Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kokemusia Streettuningcar.netistä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Kokemusia Streettuningcar.netistä

    Elikkäs kyseisestä kaupasta tuli tilattua joulukuun lopulla takavalot A4:n. Valot maksoin heti tilauksen jälkeen, ja jäin odottelemaan valojen toimitusta. Vuoden vaihteen jälkeen firmasta soitettiin, että kyseiset valot ovat poistuneet valmistajan valikoimasta ja näin ollen niitä ei pystytty toimittamaan, mutta he tarjosivat samaan (99e) hintaan melkein samanlaisia valoja. Sain puhelimessa kuvauksen vastaavista valoista, ja kerroin että otan ne valot, että ei muutaku tänne vaan. Puhelun loppumisen jälkeen firmasta soitettiin uudestaan ja kerrottiin että maksuani (maksettu siis 22.12.08) ei heidän tilillään näkynyt.

    Kerroin tarkistavani vielä omasta tiliotteesta tilinumerot ynnä muut että rahat varmasti oikealle tilille olivat lähteneet,ja olivathan ne, ei vaan kuulemma heillä näkynyt.

    Asia sitten oli sijoillaan pari päivää omista työkiireistäni johtuen, mutta otin seuraavalla viikolla yhteyttä firmaan puhelimen välityksellä.

    Nyt puhelimessa oli eri kaveri kuin aikaisemmin, ja kun kyselin ovatko rahani kenties jo tulleet heille, tämä kaveri kertoi että ei ollut juuri sillä hetkellä toimistolla, että jos soittelisin vaikka huomenna. Ja minähän soitin.

    Rahat näkyivät heidän tilillään, ja kun kyselin että voisiko niitä vastaavia valoja nyt saada lähtemään minullepäin, kaveri rupesi selvittämään varaston tilannetta. Kun sitten kaveri soitti minulle että tämmöset ja tämmöset valot löytyy, pyysin häntä lähettämään minulle sähköpostiini kuvat, koska olin juuri silloin kaupassa enkä nettiin näin ollen päässyt. Kotiin mentyäni tarkistin sähköpostin ja siellähän oli linkki kyllä valmistajan sivuille,mutta linkki ei toiminut. Tässä vaiheessa lähetin sähköpostin firmaan että laittasivat suoraan kuvat liitetiedostona sähköpostiini niistä valoista,mitä heillä on hyllyssä/nopeasti saatavilla tuohon maksamaani 99euron hintaan, mutta vastausta ei ole kuulunut.

    Onko muilla kokemuksia tämän firman kanssa asioinnista? Minusta rupeaa tuntumaan ettei ole kaikki kohdallaan kun tuommosta säätämistä on kaupankäynti.

    #2
    Itselläni ei ole eikä tule, mutta tossa jotain

    http://keskustelu.suomi24.fi/autoilu...view_mode=flat

    Sekä BTCF.fi forumissa on aika paljon juttua tuon firman toiminnasta, eikä ole kehumista...

    Comment


      #3
      Joskus vuonna 2005 ostin sieltä nuorisopuskurin, rahat meni ja tuote tuli viikon sisällä. Ei valitettavaa.

      Comment


        #4
        Rapeeseen tuolta itse ostin urkin kuitukyljet, ihan ok toimi homma.

        Comment


        • #5
          Joskus jotain nuorisovermettä ollaan tuolta tilattu projektiin. Ihan ok tuli tuotteet. Laatu niin ja näin mutta muokattavaksi ne meni joka tapauksessa.

          Comment


          • #6
            Noniin, elikkäs nyt ottivat yhteyttä, ilmoittivat että valoja on saatavana tilauksesta, 2-3 viikon toimituksella, ja tarjosivat myös rahat takaisin-vaihtoehtoa. Tyydyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon, jännityksellä odotan kuinka homma toimii.

            Comment


              #7
              Joskus tilasin takavalot ja valomaskia tuolta, otin ja maksoin tavarat. Eikä ole vieläkään näkynyt matkahuollossa, vaikka sinne laittoivat ne menemään. Ei ollut isoista summista kyse, mutta periaatehan se ratkaisee.

              Hassua sitten, tyypillä bemareita jatkuvasti nettiautossa myynnissä ja taisihan se olla dti-lehdessä jonkin bemarinsa kanssa kehuen miten paljon rahaa meni autoon tjsp. Mut en todellakaan suosittele. Puhelinpalvelukin ihan perseestä.

              Comment


              • #8
                Tuohon voin kyllä Härskin kans yhtyä et puhelinpalvelu on ihan perseestä. Kaveri puhuu niin helevatan nopiaa ja epäselvästi et meinaa kyllä tulla niitä kommunikaatiokatkoksia...

                Ja asenne on mielestäni erittäin ylimielinen ja jopa agressiivisen oloinen.

                Comment


                • #9
                  Itte tilasin tuolta kans noita mainittuja "nuorisomallin" osia mm. puskurin, spoikan ja sivuvilkut.

                  Puskuri ja spoikka tulivat noin kuukaudessa mutta vilkkuja ei ole vielä näkynyt koska olivat hyllystä loppuneet.
                  Koitin kysellä milloin mahdollisesta ovat tulossa niin vastaus oli vain että ovat loppu hyllystä :D Kai ne sieltä tulee ;)

                  Päällisin puolin on ainakin puskurissa hommia. Pinta korkannut muutamasta kohtaan että joutuu vähän korjaamaan. Suurinpiirtein kävi paikoilleenkin kun sovitin.

                  Puhelinpalvelusta ei kyllä hirveän hyvää palautetta voi antaa ku vilkuista koitin kysellä. Johtuiko sitten pienestä kielimuurista :)

                  Korinosissa kyllä hinta-laatu suhde iha kohillaan mun mielestä.

                  Comment


                  • #10
                    Nonniin, rahat tulivat takaisin. Täytyykin nyt ruveta etsimään muualta..

                    Comment

                    Working...
                    X