Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Sähköpotkulaudat

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Sähköpotkulaudat

    Mulla oli pari viikkoa tuollainen Segwayn Ninebot ES2, pienen kantaman takia myin pois ja tilaan itselle sekä vaimolle Ninebot G30 laudat.

    Voltes.nl myy sopuhintaan. Onko lafkasta kokemuksia?

    Instassa niillä 12k seuraajaa, mutta kovin vähän kommentteja, sekä ns. tilannekuvia yms. Myymälä niillä kyllä on Alankomaissa, ja vaikuttaa hyvältä. Mutta kun olen aina skeptinen joka mestaan mistä en kokemuksia löydä...

  • #2
    Herätellääs tätä.. Onko porukoilla sähkölautoja käytössä kuinka paljon? Itse hommasin juuri hetki sitten ja on kyllä hauska laite. Tämä lähti oikeastaan siitä, että työmatkaa on semmonen 5km ja se taittaa loistavasti söhköpotkulaudalla ja nyt kun toin audin kanssa vähän väliä tulee alotettua mitä erinäisempiä projekteja niin ei tarvi murehtia, että onko auto aamulla nipussa.

    Comment


      #3
      Täältä löytyy Segway Ninebot G30E II. Hommasin sen viime kesänä autotalli- ja työmatkoja helpottamaan. Tallille on vajaa 2km ja töihin 3km ja noille matkoille oikein kiva. Kokeilin myös junamatkustamista kun toi on kokoontaitettavaa mallia. Kohteessa näppärä nousta vaan junasta ja jatkaa scoottailua.

      Comment


      • #4
        Ittellä juuri tuo sama malli. Melko hauskaa liikkumista kyllä.

        Comment


        • #5
          Täällä kanssa 2x G30. Nopeusrajoituksen poistin. Mittariin täydellä akulla 30km/h. Rengaspaineilla iso merkitys. Jousitetun etu ja takapään ajattelin täksi kesäksi ostaa. Ja ehkä rakentaa lisäakun jolla voltit nousee 48v. Sais vähän vääntöä lisää. Nyt 1400km kilsoja takana.

          Comment


          • #6
            Xiaomin M365 Pro 2. Pelastin roskiskatoksesta. Joku oli joko yrittänyt sitä "korjata", tai sitten sabotoitu. Uutta osaa korjaukseen löytyi hyvin. Vie satakiloistakin ihan mukavasti. Viimeksi eilen huomasin että kaupunkialueella samaan tahtiin autojen kanssa keskustaan ehdin. Rajoitin ilmeisesti poistettu kun ottaa 30-31 km/h tasamaalla.
            Tuolla toistaiseksi pärjään. Jyrkempiin mäkiin pientä apupotkua toki vaatii.

            Comment


            • #7
              No tuota apupotkua kanssa kaipaan. Itsellä painoa jonkinverran yli 90kg ja kun akun varaus on laskenut sinne 50-60% tienoille niin nyyttonit laskee. Generation 2 moottori ilmeisesti pitää tehonsa jopa 30-40% tasolla lähes yhtälaisena täyteen varaukseen.

              Comment

              Working...
              X