Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Lentoliput

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Lentoliput

    Mietin sellaista asiaa kun täytyisi mahdollisesti perua lentolippu jos se on edes mahdollista. Tässä tapauksessa lippu on varattu Lufthansalle helmikuun puoleen väliin. Ihan perus turisti-luokan lippu on kyseessä. Onko kenelläkään tietoa pystyykö tälläisissä tapauksissa lentoa perua ilman älytöntä korvausta? Luftwaffen asiakaspalvelu puhuu vain englantia niin ajattelin ensin hieman koputella jäätä ennen kun ryhtyy soittelemaan. Kiitos avusta jo etukäteen.

  • #2
    En tiedä eritysesti Lufthansasta mutta käsittääkseni normmalisti turisti llipun voi perua, jotai kustannuksia siitä tietenkin tullee. Tavallinen turisti lippu ei kuitenkaan yleensä ole se havin ja nämä erikoishintaiset liput ovat yleensä sellaisia että muutoksia tai peruutuksia ei voi tehdä.

    Comment


      #3
      Ja kun vielä aikaa lähtöön on noinkin reilusti, niin en usko että kustannukset nousevat kovinkaan suuriksi. Tosin joka lentoyhtiöllä on omat sääntönsä.

      Comment


        #4
        Onpas täällä optimisteja. Riippuu toki lipusta, mutta nykyään moni ostaa webistä liput halvimmalla hinnalla. Niitä ei sitten peruuteta tai muuteta toiselle henkilölle kuin ehkä kuolintodistusta vastaan. Mutta toivotaan, että saat muutettua.

        Comment


        • #5
          Kävin sitten lentokentällä kysymässä ja peruuttaa voi, mutta takaisin saa vain sen vero-osuuden mikä tässä tapauksessa on 90?. Eli takkiin tulisi noin 200?. Lähtö ja tulupäivää voi siirtää, mutta sillon tulee kustannuksia 55?.

          Comment

          Working...
          X