Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audin myyntijohtaja Kiesi naisihanteistaan (Kaikki keskustelu aiheesta)

Collapse
Tämä aihe on suljettu.
X
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Audin myyntijohtaja Kiesi naisihanteistaan (Kaikki keskustelu aiheesta)

    Yritin kerätä tänne kaiken keskustelun, kun softabugi iski pahaan paikkaan kesken lukkojen, siirtojen ja linkitysten. Jos vaikka nyt pysyisi kasassa.
    - jasso

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Millainen on Audi-miehen ihannenainen? Vastaus: koulutettu, korkeita korkoja käyttävä paidansilittäjä, joka pitää miestä hyvänä, mutta ei pärjää johtajana.
    Lähde: Esko Kiesin haastattelu Anna-lehdessä jota Ilta-Sanomat repostelee. Muitakin mielenkiintoisia kommentteja näytti olevan kuten tämä:

    "Tarvitsen naista yhä enemmän sellaisiin asioihin, joihin nainen on tarkoitettu, kuten pitämään miestä hyvänä ja olemaan haluttava. Nykyään minulle on hyvin tärkeää, että minulla ja naisellani on paljon yhteistä, esimerkiksi samantasoinen koulutus ja arvomaailma. Arvostan myös suuresti sitä, että nainen silittää paitani, tässä eleessä on paljon symboliikkaa", hän kuvailee.
    Luulen että tuo kertoo enemmän Kiesistä henkilönä kuin yleisesti Audilla ajavista mutta kyllähän nuo aika mielenkiintoisia kommentteja ovat.

    Edit: Hesarikin noteerasi tämän. Sekä IS:n että HS:n keskustelupalstalla on aika reilusti kommentteja aiheeseen liittyen..
    Viimeksi muokannut TeroPee; 2.9.2009, 07:34. Perustelu: Otsikko oikeaksi (oli myyntipäällikkö)

  • #2
    Jos myyntijohtaja firman nimellä tuollaista kertoo, niin tottakai takana on suuri selvitys kohdemarkkinoista ja analyysi millaisille asiakkaille tuote on suunnattu ja mistä asiakassegmentistä voidaan luopua, koska he eivät sovi tuotteen imagoon.

    Comment


    • #3
      Joopa joo. Mitäs kun mä tykkään itse silittää paitani? Siksikö saan marmorilla niin hemmetin huonoa palvelua?

      Tämän kommentin lisäarvo keskusteluun on tasan nolla, mutta sapettaa vaan nuo Kiesin lausunnot melko lailla.

      Comment


      • #4
        Tämä Kiesi taitaakin olla melkoinen sovinisti.

        En kyllä ainakaan itseäni tunnista jutusta, vaikka Audilla ajellaankin.

        Comment


          #5
          Jummijammi, onko nyt rinkeleistä luovuttava? Minäkin silitän (ainakin useimmiten) itse paitani Laurin tavoin. Toisaalta sen takia ne on niin rypyssä ... :-p

          Kävin joskus vuonna kypärä koeajamassa Kiesin 200 tq:ta ihan ostoaikeissa, ei se silloin mistään paidan silittämisistä kysellyt. Vaikka oli silloinen rouva mukana.

          Comment


            #6
            Mihinkäs se alkuperäinen ketju hävisi missä tätä lausuntoa kommentoitiin? Piti siihen juuri itse kirjoittaa niin oli hukkunut. Eikö toimintatapa ole se että lukkoon ja uudelleenohjaus?

            Sanotaan näin että aika poliittisesti epäkorrekti lausunto Kiesiltä. Tuo johtamisasia on kyllä toimittajan toimesta ilmeisesti irroitettu asiayhteydestään.
            Toki itsekin olisin mielissäni jos naiseni käyttäisi useammin korkokenkiä ja silittäisi paitani, mutta harvemmin tuota tapahtuu. :)

            Comment


            • #7
              Hyvin huomaa miten eritavalla asian HS ja Iltasanomat asiaa uutisoivat.. ;)

              Tuntuu herättäneen keskustelua monessakin verkkomediassa ja uskon että päivän edetessä senkuin kiihtyy. Onhan noissa hänen henkilökohtaisissa ajatuksissa ja näkemyksissä totuudensiementäkin, joskaan ne eivät ole poliittisesti korrekteja.
              Varsinkin kun esim. A3 on luokassaan halutuimpia naisten keskuudessa. Mielenkiintoista nähdä vaikuttaako tämä myyntiin jollain tapaa.

