Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Vartioitu parkki Tallinnassa?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Vartioitu parkki Tallinnassa?

    On tarkoitus lähteä Tallinnaan hakemaan juomasatsia vaimon siskon häihin. Tuli mieleeni, että onkohan täällä Tallinnan tuntijoita jotka osaisivat neuvoa mistä kannattaa etsiä autolle vartioitua parkkipaikkaa?? Kohtuuhintainen saisi tietysti olla, mutta ei hinnallakaan loppupeleissä suurta merkitystä ole, kun omavastuu varkaustapauksessa on suoraan sanoen sikamainen..
    Viimeksi muokannut KuiKelo; 20.1.2009, 21:36. Perustelu: typoja..

  • #2
    Itse olen pitänyt Viru hotellin edessä, kettingin takana, aina on säilynyt. Vartija siinä ihmettelee ohikulkijoita.

    Comment


    • #3
      Stockan alakerrassa vartioitu parkkihalli josta lyhyt matka Sikupillin Prismaan viinaostoksille. Halpakin taitaa olla tuo parkkihalli...

      Comment


        #4
        Mihin tarvitaan vartioitua parkkia siellä? Kadun varret on väärällään kalliita autoja nykyään.
        Huolestuneempana jätän autoni kadun reunaan Hesassa kuin Tallinnassa.

        Comment


        • #5
          Pitää kompata Ollia eli juuri näin - Joka kesä tulee Virossa reissattua ja nykyään en aina edes jaksa ovia laittaa lukkoon, kun oma menopeli on aivan köyhien auto sielläpäin maailmaa.

          Viime kesänä Pärnun keikalla olis voinut keskelle toria jättää auton ovet levällään parkkiin ja ketään olis kiinnostanut. Joka teinixillä oli uudehkot 740 bemarit ja jokapuolella pyöri toinen toistaan hienompia kärryjä mm. R8ja, Ferrareita ja Bentleytä. Jos tuli joku foorti tai joku alle A8 audi vastaan, niin se oli järestään Suomen kilvissä.

          Comment


            #6
            Alkuperäinen kirjoittaja KuiKelo Näytä viesti
            On tarkoitus lähteä Tallinnaan hakemaan juomasatsia vaimon siskon häihin. Tuli mieleeni, että onkohan täällä Tallinnan tuntijoita jotka osaisivat neuvoa mistä kannattaa etsiä autolle vartioitua parkkipaikkaa?? Kohtuu hintainen saisi tietysti olla, mutta ei hinnallakaan loppupeleissä suurta merkitystä ole, kun omavastuu varkaustapauksessa on suoraan sanoen sikamanen..
            Tuo on asia reissu ja katso ettei ainakaan juomia pöllitä. :)

            Noo, tuskinpa tosiaan siellä niin innolla isketään autoihin kuin täällä Suomessa.

            Comment


            • #7
              Me ollaan kerran oltu omalla autolla Virossa, tai no omalla ja omalla. Vuokrapakulla oltiin haalimassa rakennusaikaan tavaraa.

              En tiedä oliko vaikutusta isoilla Hertzin tarroilla mutta sisälle olivat menneet yöllä hotlan parkkiksella, niin siististi että ensin kävi mielessä onko jääny ovet lukitsematta.
              Kaikki arvokkaat oli onneksi otettu hotelliin mukaan, takana oli vaan Kiillon vedeneristeitä jotka ei ollu kelvannu.

              Soitin ei ollut kelvannut, eikä mikään muukaan.

              Jäi siitä fiilis, että tästä lähin Viroon mennessä ajan kyllä vartioituun parkkiin.

              Comment


              • #8
                Joo onhan siellä niitä loistoautoja.. Kuitenkin tutun porukan tavallinen tila-auto kelpasi pitkäkyntisille huutaen.. En itsekään välttämättä epäile että olisi jotenkin turvattomampi paikka kuin esim. Helsinki. En vaan halua riskeerata yhtään kun omavastuu on 25%.

                Comment


                • #9
                  Marsua käytiin hiljattain Tallinnassa "tankkaamassa" ... Ammattilaisreissulla ei tarvi Tallinnassa montaa tuntia hukata, eikä montaa sataa metriä ajella. :) Tallinkin terminaalista pari sataa metriä Super-Alkoon ja heti terminaalin vieressä on parkkipaikka, jossa on pysäköintilaskutus perinteisesti kopissa. Mitään varsinaista riskiä ei ole autoa siinä seisottaa pari tuntia.

