Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi TT 1.8TFSI 2008

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi TT 1.8TFSI 2008

    Olen aikeissa ostaa kyseisen menopelin, auto oli koeajossa ja hyvältä vaikutti! Onko kenelläkään vielä kokemuksia tästä mallista, tuo 1.8tfsi kone taidettiin lanseerata vasta viime kesänä?

    Entä muita kokemuksia uusikorisista tt:eistä?

  • #2
    Noh, kun kerran kokemuksia ei muilla? ollut niin laitoin auton tilaukseen! :) Nyt vaan odotellaan sitten kuumeisesti uutta TT:tä! Voin laittaa kokemuksia sitten kun auto saadaan ajoon...

    Comment


    • #3
      Kuulostaa hyvältä ! Monia varmasti kiinnostaa millaiselta tuo 1.8TFSI TT vaikuttaa. Laitappa kuvia ja kokemuksia sitten kun saat auton pihaan :)

      Comment


        #4
        Tilasitko Pekka mitään lisukkeita autoon? Mikä on luvattu toimitusaika?

        Comment


        • #5
          Aika perusvarusteet, ksenonvalot, 2xalut ja concert soitin jne. Ei navia eikä parkkitutkia sun muita. Koeajo-auto oli samoilla varusteilla, värillä(ibis white) sekä koneella, joten tiedän mitä on tulossa :) Toimitusaika 3-4kk, tosin myyjä sanoi että viimeinen TT toimitettiin hieman yli 2kk, eli toivon parasta...

          Alkuvaikutelmaa 2pv koeajon perusteella:

          Tosi pirteästi liikkuu tuolla 1.8 koneellakin, kuskin ja pelkääjän paikalla hyvin tilaa, sisusta audin tyyliin viimeistelty ja kaikki nappulat lähellä. Muotoiltu urheiluratti tuntui aluksi hieman oudolta, mutta siihen tottui nopeasti. Perus kangaspenkitkin tosi mukavat ja hyvänmuotoiset. Sopivat ainakin minulle ja parille kaverilleni tosi hyvin(70-80kg kundeja, en sit tiedä miten vähän isompi ihminen niihin istuu...) Aluksi pelkäsin keskikyynernojan puutteen haittaavan, mutta ei siinä kauaa olisi ehtinyt kättä lepyyttää :) Alusta sopivan jäykkä, ajoäänet toki kuuluu jonkin verran(audiksi), mutta niinhän niiden tuollaisessa autossa kuuluukin kuulua.

          Jopa henkeen ja vereen oleva ford-ystäväni kehui parhaaksi ikinä ajamakseen autoksi, tietenkin :)

          Voi tätä odottamisen tuskaa...!

          Comment


          • #6
            Alkuperäinen kirjoittaja -V- Näytä viesti
            Tilasitko Pekka mitään lisukkeita autoon? Mikä on luvattu toimitusaika?
            Auto saapuu sunnuntaina minulle, joten toimitusaika oli jopa alle 2kk, positiivinen yllätys, lisää tuntoja autosta jahka saan kunnolla sisäänajettua...

            Comment


              #7
              Onko kardaani raksittu varustelistalta? Jos ei, niin millainen on etupäässä pito kiihdytettäessä?

              Comment


              • #8
                Etuvetoinenhan tuo on, ja jopa märällä asfaltilla pito oli mielestäni äärimmäisen hyvä. Todella positiivisesti olen yllättynyt (mulla oli aikoinaan A6quattro) näin vanhana quattron omistajana. Muutenkin ajo-ominaisuudet ovat mielestäni huippuluokkaa, kannattaa koeajaa jos ja kun mahdollisuus on(Audi centereissä ainakin onnistunee...).

                pasi_ : Ilmeisesti olet Lappeenrannasta? Ostin auton sieltä Auto-Berneriltä, heillä on käsittääkseni ainakin jokin TT malli sielläkin esillä jos vaikka pääsee kokeilemaankin. Paikassa myös hyvää palvelua(ainakin audi-puolella) ja hyvät kaupat tuli tehtyä :)

                Comment


                  #9
                  Taitaa Lpr:n Bernerin automyyjien (osan ainakin) palvelualttius riippuvan siitä, mitä menee ostamaan. :)

                  Comment


                    #10
                    Kun käytin bernerillä pikahuollossa autoa, niin ei voi kyllä oman kokemuksen perusteella ainakaan haukkua palvelualttiutta. Huolto toimi pirun hyvin ja kun kävin kiertämässä myyntipuolella, niin myyjiä sai lähinnä hätistellä kartulla huitomalla kauemmaksi.

                    Mutta ehkä se on niin, että jos ei ole mitään ostamassa, niin heti on joku kimpussa ja toisinpäin.

                    Comment


                    • #11
                      Tuossahan tuo nyt istuu parkkiksella, ei oikeastaan lisättävää noihin aikaisempiin fiiliksiin, aivan mahtava peli...eikä yhtään ostamisen jälkeistä morkkista :D

                      Comment

                      Working...
                      X