Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi kuljettaja kuoli Lappeenrannan ilmailupäivillä. Surullista

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Täältä myös osannotot läheisille ja jaksamista, tunsin kaverin kalajoen ajoista muutaman vuoden ajalta erittäin mukava persoona, todella ikävää :( meitä yhdisti vahvasti saman korimallin audit, on haitannut yö unia täälläkin tämä onnettomuus todella paljon, ikävää tässäkin onnettomuudessa on lukea ihmisten kylmiä kommentteja tapahtuneesta tuntematta ihmistä lainkaan,
    ​​

    Comment


    • #32
      Tässä olis mahdollisuus valtiovallalla sallia 10-20v uudempien autojen laitto. Ettei tarttis niitä 80-luvun tai vanhempien kanssa puljata.

      Comment


        #33
        Eipä se taida autosta kiinni olla. Tuollaisista vauhdeista millä vaan autolla käy huonosti jos mennään katon kautta ympäri.

        Comment


        • #34
          On kyllä äärettömän surullinen tapaus. Varsinkin se että oli perheellinen, riipaisee sydämestä :(

          Comment


            #35
            Sattuneesta syystä näitä harrastuksen riskejä ja vaaroja on viime viikkoina tullut mietittyä aika paljon, kun tuli itse tömäytettyä Ahvenistossa kaiteeseen kerhon ratapäivillä. Aika monia asioita voi ennakoida ja riskejä voi huomattavasti minimoida testaamalla auton toimintaa ensin maltillisemmilla vedoilla ja kiinnittämällä huomiota turvallisuustekijöihin. Kaikkeen ei silti pysty varsinkaan harrastajan resurssein varautumaan, jos muutenkaan. Riskeistä ei pääse kokonaan eroon kuin lopettamalla ajaminen, kuten joku jo sanoi, sillä pieninkin riski realisoituu aina joskus. Onnettomuuksia sattuu myös ammattikuskeille, joilla on usein kuitenkin kokonainen tiimi miettimässä turvallisuusasioita.

            Osanotot kaikille, jotka henkilön tunsivat.

            Comment


              #36
              Surullinen tapaus kyllä. Ja harmitusta lisää idioottien kommentointi/päteminen eri palstoilla. Lisäksi vieläpä se että MTV on uutisoinut henkilökohtaista tietoa menehtyneestä videomateriaalin kera.

              Voimia surun keskelle omaisille ja ystäville.

              Comment


                #37
                Osanotot myos taalta, ikavaa luettavaa oli viikonloppuna. Kaikenlainen jalkiviisastelu arsyttaa, toivottavasti tama yksittaistapaus ei nyt aiheuta tayskieltoa naille nopeusajoille. Parempi se kuitenkin on suljetuissa ja hallituissa olosuhteissa kokeilla, kuin liikenteen seassa.

                Ja eikohan se liene jo kaikille selva, etta vaikka siella olisi minkalainen turvakehikko ja kaaret, niin kolmen markan vauhdista kun menee kuperkeikoille, jalki on tuhoisaa.

                Comment


                • #38
                  Osanottoni.

                  Comment


                  • #39
                    Tämä oli kyllä perin surullinen uutinen. Vaikka en kaveria tunnekaan, niin silti on olo, että yksi on poissa Audi-perheestä.

                    Samaa mieltä olen Risun kanssa, että parempi näitä on edelleen järjestää suljetulla alueella, niin pysyy liikenne turvallisempana. Moottoriurheiluun vaan kuuluu tietyt riskit, ja ne nyt valitettavasti tällä kertaa realisoituivat.

                    Voimia omaisille ja osanottoni.

                    Comment


                      #40
                      Vieläki ahdistaa tämä, no eipä aikaa oo kulunutkaan. Silti koko ajan pomppaa mieleen vaikkei Jussin kans kavereita varsinaisesti oltukaan, mitä ny tuttuja ja whatsappailtu, ja jossain kasvotustenkin juteltu... Kyllä kirpasee sydämestä silti tämmönen.

                      Comment

                      Working...
                      X