Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

typ85 vm84 vakuutus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • typ85 vm84 vakuutus

    Onko mahdollista panna '84 80quattro 'klassikkovakuutukseen'? Auto on käytossä vain muutamia kuukausia vuodessa. Onko hyviä vihjeitä vakuutusyhtiöistä?

    #2
    Tarkoitatko "klassikkovakuutuksella" samaa kuin museoajoneuvoille tarkoitetulla vakuutuksella? Jos tarkoitat, niin eikös se ole tarkoitettu vain museoajoneuvoiksi katsastetuille autoille. Muistaakseni vaadittava ajoneuvoikä menee lisäksi vm-82:sta poikki siten, että tuota uudemmille museokatsastuksen minimi-ikä taisi olla 30v, aiemmin 25v. Siis 2007 muuttuisi aikaraja. Viisaammat korjatkoon.

    Kun itse kyselin museoautooni vakuutuksia, eivät kaikki yhtiöt edes tarjonneet sellaista tuotetta. Mutta ei kai normaali liikennevakuutuskaan tule vuodessa kalliiksi, jos autoa seisottaa noin 10 kk vuodessa. Verolappu pitää tietysti hoitaa lisäksi.

    Meikäläinen on saanut halvimmat ajoneuvovakuutukset Nordeasta. Syy on tosin se, että on asuntolainat samasta puljusta (~velkavankeus...) ;)

    Comment


      #3
      Mulla on ollut Tapiolassa harrasteajoneuvovakuutus. Se on tarkoitettu 15 vuotta vanhemmille harrasteautoille, jotka seisoo vuodesta 5(?) kuukautta, eli talviseisonta siis. Hakemuksessa luetellaan auton varusteet ym. ja pari kuvaa sekä oma hinta-arvio, jonka perusteella vakuutusarvo arvioidaan etukäteen. Lisäksi on tarjolla pienempää ja suurempaa omavastuuta, en nyt muista tarkemmin. Museoajoneuvovakuutus on sitten vielä erikseen. www.tapiola.fi lisätietoja varmaan löytyy...

      Comment


      • #4
        Alkuperäinen kirjoittaja www.tapiola.fi
        Harrasteajoneuvo on vähintään 15 vuotta vanha. Sen rakennetta on muutettu korkeintaan 35 % (vaihdettujen osien määrä). Ajoneuvo on rekisteröity ja se on pois liikenteestä (talvisäilytyksessä) vähintään 5 kuukautta vuodessa. Ajoneuvo ei saa olla kilpailukäytössä.
        haluan möys ajaa quattro talvella.....

        Comment


          #5
          Enpä usko että vuodenajalla on vaikutusta vaikka tuossa talvi mainitaankin. Yleensä nämä ovat vain kesäautoja, mutta quattrollahan talvinen kurvailu on paikallaan. :)

          Comment


            #6
            Erinäisistä syistä johtuen tiedän jonkin verran tuosta Tapiolan harrasteajoneuvovakuutuksesta.. Hakemuksessa kannattaa mainita talviajosta erikseen, eiköhän siellä ymmärretä quattron omimpien kelien vetovoima ja kyllä siellä varmasti Audimiehille joustavuutta löytyy. Tiedä vaikka siellä olisi joku Audi-harrastaja miettimässä näitä juttuja! :) Sen kyllä tiedän että ainoana vakuutuksena harrasteajoneuvovakuutusta sieltä ei saa eli kokonaisasiakkuus on Tapiolassakin päivän sana.

            Comment

            Working...
            X