              Harva mies sanoo ettei koroilla kopsutteleva nainen näytä yhtään paremmalta kuin tasapohjaisilla kävelykengillä taapertava sisarensa. Tai tyylikkäät kevytmetallivanteet näyttävät huonommilta kuin mustat ruosteiset peltivanteet.
              Paidan silityksestä voin myös yhtyä Eskon näkemykseen, siinä on tietynlaista symboliikkaa, näin nainen voi osoittaa rakkauttaan ja haluaan huolehtia että miehellä on hyvä olla. Itse olen kuitenkin paitani silittänyt kun se on mielestäni hauskaa puuhastelua (ja osaan sen paremmin kuin Rouva).
              Johtajuus asiasta kaikilla on omat näkemyksensä ja siitä voi kiistellä maailman tappiin asti ja haukkua toista sovinistiksi, tasaarvointoilijaksi tai joksikin muuksi, milloin mitenkin päin. Totuus on kuitenkin se että toisista ei ole johtajiksi ja toisista on, sukupuolesta riippumatta.

              Myrsky vesilasissa ja sanotaan että kaikki julkisuus on positiivista.
              Viimeksi muokannut Vänni; 3.9.2009, 14:31. Perustelu: pieni tarkennus

              Comment


              • #8
                Siinä taas näkee Iltasatujen empiirisen tutkimuksen laajuuden. Kun myyntijohtaja vastaa, ni tottakai se pätee kaikkiin muihinkin. Kai se on oltava samaa mieltä, kun tämänhetkinen auto sattuu olemaan Audi=)

                Comment


                  #9
                  Tuli meiliin koko artikkelikin pdf-muodossa.
                  Attached Files

                  Comment


                    #10
                    Lisää löylyä kiukaalle pomolta - VV-Auton toimitusjohtaja pahoittelee Audi-pomon puheita naisista

                    Comment


                      #11
                      Helv. huonoa pr:ää edustamalleen merkille ja organisaatiolle. Taitava puhuja olisi voinut mainita asiat siten että tätä tekstiä vastaava mielikuva syntyy rivien välistä, vaikka itse teksti olisikin korrektia. Tässä on valitettavasti VV:n johdolla vakavan pohdinnan paikka, jonninjoutavasta jutusta syntyi ikävä kriisitilanne. Onkohan tuo haastattelu tehty saunaillassa tai illallispöydässä "parin" rentouttavan jälkeen?

                      Edit: The Fast Show'ssa on hahmo nimeltään Swiss Toni: http://www.youtube.com/watch?v=0F0UsqnuBss

                      Comment


                        #12
                        Voi hellanlettas taas. Tuo VV-auton vastine päinvastoin lisää turhaa keskustelua yhden miehen mielipiteistä ja siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Olisi vaan pitänyt turpansa kiinni, niin tuo olisi käsiteltykin yhden henkilön mielipiteenä.

                        Comment


                          #13
                          Taitaa olla Kiesin naarasmaku peritty venäläisiltä.

                          Aika epätyylikäitä lausuntoja, sanoisin..

                          Comment


                            #14
                            Tästähän kehittyy kunnon kriisi. Mitähän tuo Lahti on Kiesin päänmenoksi keksinyt? "Aijai pikku vintiö!"?

                            Comment


                            • #15
                              En allekirjoita Kiesin mielipiteitä kaikkia, mutta ajatellaanpa asia toisinpäin. Jos kyseessä olisikin ollut nainen, joka kertoilee miehistä samaan sävyyn ja tapaan. Nousisiko asiasta moinen haloo?

                              Comment


                                #16
                                Vaikuttaa siltä, että haastateltava ei oikein ole tajunnut, että kaikki jutustelu sen toimittajan kanssa on osa sitä haastattelua ja päätyy lehteen. Toimittaja puolestaan ei ole ymmärtänyt oikein keskustelun tunnelmaa ja sanankäänteitä, vaan käsittänyt yhden irrallisen heitetyn lauseen koko keskustelun pääideaksi ja vääntänyt juttunsa sen pohjalta.

