ?-)

            Comment


            • #7
              Olen luullut olevani yksin ahdistukseni kanssa, mutta onhan meitä muitakin. Itse olen kyllä nuo puolityhjät ohuen ohuet rasiat jättänyt suosiolla hyllyyn, mutta rouva niitä joskus kotiin kantaa.

              Comment


                #8
                Itse taas tykkään näistä v*tun ohuista viipaleista, kun en käytä yleensä suuria leikkeleannoksia leivän päällä. Mutta katsotaan, onko tämä nyt vain yhden firman idea ja seuraako muut perässä. Kuitenkin kaikilla valmistajilla on ollut aina vain myttypakkauksia.

                Olisikohan Ilta-xyz:lla nyt uutisen paikka, uutisarvoa on vähintään yhtä paljon kuin 50 %:ssa uutisista. :)

                Comment


                  #9
                  Samaa mieltä kuin pari viimeistä edellistä. - Useimmat noista "ohuen ohuista" leikkeleistä on niin vähärasvaisiakin, ettei oikein silläkään "terveysaspektilla" voi noita perustella.

                  Seuraavaksi kai juustot ja leikkeleet pitäisi maalata leivälle spraypullosta sapluunan avulla, vain harsomainen kerros toki :D

                  Comment


                    #10
                    Minua on ärsyttänyt suuresti tuo typerä "myttypakkaus", kaiva siitä sitten sopiva määrä leivän päälle kun kaikki on sekaisin.

                    Kai sillä on ollut tarkoitus hämätä asiakkaita, saadaan paketti ja makkaran määrä näyttämään suuremmalta.

                    Comment


                    • #11
                      Noista röyhelöpakatuista tuntuu siivut saavan paremmin irti. Monesti noista jo paksummistakin limittäin pakatuista siivut repeilee, kun ne on liimautuneet toisiinsa.

                      Comment


                        #12
                        Toisiinsa liimautuminen on varmasti ollut se syy aiempaan pakkaustapaan. Nyt vissiin löytynyt sopiva liimautumisenestolisäainen E345698 :) Tosin, eipä sieltä mytystäkään saanut yhtä kahta ehjänä, vaan piti ottaa aina n kappaletta, jotka suostuivat irtoamaan.

                        Ohuen ohuet kevyen kevyet suikaleet on pahinta itsepetosta mitä tiedän. Kun normia laittaa yhden siivun leivälle, ohuita lyö 2-3, että saa makua. Sitten voi heilutella mahaa ja todeta tyytyväisenä, että syön nykyään vain kevyttuotteita.

                        Yhteenliimautumisesta minua pännii enemmänkin pitkät siivutetut juustopakkaukset. Kantta ei voi repiä liikaa auki, että se rasia ei leviä käsiin ja se pysyy suht suljettunakin. Siten on sitten pakko avata vain vähän ja yrittää siitä sitten repiä siivuja irti. Ehkä pari onnistuu, mutta sitten meneekin nirhaamiseksi, kun koko nippu on liimautunut seinämiin kiinni ja palat toisiinsa. Pahimmassa paketissa on siivutus nurinpäin, eli ensimmäinen siivu alapuolella kasaa.

                        Comment


                          #13
                          Mahtaakohan noiden ohuen ohuiden tärkein myyntivaltti olla "keveys"? Ainakin omalla kohdalla tulee vaan ostettua siksi, kun paksut ovat yleensä isossa paketissa (ei ehdi kaikkea syödä) ja vähän jänteistä kamaa sen lisäksi. Riippuu tietysti tuotteesta.

                          Comment


                          • #14
                            Itse suosin ohuita ihan siksi että ne maistuvat paremmalle (pätee varsinkin meetvursteissa). Siis vaikka niitä laittaa limittäin leivälle grammoissa saman määrän kuin paksujakin, niin paksut maistuvat pahville ja ohuet eivät. Kai jollain siivujen väliin jäävällä ilmalla on tekemistä maun kanssa...? Sipulitee on eri asia, siinä sopiva siivun paksuus on puoli senttiä. :)

                            Comment


                              #15
                              Itse suosin ohuita ihan siksi että ne maistuvat paremmalle (pätee varsinkin meetvursteissa).
                              Siis meetwurstista puheenollen Kotivaran mustanpuhuva pötkömeetwursti puolen sentin siivuina -Ah Nam! V*ttuun tuollaiset läpinäkyvät siivut leikkeleissä joutaisi. Toki, näyttää näille paperisiivuillekin olevan oma kannattajakuntansa, eli makuasia sanoi musti kun...ja niin edelleen.

                              Comment


                              • #16
                                Alkuperäinen kirjoittaja jasso Näytä viesti
                                ...ohuita lyö 2-3, että saa makua.
                                Ja minä laitan yleensä puolikkaan.
                                Ne "kaksi ja puoli" menee Audin ylläpitoon. :D

                                Comment


                                • #17
                                  Yleensä nuo ohuen ohuet on vielä just tarjouksessa. Ei paksut. Silti oon ostanu paksuja, niin ärsyttäviä nuo myttyrasiat olleet!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Olisi kiva kun alkaisivat myymään oikeaa kinkkua eikä kinkulla maustettua stanbiloitua suolavettä. Itse äänestän lompakolla ja ostan vain yli 90%:n lihapitoisuuden tuotteita.

