Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 S-line ei ollutkaan S-line

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A4 S-line ei ollutkaan S-line

    Hei,

    Elikkäs sellasella asialla nyt, kun tuli ostettua tossa vähä aikaa sitten audi a4 2.0TDI ja vielä myynti-ilmoituksessa oli mainittu, että on s-line malli, mutta kun en itse niin ole näistä perillä niin menin ja koeajoin yms nää perus jutut, enkä niin kiinnittäny huomiota tähän onko s-line vai ei ja nyt sitten kun juttelin niitä näitä audi centterin kanssa nii sanoivat, ettei ole s-line malli.

    Kysymys onkin nyt sitten, miten toimia tässä tilanteessa, eli onko kaupalla tässä vastuuta vai minulla, koska en nyt tyhmyyttäni tajunnut tutkia onko s-line malli ollenkaan tarkemmin, vaan luotin myyjään(autossa on siis ovilistat s-line merkinnöillä mikä hämäsi myös) ja nettiauton ilmoitus on vielä tallella, jossa mainitaan auton olevan s-line. Auto kun on aikoinaan tuotu saksasta, niin olin myös sinne nyt yhteydessä ja pyysin varmistusta tästä s-line jutusta. Mitäs mieltä olette?

  • #2
    Mikäli autossa on ne varusteet, jotka myyjä on varustelistauksessa ilmoittanut autossa olevan (s-line ei ole varuste vaan varustepaketti), niin mielestäni ostaja on tässä tapauksessa heikoilla. Itse ainakin nielisin tappioni ko. tapauksessa.

    Comment


    • #3
      Aikanaan, kun tein kauppaa A3:sesta, niin autoliike mainosti sitä lehdessä Ambition varustetasona. Kauppa oli kättelyä vaille valmis, mutta tarkistin vielä auton varusteet ja huomasin, että sehän olikin Attraction Plus. No siitä sitten väännettiin ja sain vielä tonnin alennusta. Mutta tietysti se on aina haastavampaa jälkikäteen vääntää. S-line voi tarkoittaa S-line sisäpakettia, S-line ulkopakettia tai S-line alustaa, että sikäli jos noista joku autosta löytyy, niin ei autoliike varsinaisesti ole harhaanjohtavaa markkinointia käyttänyt. Ja tuon voi tarkistaa ihan itse auton valmistustarrasta, jossa lueteltu kaikki autossa olevat varustekoodit.

      Comment


        #4
        Ja eikös se ollut niin että S-line varustepakettia on myyty eri laajuudella Suomessa ja Saksassa? Suomessa yksi "täydellinen" paketti ja Saksassa saanut erikseen sisä- ja ulkopakettia sekä alustaa.

        Comment


        • #5
          Esim. 2007 vuoden A4:seen on Suomessa ollut saatavissa:
          S line -sportpaketti plus: quattro GmbH:n urheilullinen S line -alusta (1BV); Alumiinivanteet 5-puolaiset, 7,5 J x 17 (CL6), renkaat 235/45 R 17 (H8A); "S line" -teksti kylkisuojalistoissa (E4J); Urheilulliset istuimet (Q1D); Istuimissa ja ovissa "Speed"-kangas-/nahkaverhous (N2L); Kynnyslistassa "S line" -teksti (7M8); Etuist. sähk. ristiseläntuensäätö (7P1); Musta sisäkatto (6NQ); Koristelistat mattaa alumiinia (5TG); Urh. 3-puolainen mustalla rei´itetyllä nahalla pääll. ohjauspyörä (1ML); Kuljettajan informaatiojärjestelmä (9Q2)
          S line -ulkopaketti: Urheilullisesti muotoiltu etu- ja takapuskurin alaosa; Urheilullisesti muotoillut ovien alalistat; "S line" -teksti kynnyslistoissa ja kylkilistojen takaosassa; Integroitu S line -takaspoileri (Sedan); S line -katonreunaspoileri (Avant)
          Alusta: S line -urheilullinen alusta (S line-iskunvaimennus ja -jousitus, alusta madallettu 20 mm)
          Viimeksi muokannut maileri; 6.6.2019, 23:46.

          Comment


            #6
            Jos auton varusteista puuttuu, joku olennainen mitä oletit siinä olevan koska myyjän mukaan S-Line, niin avaa keskustelu hinnan alennuksesta myyjän kanssa. Tosin jos olet tyytyväinen auton varusteisiin niin en tiedä maksaako vaivaa,

            Comment


            • #7
              Joo varusteita kyllä on kaikenlaisia, kun saksasta tuotu ja olen kyllä tyytyväinen tuohon muutenkin, mutta oishan se kiva ollu jos ois tiedoissakin lukenut s-line ei siinä mitää. En nyt kovin ammattilainen ole tietämään nuista s-line varusteista mitä niitä paketteja nyt on yms yms, mutta vaikuttaa kovin oudolta noi varusteet (jos nyt sattuis vaikka s-line olemaan, koska kynnyslistat edessä on s-line(kirjoitin aikaisemmin väärin ovilistat)) Pitäis melkeimpä laittaa kuvaa tänne mistä näkis varusteita, että voisko olla, että on saksassa tilattu tehtaalta erikoisvarusteilla?

              Ja joo parasta se kai on jättää sanomatta mitää tuosta, kun kerta tyytyväinen olen ja kaikki varusteet siinä ja vähän päällekkin mitä myyjä mainitsi.