                                Joko noin, tai sitten kaveri on julkisesti aidosti vain sika.
                                Viimeksi muokannut jasso; 1.9.2009, 14:44.

                                Comment


                                • #17
                                  Joko noin, tai sitten kaveri on julkisesti aidosti vain sika.
                                  Ainakin on nyt julkisesti saavuttanut sovinistin/sian leiman ja maineen. Mutta toki tässä joutuu miettimään mikä on toimittajan aikaansaamaa leimaa ja onko kyseessä kenties harkittu markkinointipuffi.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Noh noh. Tuo jasson viimeinen s-alkuinen sana lienee ylimääräistä.

                                    ja quattro on oikeassa, jos tämän kaiken olisi lausunut joku nainen miehistä, niin silloin häntä pidettäisiin vahvana naisena joka vihdoinkin uskaltaa sanoa monen naisen ajatukset ääneen, niiden jotka ovat pelänneet tulevansa leimatuksi yltiöfeministeiksi. Kun se sohvalla pyöristyvä ukko ei kiinnosta pätkääkään ja nainen itse pitää itsestään huolta ja haluaa näyttää hyvältä, niin haluaisi myös rinnallaan olevan miehen näyttävän hyvältä. (ja saada osakseen muiden naisten (perus)kateellisia katseita)

                                    Yleisesti jos katsotaan 59 vuotiaan johtajan maailmankuvaa niin eiköhän siinä olla suurinpiirtein linjassa kansan syvien rivien kanssa. Ja tässähän puhutaan edelleenkin naisIHANTEESTA. Uskoisin että aika moni kuuttakymppiä lähestyvä mies pitäisi ihanteena että puoliso olisi nuorempi, kaunis, edustava, seksikäs, naisellinen, haluttava ja haluaisi miellyttää miestä vaikka sitten silittämällä paidat ja pitämällä kodin siistinä (tai huolehtisi että joku sen siivoaa). Ei tässä minusta edelleenkään ole mitään uutiskynnystä ylittävää.

                                    Comment


                                      #19
                                      Nyt odotamme siis myyntipäällikön vaihtumista naiseksi, joka "korjaa kaikki virheet" ja tekee Audista myös "menestyvän itsenäisen bisnessnaisen auton" suurin kampanjoin.

                                      Sovinistihan on paha sana, mutta feministi mielletään jotenkin hyväksi. Feministi ajaa tasa-arvoa, sovinisti on sika, vaikkakin molemmat tarkoittavat oikeasti yhtälailla vastakkaista sukupuolta halveksivaa henkilöä.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Samaa mieltä Antonin kanssa. Kaikki naiset pitävät feminismiä hyvänä asiana ja miehiä taas hävettää myöntää olevansa sovinisti vaikka asia on todellakin aivan sama asia..

                                        Comment


                                        • #21
                                          Voihan elämä sentään :D
                                          http://www.adressit.com/audinmustamaalaajaeskokiesi

                                          Comment


                                            #22
                                            Voi kurjuuksien surkeus, enää ei auta edes t44 kun Kiesin Esko on näin suomalaisen naisen tasa-arvoa loukannut ja Audin maineen pysyvästi pilannut.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Kyl meitsi on aika pitkälti samoilla linjoilla. Muijalla on kodinhoito ja mulla sitten muut hommat. Jos se ei sovi niin ovi on aina ollut samassa paikassa. Onko se sitten sovinismia? Toki voishan se olla eri asia jos muija olis ammatiltaan mekaanikko, mutta ei ole.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Muijalla on kodinhoito ja mulla sitten muut hommat. Jos se ei sovi niin ovi on aina ollut samassa paikassa. Onko se sitten sovinismia?
                                                Vastaus: On ;)
                                                On ajattelematonta Kiesin asemassa lausua julkisesti omia mielipiteitään jos ne ovat jonkin ryhmän mieltä loukkaavia, varsinkin kun ne ovat niitä omia ajatuksia jotka ei välttämättä muille kuuluisi. Jos Esko kuitenkin esiintyy jutussa audin myyntijohtajana ja kun kyse on vahvasta brändistä jonka takana on varmaankin toisenlaiset arvot kuin mitä jutussa kerrotaan niin ei oikeen osunut napakymppiin tuo haastattelu. Toisaalta nyt tiedän kuka on Esko Kiesi, olisiko tuo ollut sittenkin vain kansalle esittäytyminen, siinä onnistui!

