Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audiin murtauduttu 13.6

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Audiin murtauduttu 13.6

    Elikkäs jos joku kauppaa mahottoman halvalla pioneerin AVH-p5700dvd näytöllistä soitinta niin mahdoillisesti viety lahdesta 13.6 radanrakentajien hautausmaan parkkikaikalta. samalla lähti myös titleistin golf bägiä rullaluistinta sun muuta. jos tietoa niin privaa please..

  • #2
    Onneksi vakuutus korvaa..

    Comment


    • #3
      Kyllähän se vakuutus korvaa, mutta vaan aineelliset menetykset. Vitutuksen määrää ei saa rahallisena takaisin eikä sitä vaivaa mikä aiheutuu murrosta.

      Edelliseen kulkineeseen murtauduttiin viimekesänä ja autosta lähti soitin ja kolme vahvaria sun muuta.

      Kannattaa muuten ottaa huomioon se, että jos kyydissä on esim. moottoripyörän uusi rengas niin auton vakuutus ei sitä korvaa jos pyörän vakuutus on eri firmassa. Eli rengas menee pyörässä olevan vakuutuksen kautta--> uusi omavastuu.

      Itsellä kävi sen verran hyvä tuuri, että teolle oli silminnäkijä, joka tunsi kyseiset pellet. Sain kaikki kamat takaisin. Mutta korvauksia noilta pelleiltä en ikinä tule saamaan.

      Niin ja sekin pitää vielä huomioida, että yleensä on euromääräinen raja autoon asennetuille lisävarusteille. Eli koskee vahvistimia, digiboksia yms. Vakuutusyhtiö helposti mieltää sen vaihdetun soittimen lisävarusteeksi, mutta sitä se ei ole. (En tiedä miten suhtautuuvat jos cd-pyöritin on vaihdettu näytölliseen soittimeen.) Omalla kohdalla olisi korvausraja mennyt yli heittämällä jos soitin olisi siihen sisältynyt. Eli kannattaa olla tarkkana.

      Comment


        #4
        Aihetta sivuten:
        Vähänkään paremmat jälkiasennetut jenkkavehkeet kannattaa käydä näyttämässä vakuutusyhtiön autotarkastajalla, joka kirjaa laitteet ylös ja ottaa ehkäpä pari fotoa. Jos sattuu sitten paska tsägä käymään ja joku ne vehkeet nyysii, niin korvauksesta on jonkun verran helpompaa neuvotella.
        Muutenkin laitteista kannattaa ottaa pari kuvaa ja sarjanumerot ylös. Joskus sheriffit saa jonkun pellen kiinni varastetun kaman kanssa, mutteivät tiedä kenelle kamat alunperin kuuluivat / mihin tapaukseen kaikki sälä liittyy, tiedossa olevat sarjanumerot auttavat tuossa hommassa...

        Osakaskosta (varkausvakuutusosasta) ei sitten korvata ainakaan Pohjolassa muuta, kuin ns. perussoitin, ei mitään lisävahvareita tms.

        Korvauskäytäntö muuttui tuossa takavuosina (joskus 90-luvun alussa muistaakseni) kun alkoi tulla tapauksia, joissa "1000 markan ladassa oli ollut kymppitonnin hifit", jotka sitten oli viety.

        Comment


        • #5
          En tiedä miten ne noihin jenkkavehkeiden tarkastukseen suhtautuu, mutta viimekesänä kysyin, että auttaako jos tuon auton näytille johon on laitettu kallista osaa kiinni niin tyyppi sano vaan, että ei auta mitään. Tyyppi oli siis vakuutustarkastaja.

          Comment


          • #6
            Riippuu niin tarkastajasta/vakuutusyhtiöstä..
            Itselläni lähivakuutus/veritas on pyytänyt ottamaan kuvat asennetuista vehkeistä ja pyytänyt käydä paikallisen tarkastajan luona..
            Kuitit laitteista ja kuitit jos firma on tehnyt asennuksia.
            Näistä jo aikaa tosin muutamia vuosia..

            Comment


              #7
              Itteltä muuten lähti samanlainen tossa muutama kk- sitten possusta, ja päivänvalossa naapurien silmien alta. Ei ollut etupanelikaan kiinni. Eiköhän nää matkaa venäjälle tms.

              Comment


                #8
                Ei mullakaan ollut etupaneelia vaan olin jemmannut sen autoon. Silti olivat löytäneet sen.. ihme sakkia ku kengätkin kelpasivat ja laukku missä likasia vaatteita. Onneks tosiaan vakuutukset kunnossa.

                Comment


                • #9
                  Mun kadetti katos pihasta/parkista kokonaan kaks kertaa.

                  Ekalla kerralla, auton löydyttyä, oli hävinnyt etupaneeliton cd-soitin, pari poltettua ceedeetä, kaks bilteman halpiskajaria + kaks pahvikaijutinta vuodelta kivi ja miekka, toinen etu-umpio, akku, mittaristo ja jtn muuta pientä. Lisäks toinen kylki oli ajettu kasaan.

                  Tokalla kerralla katos taas soittimet. Alut, jotka oli paljon äänentoistolaitteita arvokkaammat, saivat olla ihan rauhassa :D

                  Pikkuveljen autosta pöllittiin muinoin rekisteriote, iänikuisen vanha kasettisoitin sekä pari nauhotettua kasettia. Työkaverin opelista vietiin myös poltettuja cd-levyjä, handsfree-laite, sekä avattu karkkipussi!!! Ei ne piripäät paljoa tarvii autoon murtautuakseen...

                  Kaikki irtaimisto suosiolla pois näkyvistä jos ei hälytintä ole. Ja hälyttimettömiin vanhoihin autoihin saa rakennettua pienellä pohdiskelulla, sekä muutamalla eurolla, DIY hälyttimen ja käynnistyksen eston ;)
                  Viimeksi muokannut Kenda; 15.6.2008, 07:51.

                  Comment

                  Working...
                  X