              Comment


                #8
                Mulla oli b7:ssa kynnys- ja ovilistat sline logoilla ja maskissa sline logo muttei muuta olluy kuin sisäpaketti. Ne logot kyllä osaa hämätä kun ne niitä laittaa kunhan jotain slineä löytyy

                Comment


                • #9
                  Niin, noita s-line paketteja on tosiaan monenlaisia ja onko se niin, että jos mikä tahansa niistä on autossa niin siihen laitetaan logot kylkeen? Meillä on tossa nelosessa kanssa S-line logot kyljessä, koska siinä on S-line ulkopaketti. Eli siinä on logojen lisäksi ovien kynnyslistoissa teksti s-line ja etu- sekä takapuskurin alaosat aavistuksen erilaiset kuin normissa. Sisätiloissa ja alustassa ei ole mitään eroa tavalliseen malliin, koska pelkkä ulkopaketti ei kumpaankaan vaikuta.

                  Onhan tuo myyntiteksti "S-line" melko ympäripyöreä, koska se voi tarkoittaa hyvin montaa asiaa. Toisaalta jos autossa edes joku noista S-line paketeista kuitenkin on, niin hankala siitä on kovin alkaa myyjällekään kiukuttelemaan? Kai sitä itsekin olisi pitänyt ostovaiheessa hoksata kysyä, että mitähän se s-line nyt tässä autossa sisältää?

                  Comment


                    #10
                    Aika monen alustan myynti-ilmoituksessa lukee: "Varmista tietojen oikeellisuus myyjältä". Toisin sanoen ilmoituksen tiedot eivät takaa niiden oikeellisuutta. Se että tarkoituksella johdetaan harhaan on eri asia. Sen toteen näyttäminen käytännössä mahdotonta.

                    Comment


                    • #11
                      https://www.nettiauto.com/audi/a4/10553210
                      S-line sisä ja ulkopaketti (alkuperäinen!)

                      Aika hiljaista sen sisäpaketin kanssa

                      Comment


                        #12
                        Onhan tuossa S-Line kynnyslistat, sporttipenkit (ei kyllä näe onko mallia S-Line) ja S-Line sisälistat. Miksei olisi S-Line sisäpakettia? No kattoverhoilu ei ole musta mutta ei kait se kaikissa S-Lineissä ole ollutkaan.

                        Comment


                        • #13
                          Kynnyslistat tulee jo ulkopaketin mukana ja ainakin musta sisäkatto sekä asianmukainen ohjauspyörä puuttuu. Onko tuossa varmuudella mitään sisäpakettiin kuuluvaa, noin kuvien perusteella?

                          Comment


                            #14
                            Tuntuu että tuo S-line on tosiaan milloin mitäkin. Mulla on B7:ssa kaikki muut S-line varusteet paitsi musta sisäkatto, joka ilmeisesti olisi pitänyt sisäpaketissa tulla.

                            Comment


                              #15
                              Kynnyslistat tulee jo ulkopaketin mukana ja ainakin musta sisäkatto sekä asianmukainen ohjauspyörä puuttuu. Onko tuossa varmuudella mitään sisäpakettiin kuuluvaa, noin kuvien perusteella?
                              Alumiiniset S-Line sisälistat ovissa ja kojelaudassa siinä kuvien perusteella näyttäisi olevan. Penkit myös vahvasti näyttäisivät S-Lineltä mutta kuvien perusteella ei näe onko niissä S-Line logo selkänojassa. Toisaalta, S-Line ratti siellä pitäisi olla ja ehkä musta sisäkatto, jos tuon ikäiseen S-Line sisäpakettiin se on kuulunut.

                              Sanoisin, että ehdoton ehkä :D

                              Comment


                              • #16
                                Niin itsellä tuosta autosta seuraavaksi rekisteröity eli AOI-202. Mun käsityksen mukaan nää on Business (Pro?) editioneita. Siihen on kuulunut S-Line ulkopaketti, urheilulliset istuimet ja sportti alusta. Jos katsoo tota Mailerin viestin S Line - sporttipaketti plus listausta puuttuu omastani S line alusta , musta sisäkatto, ratti ja ajotietokone.
                                Olen edelleen sitä mieltä että omastani ja myynnissä olevasta puuttuu Sline sisäpaketti. Ratti puuttuu ja penkeissä ei myöskään merkkiä.
                                Myös AOI-203 kuuluu samaan sarjaan. :)

                                Comment


                                • #17
                                  Jotta ei olisi liian selkeää niin ainakin A4 B8 ja A5 on saanut S-line sisäpakettiin valita haluaako logot penkkeihin vai ei (omasta mielestä hienompi ilman kun ovat niin isot)

                                  Comment


                                  • #18
                                    Kyllähän näitä on paljon netissä missä varusteaso eri mitä ilmoitetaan. Pari s line kiinabadgea ei tee autosta s linea. Ja Saksan tuliaisessa voi olla pelkkä s line alusta ja autoa markkinoidaan s line mallina.

                                    Ostin juuri vanhan Passatin mitä myytiin highline mallina, mutta omin silmin näin sen olevan trendline.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Itse ostin kans pari vuotta takaperin a6 joka oli ilmoituksen mukaan s-line sisä- ja ulkopaketilla. Selvisi sitten viimevuonna, että onkin s-line sisäpaketilla ja s-line alustalla. Eipä tuo ole hirveästi haitannut, kun en kerta eroa huomannut vuoteen :D

                                      Comment

                                      Working...
                                      X