Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Finland-Sweden Import Export

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Finland-Sweden Import Export

    Omakohtaisella kokemuksella voin sanoa että ei missään tapauksessa kannata hommata autoa tämän "firman" kautta.
    Tosin en itsekään saanut autoa yli kahden kuukauden ja lukemattomien puhelinsoittojen ja sähköpostien jälkeenkään.

    [SIZE=2]Tällainen "yritys" mainostaa esim. Nettiauton sivuilla autojen tuontipalvelua Ruotsista.
    Heillä on myös myynti-ilmoituksia autoista joita heillä ei kuitenkaan ole, liekkö naapureiden autoista otettu kuvia.
    Kun soitat jostain auton myynti-ilmoituksesta, autoa ei ole, mutta toimeksiantosopimuksen kun teet niin vastaava "helmi" toimitetaan kotiovellesi.
    Mitään autoa et koskaan tule heidän kauttaan saamaan, he vain ottavat sinulta toimeksiantorahat, jotka tietenkin pitää maksaa etukäteen, Saattavat toki yrittää enempääkin niinkuin minun tapauksessani.
    Tässäpä tarina
    Tein kyseisen "yrityksen" kanssa toimeksiantosopimuksen Audi A6:sta hintaluokassa 6000-7000 euroa. Toinen vaihtoehto oli Audi A4 Farkku. Sopimuksen teosta kului muutama tunti kun kaveri soitti ja sanoi että hänellä olisi tällainen farmarimallin Audi A6 alle 100tkm ajettu helmi kaikilla varusteilla 7000? hintaan.
    Pyysin autosta kuvia ja lisätietoja, elettiin joulukuun loppua tässä vaiheessa. Luvattiin laittaa s-postia hetimiten tammikuun alussa. Tammikuun puolivälissä ei vielä ollut kuulunut mitään. Useiden puhelinsoittojen ja sähköpostien lähettelyjen jälkeen tammikuun lopussa sain kyllä kuvia, mutta en vieläkään tästä "helmestä". Sain kuvia audeista jotka oli kopioitu Blocket.se nettisivuston myynti-ilmoituksista.
    Taas vihainen soitto "yritykseen". Seuraavaksi päiväksi taas luvattiin kuvat. No, tällä kertaa ne sitten tulivat. Auto oli karvalakkimallin Audi A4 jolla oli ajettu vajaa 200tkm mutta hintaa kuitenkin se 7000?. Mitä V*ttua?
    Uskomattoman hyvähermoisena ja kärsivällisenä ihmisenä annoin kaverille vielä mahdollisuuden.
    Meni pari viikkoa ja sitten tuli sähköpostissa ilmoitus muutamista "hyvistä vaihtoehdoista" hintaluokassa 6500-7500 euroa, ihan kuvien kanssa. Tutkittuani blocket.se sivustoa onnistuin löytämään kaikkien autojen myynti-ilmoitukset ja samat kuvat sieltä. Hinnat vaihtelivat välillä 4500-6000 euroa.
    Yksi autoista kiinnosti koska olin sitä jo aiemmin itsekin katsellut netistä. Sovittiin että jos se on hyvä niin otan sen. Auton pyynti oli n.6000 euroa. Kysyin ajankohtaa milloin auton saisi ja vastaus oli että sunnuntaihin mennessä, nyt oli menossa torstai-päivä.
    Oli perjantai iltapäivä kun puhelin soi. Ko firman "sihteeri" soitti, ja sanoi että auto on heillä ja auton hinnasta pitäisi maksaa vähintään puolet ja loput sitten kun se on Suomessa. Hintakin oli jostain syystä 7000 euroon pompannut. Kuvia ynnä muita todisteita siitä että auto on oikeasti hankittu, aiottiin lähettää seuraavana päivänä eli lauantaina. Mitään sellaista ei tietenkään tapahtunut enkä minä tietenkään maksanut pyydettyä summaa.
    Olin varma siitä että autoa ei ole tulossa tämän "yrityksen" kautta ikinä jo pidemmän aikaa, mutta täytyy sanoa että oli todella mielenkiintoista kuunnella miten ihmisellä mielikuvitus laukkaa, kun kyselee miten homma edistyy.
    Vaimo seuraavalla viikolla sitten soitti kun minun puheluihini ei enää vastattu ja kysyi mitä peliä tämä oikein on. Kaveri sanoi ettei mitään sopivaa autoa ole löytynyt ja on kuulemma ilmoitettu ettei enää etsitäkkään. Käsittämätöntä käytöstä!!
    Toimeksiantorahat sain onneksi aikanaan takaisin uhattuani kaveria viranomaisilla.
    Firman puhelinnumerot muuttuvat kuukausittain ja yritystä ei löydy mistään yritysrekisteristä.

