Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Hääautolle tarvetta 22.8.09

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Hääautolle tarvetta 22.8.09

    Olisimme hääautoa vailla. Naimistapahtuma otsikon ilmoittamana päivänä ja se tapahtuu Joutsenossa. Matkaa tulisi Joutseno - Lappeenranta -välillä ~20 km.

    Haussa olisi näyttävä uudehko auto X tai sitten joku todella wanha kapine, tyyliin 30-40-lukua. Audi olisi tietysti sydäntä lähellä, mutta näyttävät (muuten kuin omissa silmissä) Audit on melko vähissä. Vaikka pihassa olis MTM-räpelletty uusi RS6, vieraat ihmettelevät, että "mitä se Nuutinen kuolaa tuota farmaria, olis nyt paremmankin voinu valita". Joten kriteerit voisi Audin osalta täyttää esimerkiksi:

    S5
    uusikoppainen S8
    ässäcabrio B6 ->
    uusi TT
    R8 (onpa helppo...)
    jne

    Ei-rinkelien kohdalla voisi olla esimerkiksi:

    Porsche 911/Cayman/?
    BMW M5
    Ferrari :)
    jne
    jne

    Ymmärrätte varmaan, että mitä ajan takaa. Mitään bensalle haisevaa, 7-metristä helmoista ruostunutta amerikkalaista jäteöljyvatkainta ei tuoda lähellekään juhlapaikkaa. Sen vuoksi rima on hieman korkealla. Eli jos vanhaan suuntaan mennään, niin sitten tosiaan mennään vuosikymmenissä paljon kauemmas.

    Ei-perhemallien osalta vaikeutta tuo se, että tilaa ei juuri kahta penkkiä enempää ole ja ymmärrän sen, ettei kaikki halua autoaan lainata tuntemattomalle tai vähemmän tuntemattomalle. Puolustuksekseni voin kyllä sanoa, että autolla ajetaan siirtymä fiilistellen eikä mitään revittelyä vieraalla autolla. Sen voin luvata.

    Jos joku haluaa auttaa meitä mäessä ja tarjota autoaan kuskin kera tai ilman tai tietää jonkun, jolta voi kysyä, niin ilmoittakaa ihmeessä. Hommasta tietysti korvataan kaikki kulut ja maksetaan käypä korvaus.
Working...
X