                  Comment


                    #10
                    Kaverin transporter yritettiin keikata viime vuoden kesällä Sikupillin pihassa, mutta olivat liian hätäisiä, kaveri oli vasta hakemassa kuormaa sisältä :)
                    Työkalupakki yms. pienempää tarttui jamppojen mukaan, eivät saaneet kuitenkaan käyntiin. Rikkoivat kuitenkin virtalukon, että tarvittiin vähän jumppaa, että saivat kulkineen tulille...

                    Virun edessä parkkipaikka on kokemukseni mukaan tosiaan melko turvallinen mutta vähän ajoituksesta riippuen vapaita paikkoja harvoin ja onhan Virun vieressä iso maksullinen parkkitalo, jossa väijy.

                    Etäisesti asiaan liityen: luin artikkelin Virolaisesta sanomalehdestä tässä taannoin, jossa oli käsitelty autovarkauksia. Varastetuin automerkki Virossa oli Audi. Kaipa alan miehillä on konstit ohittaa ajonestot?

                    Comment


                    • #11
                      Varastetuin automerkki Virossa oli Audi.
                      Niinpä..niinpä.. Luulen, että haetaan setti Sikupillistä. Sitten auto parkkiin tuonne Monsterin mainitsemaan Stockan parkkiin siksi aikaa, kun pyöritään kaupungilla.

                      Comment


                      • #12
                        Eikös tuo Viinaranta eli Superalko olisi kaikista kätevin paikka hakea viunakset? Onkohan se nyt kolme käännöstä perille kun satamasta ajaa pois, ja kamat saa tilattua etukäteen rukkilavalle kelmutettuna jos niin haluaa.

                        Tuollainen "ammattilaisreissu" tehtiin kaverin kanssa ihan kylmiltään ja sen kummempia suunnittelematta. Tallinnan päässä ehdittiin olla sellaiset pari tuntia, ja koko aika meni lastatessa viinaa pakettiauton perään. Aikataulut toimi melko hyvin: ajettiin lähes suoraan takaisin laivaan sisään kun oltiin valmiita. Parilla tonnilla tuli tavaraa eikä Suomen päässä tullimiehet kovasti tykänneet kuormasta, mutta päästivät sitten menemään. Ensi kerralla täytyy vetää vielä paremmaksi ja ottaa valmiiksi käärityt lavat.
                        Viimeksi muokannut Mike Beuf; 21.1.2009, 11:38.

                        Comment


                        • #13
                          Kannattaa tehdä homma niin, että ensiksi kiertää sitä kaupunkia auto parkissa ja vasta lopuksi hakee nuo viinakset. Itse olen pyrkinyt noudattamaan aina isäni ohjetta, että Suomen kilvissä olevaan autoon ei kannata jättää sisälle mitään tavaraa jos sen parkkiin jättää. Oli se auto sitten vaikka lommoinen lötkö, niin jokainen kauppakassi on varkaalle uusi tsäänssi.

                          Vaikka auto olisi uudempikin, niin nykyään en ainakaan itse pelkäisi auton vientiä, koska Virossa tosiaan on tuo autokanta "vähän" parempi kuin täällä pohjolassa. Murtautumisen sen sijaan suorittavat yleensä ihan eri porukat kuin tuon koko auton varastamisen. Ei se seuraavaa annostaan silmät kiiluen odottava narkkari tee sillä uudehkolla aanelosella mitään, mutta ne olutkorit kyllä kelpaavat.

                          Itsellä/perheellä on kyllä soitinta viety ja takakonttia tyhjennetty, mutta yhtään autoa ei ole kokonaisena ikinä niistetty. Ja kyllä ne soittimet on lähteneet ihan yhtälailla niin Viron- kuin Suomenkilpisestäkin autosta.

                          Eli terveellä järjellä kun tuolla liikkuu, niin hyvä tulee. Noita vartioituja parkkeja en ole ikinä käyttänyt enkä näe siihen kyllä mitään aihetta, ellei nyt mitään Bentleytä halua jättää Lasnamäelle yöksi parkkiin.

                          Kaukana ollaan jo siitä 90-luvun villistä lännestä mikä tuolla itsenäistymisen jälkeen vallitsi...

                          Tuolle Sikupillille on vaihtoehtona myös Rocca al Mare:n kauppakeskus, josta löytyvät myös sekä Prisma että Rimi ja n+1 muuta kauppaa. Satamasta tuonne ajaa about saman verran kun Sikupilliin, kun ei joudu keskustassa sompailemaan. Ajo-ohjeet tuolta: http://roccaalmare.ee/?op=body&id=81. Audimiehille lisäksi se etu, että Reval auto sijaitsee samassa paikassa, joten voi käydä ihastelemassa vaikka R8:ia. :)

                          Comment

                          Working...
                          X