    Tällainen tarina tällä kertaa. Tiedoksi vaan ihmisille jotka ovat suunnitelleet auton hankkimista ko. "firman" kautta.
    [/SIZE]

  • #2
    Surullista, yritysesittelykin on silmiä hivelevä kirjoitusvirheineen kaikkineen.

    oli todella mielenkiintoista kuunnella miten ihmisellä mielikuvitus laukkaa
    "täydenpalvelun hotelli" :D melkoisen uskottavaa kyllä.
    Viimeksi muokannut KristianM; 14.6.2008, 22:56.

    Comment


    • #3
      Vaikka olisi kunnollinenkin firma niin moni voi silti jättää asioimatta heidän kanssaan jo ihan pelkästään tuon ilmoituksen perusteella. Ala-asteella oppii jo kirjoittamaan paremmin.

      Comment


      • #4
        Suunnilleen samaan tapaan sujui itselläkin prosessi ko. firman kanssa. Bongasin sopivan auton nettiautosta. Toimitusaika oli viikko tai kaksi, mutta kahden kuukauden kädenväännön jälkeen sain käsirahan takaisin kun autoa ei kuulunut eikä näkynyt.

        Tämän parin kuukauden aikana sain kuvia jostain ihan vääristä audeista, vaikka olin ilmoittanut olevani kiinnostunut vain alkuperäisestä autosta. Se oli jo käsirahaa maksettaessa muka jo firman omassa varastossa Ruotsissa. Välillä koitettiin myös tuloksetta lypsää lisää rahaa. Puheluihin vastattiin miten sattuu ja numerot vaihtuivat kerran viikossa jne...

        Comment


        • #5
          Kyllä tuollainen kannattaa saattaa viranomaisten tietoon jo useammastakin syystä.

          a) Yritys tuskin toimii kaikkien sääntöjen mukaan jos sitä ei ole olemassakaan. Tästä seuraa jatkossa kavereille vain vakavia ongelmia, jos ovatkin rehellisesti liikkeellä mutta toimintakuviot eivät ole aivan selvillä.

          b) Jos toiminta on rehellistä, niin palvelukuviot toivottavasti korjautuvat asialliksi ennen kuin suurempaa vahinkoa ehtii tapahtua.

          c) Jos toiminta ei ole rehellistä, toiminta saadaan toivottavasti pysäytettyä ennen kuin kukaan ehtii kärsiä suurempaa vahinkoa.

          Kuulostaisi pahasti siltä että kyseessä on joko rehellistä "pienyritteliäisyyttä" mutta rahoitusta ei ole käytettävissä asiakaslupauksen täyttämiseen, tai sitten kyseessä on vedätyksen yritys jossa yritetään kalastella tuntuvaa etumaksua muutamalta riittävän hyväuskoiselta kaverilta.

          Näyttää mainostavan myös nettivaraosan ja -mökin sivuilla yhtä lailla, mutta täydellinen yritystietojen ja vastuuhenkilöiden tietojen puute herättää aina epäilykset.

          Comment


          • #6
            Kiitos googlen, kiinnostuin nettiauton kautta löytyvän a4 189tkm kyseisen firman autosta, sunnuntaina soitin ja pyysin kuvia muttei kuulunut,eilen maanantaina sama, ei kuvia.. tänään ei kuvia ja se sai minut havahtumaan ja googlettamaan kyseisestä firmasta ja löysin tän ja suomi24:sta tietoa. luojan kiitos etten laittanut rahoja tai jotain. Kiitos.

            Kaikkia mulkkuja tähän maailmaan mahtuu.

            Comment


            • #7
              Hyvä että kirjoituksestani oli hyötyä.
              Nyt näyttää kaveri editoivan noita nettiauton kuvia sillä tavalla että peittää kuvista autoliikkeen kyltin mistä näkee missä auto on oikeasti myynnissä.
              Hankala niitä kuvia on tosiaan lähettää kun ei ole autoa mistä niitä ottaa.

