Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Edullista perhehotellia Tukholman tienoilta?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Edullista perhehotellia Tukholman tienoilta?

    Edullisuudesta tiedä mutta tuonne me mennään.
    www.blommenhof.se Niillä on Kolmården - pakettejakin (eväät+liput).
    2+2 ja kaksi yötä maksaa (siis sis.liput ja eväät) 320,- juuroa.

    Sitten on Tukholman pohjoispuolella tuommoinen http://www.welcomehotel.se/ ja sen kun bookkaa vaikka tuolta www.tukholma.com niin saa kaiken maailman kortit ja lippulaput joilla pääsee bussit ja museot ilmaiseksi. Siellä maksaa 2+2 per yö (plus tuo Tukholma kortti) 120 juuroissa. Halpa ja, mutta perheen kanssa se on tämmöistä. Laatuakin haluan jonkin verran olevan (esim. uima-allas) varsinkin lasten kanssa. Siinä voi sitten iskä vahtia lapsia altaalla kun äiti on tuolla http://www.qualityoutlet.com/ joka on siinä vieressä.

  • #2
    http://www.visitsweden.com/VSTemplat...____56210.aspx

    Comment


      #3
      Onko tästä ja tästä apua Jounille?
      Ja vielä.
      Viimeksi muokannut 8866; 29.6.2008, 12:33. Perustelu: lisäys..

      Comment


        #4
        Samat on suunnitelmat ja lähtökin on itseasiassa jo tiistai aamuna =) Eli Kolmårdeniin ensin pariksi päiväksi ja sieltä sitten eteenpäin emännän kaverin hoteisiin jonnekin korpeen. Itse otin Scandikista huoneet, tosin syynä on se, etti niistä tarvinnut maksaa mitään. Työnpuolesta on tullut pisteitä niin, että asia hoituu niillä.

        Laiva on Viking Linen purkki, jonne tuuppaan auton. Tuossa oli mielenkiintoinen yksityiskohta, että laivalle sai viedä (alimpaan hintaan) max 5m pitkän auton. Joutuivat tarkistamaan erikseen onko tuo 8 sallituissa mitoissa, no onneksi ei ollut lang malli =) Toivon totisesti, että saan auton edes hiukan väljemmin sinne, sillä ei huvittaisi taas maalauttaa niitä lommoja/naarmuja...

        Comment


        • #5
          Pari kymmentä kilometriä Tukholman keskustasta pohjoiseen oli ihan kiva Scandic. Itse olin siellä vuosi sitten perheen kanssa reissussa ja jollain pisteillä matkan maksoin. Perushotellihuone oli ihan tasokas erillisellä olohuoneella ja makuuhuoneella.

          Tukholmasta saa aika paljon enemmän irti kun sitä lähtee katselemaan auton kanssa. Muuten se on aika käpykylän oloinen jos vaan menee Siljan bussilla siihen keskustaan ja kävelee ne pakolliset Åhlensit ynm.

          Comment


          • #6
            Työmatkalaisille voin suositella Hotel Rivalia. http://www.rival.se/ On muutoinkin oikein mainiota aluetta tuo Södermalm.

            Comment

            Working...
            X