Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Ostin Audin.. väärät speksit?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ostin Audin.. väärät speksit?

    Enpä parempaa paikaka keksinyt tähän kysymykseen...

    Aloitin 2-3vko sitten etsimään itselleni ruottista Audin A6 Avanttia 1.8T moottorilla. Hyvin pikaisesti blocket.se hakukoneella sopiva löytyi. Kuvista koetettiin hakea että minkä mallinen automaattiaski (tomaattia hain) autossa on, tip vai multi-tronic. Liike ilmoitti että multitronic ja päivitti sen myös sivuilleen. Ostin auton, auto saapui turkuun, kaupat tehty.. auto tyydyttää muuten täysin mutta eipä se aski multitronicci ole, aivan tavan tiptronic.

    Kelle nyt tässä kannattaa sitten alkaa vittuilemaan? Autoliikkeelle? Välittäjälle? (reilun tuntunen kaveri, selkeesti ei tienny mistä laatikosta kyse), tullista 1900% alennus?

    Mitä seuravakas? Auto on uidun jees, en halua missää nimes perua kauppaa mut luvattu mitä luvattu ja autoliikkeen sivut on talletettu jne, mutta kun sanaakaan ei ruottia osaa niin onpa kiva alkaa räyhää?

    Auttakaa miestä ylämäess.

    #2
    Jos haet forumilta juttuja multista niin olet kohta ihan tyytyväinen että autossasi onkin tippi..

    Vähän myöhäistä tietenkin nyt mutta olisit voinut pyytää myyjältä vaihdelaatikon kirjainkoodin huoltokirjan kannesta ja varmistaa itse sen perusteella laatikon mallin.

    Jos olet tyytyväinen autoon muuten niin yritä unohtaa "väärä" laatikko ja ajele hymy korvissa. Kulutuksessa taidat hiukan hävitä ja siinä että tippi vaihtaessaan aiheuttaa pienen nykäyksen jota multilaatikossa ei ole. Moni kyllä pitää multia käytetyssä autossa riskinä ja olisi päinvastaisessa tilanteessa (haussa tippi, tuli multi) aika hiilenä.

    Comment


    • #3
      Onhan tuossa selkeä virhe myyjän osalta, mutta jos olet autoon muuten tyytyväinen ja se tipaski kelpaa, niin koeta neuvotella vaikka pieni alennus/korvaus asiasta, näin jälkikäteen.

      Comment


        #4
        Minä näen asian niin, että tämä on nyt vain hyväksyttävä. Se on se riski, minkä otat siitä, että säästät hinnassa kun tuot kauempaa.

        Teoriassahan ihan kaikki oikeudet pätevät yhä, mutta käytännössä välittäjän kautta auton haettaminen ulkomailta torpedoi aikalailla valitusmahdollisuudet. Varsinkaan, kun kielimuurikin on vielä ylitettävänä.

        Minä näen kaksi vaihtoehtoa; joko pidät ja nielet ne pienet pettymykset, tai laitat saman tien myyntiin ja minimoit tappiot.

        Comment


        • #5
          Khyl meitille tuli uusi moottorinohjauslaatikko joskus aikoinaan vaikka toi mannelavetti oli ostettu mutiasilta hampurin häkistä...

          Comment

          Working...
          X