              Toivottavasti sana ko. huijariyrityksestä leviää mahdollisimman nopeasti ettei uhreja kerkeäisi tulemaan paljoa ennenkuin homma lopahtaa.

              Tuossa tutkailin autoa jota minulle yritettiin kaupata ja omistaja näyttää olevan LEKSAND BIL AB Ruotsin autorekisterikeskuksen mukaan,ei suinkaan mikään Finland-Sweden import export. Ei näköjään ole saanut vielä kaupattua kenellekään. Se on se musta farkku A4 -97 rek.nro CUE-548.
              Tässä muuten linkki mistä selviää ruotsalaisesta autosta aika paljon tietoa

              https://www21.vv.se/fordonsfraga/

              Comment


              • #8
                ompas kätevä palvelu. löyty omakin auto aikaisemmilla ruotsin tunnuksilla ja saimpas nyt tietää aikaisempien omistajien määränkin. eikös ruotsissakin omistajiksi lasketa myös autoliikkeet?

                Comment


                  #9
                  Etsivät näköjään työntekijää.

                  http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang...anchor=7047260

                  Comment


                  • #10
                    Luotettavan näköinen moottori myynnissä ko. firmalla.
                    Kenen lie?
                    http://www.nettivaraosa.com/694611

                    Comment


                    • #11
                      Varmaan kilahtanut turbo kone.

                      Comment


                      • #12
                        eikös ruotsissakin omistajiksi lasketa myös autoliikkeet?
                        Kyllä näin on. Omassa autossa 6 omistajaa joista 3 on liikkeitä.

                        Ite olen tuonut yksityishenkilönä yksityishenkilöille muutamankymmenen autoa ja moni heistäkin on menettänyt rahansa ko. firmaan. Ronskisti pyytävät myös välityspalkkiota, n. 10000€ autosta hinnassa voi olla jopa 3-4000€ palkkiota. Se on jo melko kohtuuton summa. Ite törmäsin tähän firmaan jo pari, kolme vuotta sitten kun kartoitin "kilpailu" tilannetta.

                        Comment


                        • #13
                          Minulta olisi peritty 6000e autosta tuontipalkkioksi vain bensat :D

                          Mutta puolet auton hinnasta olis pitäny saada etukäteen..

                          soitin ja sanoin että teidänlaisia huijareita on liian paljon markkinoilla, löi luurin korvaan.

                          pitäisi mennä tapaamaan hyvän ystäväni kirveen kanssa tuollaisia mulkeroita teloa jalat ja toinen kätönen ja sen sievää konttori tyttöä "tyttöystävää" sipasta siinä sivussa.

                          Comment


                            #14
                            Oho. Tarkkana, ettei joku vaan mene ja tee työtä käskettyä. Saat vielä syytteen.

                            Näinkin on joskus käynyt.

                            Comment


                            • #15
                              mjuu, korvat höröllä kokoajan.. :)

                              Comment


                              • #16
                                Fak! Mä ostin aikoinaan Falunista elämäni kalleimmaksi tulleen auton. UrS4 oli kyseessä...
                                Tavallaan ei huijauksia, mutta jos olisin tiennyt edes jotain niin olisin jättänyt ostamatta.

                                Comment


                                • #17
                                  Ei vissiin kate ole enää niin jumalattoman korkea kun on jo mainettakin saatu ja katetta on hinnoissa enää 1500-6000e. Kuulostaa silti korkealta välityspalkkiolta. Vaan onhan tuo Mitsu Eclipsekin jopa 4000€ halvempi mitä se on blocketissa. Eikös noi saksan kunnon tuojat suunilleen 1500 eurolla tuo keskisestä saksasta ihan minkä tahansa?

                                  Alkuperäinen kirjoittaja Jumbbane
                                  Mutta puolet auton hinnasta olis pitäny saada etukäteen..
                                  Mä oon ottanu koko auton hinnan...
                                  Viimeksi muokannut Sergey; 6.11.2008, 00:28.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Nonii, ei muuta ku sinne vaan hakemusta menemään: http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang...anchor=7116998

                                    Comment


                                      #19
                                      Sama oli jo ylempänä.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Kappas. Noh, kertaus on opintojen äiti

                                        Comment


                                          #21
                                          Vaadimme ehdotonta suomen ja ruotsin kieltä.
                                          Hih hih, vai ihan ehdotonta suomen ja ruotsin kieltä.