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Eikö se ole aina jotakin ????smia kun haukutaan vähemmistöä? (rasismia, sovinismia, talibanismia, etc.)

                                                  Minun tietojen mukaan pallolla on 51% naisia ja 49% miehiä.

                                                  Anteeksi kommenttini. :-)

                                                  Comment


                                                  • #26
                                                    Alkuperäinen kirjoittaja jasso
                                                    Toimittaja puolestaan ei ole ymmärtänyt oikein keskustelun tunnelmaa ja sanankäänteitä, vaan käsittänyt yhden irrallisen heitetyn lauseen koko keskustelun pääideaksi ja vääntänyt juttunsa sen pohjalta
                                                    Eihän sitä muuten toimittajaksi pääsisikään ;)

                                                    Johan tuosta tuli radiossakin, että tämä juttu on herättänyt kiihkeää keskustelua foorumeilla.

                                                    Comment


                                                    • #27
                                                      Tässä tilanteessa me VHM:t jo ollaan, täytyy olla todella tarkkana tosiasioidenkin sanomisen kanssa, tai heti lyödään sovinistin tai rasistin leima otsalohkoon. Tasa-arvo on nykyään sitä, että jos olet valkoihoinen, oikeakätinen heteromies ja maksat veroja, olet kaikkein turvattomin olento tässä maassa.

                                                      Sen verran on tässä kolmen kympin lähestyessä tullu jo elämän realiteetteja kohdattua, että tiedän ettei loputtomalla kumartamisella jää akkojenkaan suhteen ku paskaa käteen...

                                                      Tokihan nuo lausunnot oli ajattelemattomia, mutta vain siinä suhteessa, että jokainen tietää kuinka tuollaisten tosiasioiden sanomisesta nousee tässä maassa hirveä haloo, ja tämä vielä puhujan asema huomioon ottaen. Muistetaan, että kysehän oli sitä paitsi vain IHANTEESTA... Minunkin ihanne on, että nainen silittää paitoja korkokengissä, tuo jääkaapista kylmän oluen ja antaa BJ:n. Minkäs minä sille voin?

                                                      Pahinta on, että tuota sovinismin leimaa heiluttelee jo omat lajitoveritkin. Herätkää miehet!

                                                      Kliks (.pdf, 0,5Mb)

                                                      Comment


                                                      • #28
                                                        Kun luki tuon koko jutun, niin siitä ei tullut niin sovinistinen vaikutelma kuin HS:n tai iltalehtien juttujen perusteella, joihin oli poimittu sopivasti provosoivia irrallisia lauseita tuosta jutusta.

                                                        Kiesi nyt kuitenkin kertoo tuossa vain oman naisihanteensa ja oman näkemyksensä/ subjektiivisen kokemuksensa naisista työelämässä. Toki pitäisi harkita kommenttejaan kun kuitenkin jutussa tulee hyvin esille yritys, jossa hän on töissä. Iltapäivälehdet ja HS(jonka jutut on nykyään monesti seiskan tasoa) ovat uutisoinnillaan onnistuneet tekemään kärpäsestä härkäsen. Juttu oli mielestäni kuitenkin vähän "pilke silmäkulmassa" tehty.

                                                        Comment


                                                          #29
                                                          Kauppalehti -> Tässä Audi-pomon aiemmat räväytykset

                                                          Comment


                                                            #30
                                                            Alkuperäinen kirjoittaja Jonsku__87 Näytä viesti
                                                            Hehe.

                                                            Hyvä adressi. Sieltä löytyy Esko Kiesin oma nimiki pari kertaa.

                                                            Myös Saddam Hussein näyttäs puoltavan adressia :)

                                                            Comment

                                                            Working...
                                                            X