                                    Comment


                                      #19
                                      "Seuraavaksi kai juustot ja leikkeleet pitäisi maalata leivälle spraypullosta"

                                      Aikanaan elokuvassa "Blues Brothers" (jonka ehkä jotkut kalkkikset vielä muistavat) Elwood Blues ruiskutti leivälleen spraypullosta sulatejuustoa.

                                      Tämä siis ameeriikan ihmemaassa joskus (ah niin ihanan) -80 luvun alussa.
                                      Ei kai se salamin tunkemin siihen spraypulloon enää nykyään voi mikään vaikea temppu olla (?)

                                      Comment


                                        #20
                                        Kyllä siellä jenkkilässä on margariinitkin olleet spraypullossa yli 30v. Nykyään löytyy kyllä lähikaupastakin sprayrasvaa, lähinnä kai grilli- ja muurinpohjapannukäyttöön.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Ohuen ohuissa kun katsoo paketissa olevaa lihan painoa niin ymmärtää miksi on laitettu sykkyrään, määrä yksinkertaisesti näyttää suuremmalta. Tuntuisi aika naurettavalta maksaa pienestä sadan gramman läjästä yli kolme euroa, moni hotkaisee tuollaisen kerralla jos on nipussa. Vaikka kilohinta onkin sisäfileen luokkaa sitä ei tarvita niin paljon kun antaa makua leivälle. Raskaan työn tekijöille lienee reilumpi määrä ok mutta kaikenlaisille hipsuttelijoille maku on määrää tärkeämpi.

                                          Comment


                                            #22
                                            Alkuperäinen kirjoittaja sami
                                            Ohuen ohuissa kun katsoo paketissa olevaa lihan painoa niin ymmärtää miksi on laitettu sykkyrään, määrä yksinkertaisesti näyttää suuremmalta. Tuntuisi aika naurettavalta maksaa pienestä sadan gramman läjästä yli kolme euroa, moni hotkaisee tuollaisen kerralla jos on nipussa.
                                            Kun ostaa kokonaisen pötkön sen ohkaisen ja köykäisen rypyn sijaan, maksaa murto-osan ja toisaalta sitten tulee aina juuri sopivasti. Saa siitäkin aikalailla ohkaista leikattua, vaatii tosin terävän veitsen ja taitoa.. Itse olen joskus leikannut pötköstä pakasterasiaan siivuja valmiiksi "kiireistä" leipähetkeä varten..

                                            Comment


                                              #23
                                              Hiukan riippuu leikkeleen laadusta, mutta minä laitan mieluummin kaksi ohutta päällekkäin kuin yhden vastaavanpaksuisen yksinään. Niinkuin Ismo sanoi. Sipuliteen taas jätän kauppaan samoin kuin tuotteet, joissa lukee "kevyt" tjsp.

                                              Pakkaajien prosenttilaskukin on muuten mielenkiintoinen. Lihapitoisuus on 97%, rasvaa on 2% ja suolaa 3%. Plus lisäaineet. Osa rasvasta ja suolasta on siis pakkausmateriaalissa?

                                              Comment


                                                #24
                                                Pakkaajien prosenttilaskukin on muuten mielenkiintoinen. Lihapitoisuus on 97%, rasvaa on 2% ja suolaa 3%. Plus lisäaineet. Osa rasvasta ja suolasta on siis pakkausmateriaalissa?
                                                Puhumattakaan metwursteista, joissa lihapitoisuus nousee pitkästi toiselle sadalle - paradoksi? :D

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Alkuperäinen kirjoittaja taski Näytä viesti
                                                  Puhumattakaan metwursteista, joissa lihapitoisuus nousee pitkästi toiselle sadalle - paradoksi? :D
                                                  Paketissa pitäisi olla kyllä kaksi merkintää.. toinen oli joku lihatuotteeksi laskettu tavara joka metukassa on yli 100, mutta lihapitoisuus ei tietääkseni koskaan ole mennyt yli sadan niissä.

                                                  Comment


                                                    #26
                                                    Lihoissa ja tuoremehuissa prosenttiluvut ei suoraan kerro raaka-aineiden suhdetta. Kun vettä otetaan pois liha- tai mehupitoisuus menee yli 100 %.

                                                    Comment


                                                      #27
                                                      Kun vettä otetaan pois
                                                      Kyllä minä olen ne leikkeleet syönyt suoraan paketista leivälle laittaen. En tiennytkään, että ne pitää kuivata ensin ... :-p

                                                      Comment


                                                      • #28
                                                        OT, mutta ohuen ohuet leikkeleet ovat "perseestä". Kuka niitä saa iroitettua siististi yksi kerrallaan?

                                                        Toinen asia on esim HK:n kalkkunaleikkeleen avaamisen jälkeinen " vesiputous" eli kun leikkaat paketin auki niin siitä tippuu vettä keittiön lattialle. Eikä varoitusta ko asiasta ole totesin tänään:)

                                                        Comment

                                                        Working...
                                                        X