                                          Comment


                                            #22
                                            Ilmeisesti olisin kelvollinen hakija koska en kummastakaan kielestä saanut ehtoja ;/

                                            Comment


                                              #23
                                              He's back!

                                              Mitenköhän onkaan saatu Kasista Coupé..
                                              Ja aika rohkeaa järjestää luottohäiriöisille rahoitus.

                                              Comment


                                                #24
                                                Jep, myytävän tavaran puutteeseen ei ainakaan kaupankäynti tyssää. Näyttää olevan reilu varasto toinen toistaan parempia autoja: http://www.fsie.fi/

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Näyttäs tosiaan tuo listan ensimmäinen A4 1.9TDI Avant vm.2005 olevan myynnissä Blocketissa hintaan 154.000 SEK = 14.100eur ja tinkaamalla toi irtoaa varmaan about 13.000eur helposti... Ihan hyvä kateyritys FSIE:llä kun pyytävät samasta 19.000eur... Eipä siinä mitään...
                                                  Viimeksi muokannut Monster; 10.1.2009, 21:32. Perustelu: lisätty tekstiä...

                                                  Comment


                                                    #26
                                                    Kauppa se on joka kannattaa. Luultavasti tuonkin 19k summan joutuu suorittamaan etukäteen jotta pojilla on millä auton lunastaa.

                                                    Comment


                                                    • #27
                                                      Onko näillä "pojilla" nimet? Ite oon törmännyt myös veljeksiin, jotka harrastavat samanlaista toimintaa..

                                                      Comment


                                                      • #28
                                                        Huutonetin sivuilla oli tämän kyseisen firman nimissä myytävänä lasten käytetty sitteri kaikkine kirjoitusvirheineen!

                                                        Monipuolinen tavaravalikoima :)

                                                        Comment


                                                        • #29
                                                          Omat kokemukset

                                                          Laitetaanpa nyt vielä tännekin, kun on tullut asiasta kirjoitettua landiaan ja suomi24 palstalle. Mitä enemmän faktatietoa firmasta, niin sitä paremmin muut säästyvät murheilta. Eli:

                                                          Nyt alkaa olemaan sitten kaupat aika kypsää kauraa Tommin kanssa. Perustin sivun, jonne olen laittanut koko tarinan omasta fsie-kokemuksestani: http://sites.google.com/site/fsieinfo/

                                                          Täältä löydätte tarkan kuvauksen myyjän toiminnasta oman kauppani kohdalla. Toivon vilpittömästi, että tästä on apua myös muille, kun he pyrkivät valitsemaan itselleen luotettavaa toimittajaa.

                                                          Niille, jotka ovat auton fsie:ltä saaneet, kehoitan tarkastuttamaan ko automerkin virallisessa huollossa tiedot autosta ja sen alkuperämaasta auton valmistenumeron perusteella.

                                                          Kaikki, jotka kokevat joutuneensa huijauksen kohteeksi, niin ottakaa yhteyttä. Mikäli omiin kokemuksiinne liittyy huijauksen piirteitä, niin varmasti joukolla tehty rikosilmoitus saa isomman huomion, ja jos kyseessä on vain kuluttajariita, niin uskoisin, että myös tässä tapauksessa, valitustanne luetaan paljon tarkemmin, jos valituksessanne voitte nimetä joukon muita samanlaisia kokemuksia omaavia.

                                                          Halutessanne voin myös kerätä muiden kokemuksia tuon saman luomani sivuston taakse.

                                                          mika*piste*p*piste*niemi*at*gmail*piste*com

                                                          Laitetaan vielä hakusanoja, kun on Tommi saanut näköjään uuden hienon sivuston eri nimelläkin aikaiseksi:
                                                          FSIE, Finland Sweden Import Export, Tommi Suominen, Ruotsin Autotuonti, www.ruotsinautotuonti.com, www.fsie.fi...

                                                          Comment


                                                            #30
                                                            Joku on siis kuitenkin saanut auton tältä toimittajalta, eli se on onnistunut toimittamaan jotain.

                                                            Comment

                                                            Working...
                                                            X